Ένα Σαβ/Κο Αγάπης για όλα τα Ζώδια!

 Ένα Σαβ/Κο Αγάπης για όλα τα Ζώδια!  06+07/01

Στις 07/01, ο Ερμής εγκαταλείπει τον Τοξότη και περνάει στον Αιγόκερω….όπου και θα λειάνει τους δρόμους, γύρω από αισθηματικές υποθέσεις σχέσεων και συνεργασιών.

Ερωτικές προβλέψεις 1-2 εβδομάδων:

Κριός:  

Υπάρχουν κάποιες παλαιότερες αισθηματικές σας υποθέσεις …που θα σας έρθουν στην καθημερινότητα σας, πριν να λήξει ο μήνας του Αιγόκερω. Ήδη και εσείς… το ένστικτο σας, μιλάει για επανένωση και αυτήν την φορά σε πιο ευνοϊκές και γόνιμες συνθήκες.

Ταύρος: 

Μπορεί να είναι μια περίοδος εντάσεων ή πρόσφατου χωρισμού, όμως είναι μόνο παροδική. Δεν χρειάζεται ούτε να παρακαλέσετε, ούτε και να σπάσετε τους αισθηματικούς δεσμούς, λόγω εγωισμού. Αφήστε την άλλη πλευρά, να σκεφτεί και να σας έρθει με τις δικές της προτάσεις.

Δίδυμοι: 

Είστε οι πιο ευνοημένοι της εποχής και μέχρι να φύγει το 2ο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Θα δείτε νέους έρωτες να σας πλησιάζουν…και να πολιορκούν την καρδιά σας. Χρήματα και υλική άνεση είναι κοντά σας. Ακόμη και κάποιοι που προσπαθούν να ξανασμίξουν με το ταίρι τους, θα το καταφέρουν.

Καρκίνος: 

Τα λόγια και οι πράξεις, που τόσο καιρό αναμένετε από τον άνθρωπο σας, έρχονται και σας δίνουν αυτό που επιθυμείτε. Είστε το ζώδιο που θα λάβει τις περισσότερες προτάσεις για γάμο – συγκατοίκηση και επανασύνδεση. Φροντίστε …να μην κάνετε λάθη πάλι.

Λέων: 

Εσείς έχετε πάρει απόφαση, να μην επιτρέψετε σε κανέναν πλέον να σας ξαναπληγώσει… με τα λόγια και τις πράξεις του. Κρατήστε το αυτό, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας επισκεφτεί ένας παλιός σας έρωτας με απώτερο σκοπό …να σας κερδίσει την εμπιστοσύνη. Τα υπόλοιπα ήδη ….τα γνωρίζετε.

Παρθένος:  

Υπάρχει στο άμεσο μέλλον …μια ευτυχείς είδηση για τα οικονομικά σας, που θα σας αλλάξει άρδην τον τρόπο της ζωής σας. Σε δεύτερο βαθμό θα έχετε και μια ξαφνική – μοιραία συνάντηση,  που ίσως και να είναι ο καρμικός σας έρωτας. Μέχρι την λήξη του μήνα, θα λάβετε και κάτι ακόμη εσείς οι χωρισμένοι…από το παρελθόν σας.

Ζυγός: 

Όσοι είναι μόνοι, καλό θα ήταν να μην τα βάζουν με την τύχη τους και το σύμπαν, καθώς είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι, για την μοναξιά τους. Με τον Ερμή στον γήινο Αιγόκερω, χρήμα και νέοι έρωτες θα παρελάσουν από μπροστά σας. Τα παλιά…διαγράψτε τα.

Σκορπιός: 

Είσαστε σε μια αγωνία από καρδιάς, για όλα αυτά που συντελούνται στην προσωπική ζωή και καθημερινότητα του ανθρώπου σας. Μην το κάνετε, δεν ωφελεί πουθενά. Καλύτερα αφήστε τον … να λύσει τα θέματα του, και μετά να έρθει πιο άνετος σε εσάς.

Τοξότης: 

Με τόσα που έχετε πάθει και περάσει, σίγουρα είστε αρκετά δύσπιστοι και καχύποπτοι, σε όσους σας πλησιάζουν πλέον. Οι μέρες μέχρι και τις αρχές του 2ου 15μερου …θα σας δώσουν πολλά ευχάριστα νέα γύρω από εργασία – σπουδές και σε κάποιους θα φέρουν και έναν νέο έρωτα.

Αιγόκερως: 

Οι αλλαγές που σκέφτεστε, να κάνετε μέσα στην ερωτική σας ζωή, σίγουρα θα αρέσουν στον σύντροφο σας.  Η εποχή που ζείτε είναι άκρως θετική για σε όλους τους τομείς. Τα οικονομικά σας, θα σας αποδώσουν τα μέγιστα…και θα σας λύσουν τα χέρια άμεσα.

Υδροχόος: 

Μπορεί να φοβάστε ότι δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για επανένωση… με το άτομο που τόσο αγαπάτε! Το σύμπαν και η καλή σας η τύχη, έχουν άλλα σχέδια για εσάς. Το τηλέφωνο θα χτυπήσει και θα ακούσετε μια γνώριμη φωνή. Τα υπόλοιπα… από κοντά!

Ιχθείς: 

Έρχονται … οι ισορροπίες που ζητάτε. Ο άνθρωπος σας, έχει κάτι να σας πει που θα σας αλλάξει την διάθεση,  προς το καλύτερο. Το πιο πιθανόν είναι να θελήσει μια πιο επίσημη δέσμευση ή αποκατάσταση των δεσμών. που είχαν χαλαρώσει. Τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο. 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: