Ένα Σαβ/Κο Έρωτα για όλα τα ζώδια. 30+31 / ΔΕΚ

Ένα Σαβ/Κο Έρωτα για όλα τα ζώδια. 30+31 / ΔΕΚ

 

ΚΡΙΟΣ: Αν κάνετε εσείς λίγη υπομονή ακόμη, θα δικαιωθείτε σε όλα αυτά που μέχρι τώρα σας αγχώνουν. Οι νέες γνωριμίας, είναι μόνο μερικές ημέρες μακριά σας. Οι σχέσεις αγάπης, θα βγουν κερδισμένες, και οι αδέσμευτοι θα βρουν το ιδανικό άλλο τους μισό. Χρήμα και επιτυχίες, για αυτούς που περιμένουν μια νέα θέση εργασίας, προαγωγή- επενδύσεις να αποδώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν υπάρχει πια κάποιος δισταγμός στην δική σας καρδιά. Είσαστε σίγουροι για τα επόμενα βήματα σας. Πολύς κόσμος θα σας κυκλώσει θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο καλά από κάθε άλλη φορά. Ο ανάδρομος Πλούτωνας μέσα στον οίκο του Αιγόκερω, θα σας φέρει προσεχώς χρήμα και επιτυχία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποιείτε την δυναμική σας για να δώσετε λύσεις σε όλα και όλους. Αυτό σας κάνει αξιαγάπητους στα περιβάλλοντα σας. Ο άνθρωπος σας είναι δεκτικός σε αυτά που του λέτε,  και είναι θέμα απλά λίγων εβδομάδων, πριν εσείς οι δύο πάρετε μια κοινή απόφαση για το μέλλον σας. Οικονομικά θα χρειαστεί μια παραπάνω προσοχή στα έκτακτα έξοδα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι ο μήνας, που μπορείτε να προσελκύσετε καινούργιους ανθρώπους στην κοινωνική σας ζωή. Ακόμη και να ταξιδέψετε και να κάνετε νέες αρχές με άτομα, που πραγματικά αξίζουν την προσοχή σας. Οι συναισθηματικές υποθέσεις που προοδεύουν, είναι πιθανόν μέσα σε αυτό το νέο έτος, να περάσουν και σε μια μεταβατική εποχή δέσμευσης.

ΛΕΩΝ: Άλλα νιώθετε και άλλα λέτε, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό ο καινούργιος μήνας του Ιανουαρίου, θα το πολλαπλασιάσει και εσείς καλείστε να προσέξετε τι τελικά επιθυμείτε να κάνετε. Υποθέσεις ξεχασμένες οικονομικών, μετά τα μέσα του μήνα, θα σας απασχολήσουν ευχάριστα. Ίσως κάποια πώληση – περιουσία- κληρονομικά ή και την ολοκλήρωση μιας νομικής κατάστασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι μια ευνοϊκή περίοδος, που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τους σκοπούς σας. Πολλά ακόμη ζητήματα, που είχαν μείνει σε μια εκκρεμότητα θα χρειαστούν την προσπάθεια σας, για να φτάσουν στην τελική τους επίλυση. Ευχάριστες ανατροπές, θα υπάρξουν σε υποθέσεις διαζυγίων και γενικότερα οικογενειακών θεμάτων.

 

ΖΥΓΟΣ:  Προμηνύονται καλές εξελίξεις σε θέματα, που από τις αρχές του 2017, είχαν μείνει στάσιμα. Όλη η εποχή του Αιγόκερου, και μέχρι τις 21/12, θα σας δώσει ευκαιρίες για να επαναπροσδιορίσετε και τα ερωτικά σας, που σίγουρα είχαν μείνει θαμμένα, κάτω από ατελείωτες ώρες εργασίας και ταξιδιών – λοιπών υποχρεώσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Ο νέος μήνας, θα ξεκινήσει με τα άστρα να σας υποστηρίζουν… σε όλα αυτά που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε. Ουρανοκατέβατα λεφτά θα σας δώσουν ένα κίνητρο, για να έλθετε και πάλι σε ισορροπία στην ψυχολογία σας, αλλά και να διορθώσετε και τους δεσμούς σας με τον σύντροφο σας. Οικογενειακές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν, μέχρι να λήξει ο Ιανουάριος … θα έχουν βρει την οριστική του λύση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προοπτικές του μήνα για όλα τα ζώδια της Φωτιάς, και ειδικά για εσάς, είναι πολύ θετικές και σας ανοίγουν τις πόρτες για όλες σας τις επιδιώξεις. Οι σύντροφοι που θα αποφασίσουν, να κάνουν το επόμενο βήμα μαζί, θα έχουν και υλική – οικονομική – ηθική υποστήριξη, από το οικείο του περιβάλλον. Καλή εποχή και για σπουδές ή ανάληψη νέων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλές οι προτάσεις, που θα πέσουν στον δρόμο σας και εσείς σίγουρα με τον γήινο μυαλό σας να τις φιλτράρετε σωστά. Νέοι έρωτες ίσως να έχουν τα δικά τους, κρυμμένα κίνητρα, που μόνο μέσα από το πέρας του χρόνου… μπορείτε να βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα. Το κέρδος θα έρθει και στις οικονομικές σας δράσεις, και θα σας ανοίξει τις πόρτες για επιθυμίες και όνειρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε ισχυρές βάσεις εκ ζωδίου, και αυτό σας κάνει και είσαστε αυτήν την εποχή δραστήριοι σε όλα, και με μεγάλη επιτυχία. Θα προσελκύσετε νέες προτάσεις για εργασία αλλά και ίσως και να σκεφτείτε ότι πρέπει να αφήσετε και κάποιες, που πιθανόν να μην σας προσφέρουν τα προσδοκώμενα. Αγάπη και σταθερότητα για τους παντρεμένους – σε σοβαρό δεσμό.

ΙΧΘΕΙΣ: Ιανουάριος….ένας θετικός μήνας από τις πρώτες κίολας ημέρες του και σε κάθε τομέα της ζωής σας. Επαγγελματικές προτάσεις που θα σας γίνουν, θα πρέπει να τις αναλύσετε και μετά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, να δώσετε τις απαντήσεις σας. Τύχη και εύνοια, σε περιουσιακά και  οικογενειακά ζητήματα. Ιδανική περίοδος για ανανέωση των αισθημάτων με τον σύντροφο σας.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: