Ένα Σαβ/Κο Αγάπης για όλα τα ζώδια. 18+19/11

Ένα Σαβ/Κο Αγάπης για όλα τα ζώδια. 18+19/11

Καραμπόλα πλανητών μέσα σε Σκορπιό + Τοξότη και όλος ο αστρολογικός κόσμος είναι επί ποδός. Μια νέα πνοή σε όλα τα ζώδια, που επιθυμούν να κλείσουν παλιούς κύκλους, να τους ξεχάσουν, αλλά και να ανοίξουν καινούργιους που θα εσωκλείουν αλλιώτικο κόσμο …και καταστάσεις αναζωογονητικές.

Προβλέψεις για όλους:

Κριός: Διαβάζετε τα σινιάλα που σας στέλνουν όλοι. Είσαστε βέβαια και το κατεξοχήν ζώδιο που παρασύρεται εύκολα, αλλά τώρα που οι πλανητικές όψεις, σας ευνοούν, ρίξτε το βλέμμα σας, μόνο εκεί που υπάρχει ποιότητα. Πολλές και ενδιαφέρουσες οι νέες γνωριμίες που σας έρχονται, για εσάς που ζητάτε επιτέλους μια καλή συντροφιά. Προσέξτε μόνο το χρήμα σας, καθότι είναι γνωστό, ότι εύκολα γλιστράει από τα χέρια σας.

LOVE STATUS: 9/10

Ταύρος: Οτιδήποτε συσχετίζεται με την οικογένεια και τις διαπροσωπικές σχέσεις, ίσως χρειαστεί την διπλωματία σας. Είσαστε ήδη έντονα επηρεασμένοι, από το άσχημο προηγούμενο διάστημα, άρα μην αφήσετε τις εκκρεμότητες να περάσουν και στον Δεκέμβριο. Αυτοί που είναι σε φάση, μοναξιάς, από τις 30/11 και ύστερα, θα αντιληφθούν, νέες προσωπικότητες να τους πλησιάζουν με ερωτικό ενδιαφέρον.

LOVE STATUS: 8/10

Δίδυμοι: Είσαστε μέσα στην καλύτερη εποχή. Άρα είστε το πλέον τυχερό ζώδιο, και με την πλανητική υποστήριξη από Ερμή και Αφροδίτης, όλα πια γίνονται πιθανά. Σχέσεις οι οποίες πια έχουν δώσει ότι καλύτερο είχαν, και στο τώρα έχουν ξεθωριάσει, θα τερματιστούν από κοινού. Οι εναλλακτικές λύσεις πλέον δεν θα βοηθήσουν. Πολλοί και οι Δίδυμοι, που είναι σε υγιής σχέσεις, και που θα σκεφτούν την δέσμευση.

LOVE STATUS: 10/10

Καρκίνος: Οι επιλογές σας είναι άπειρες. Ιδίως μετά την νέα Σελήνη 18/11… θα έχετε τις ευκαιρίες, για να διορθώσετε λάθη – παρεξηγήσεις, που έχουν συμβεί μέσα σε όλες τις σχέσεις σας, είτε φιλικές, είτε εργασιακές είτε αισθηματικές. Η διευθέτηση θα σας δώσει και το τελικό οκ, ιδίως σε ζητήματα που άπτονται της δημιουργίας οικογένειας – παιδιών – συμβίωσης.

LOVE STATUS: 8/10

Λέων: Είσαστε πια χαλαροί μετά από ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα, που όλα τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις μπήκαν στους δρόμους σας. Οι μέρες μέχρι και τις 28/11, είναι γόνιμες έτσι ώστε να μειώσετε και τις τυχόν αισθηματικές σας αποστάσεις με τον σύντροφο σας. Όσοι, πια αισθάνονται έτοιμοι να ενταχθούν σε καινούργια σχέση θα το κάνουν, και αυτό θα έχει την επιτυχία που υπολογίζουν.

LOVE STATUS: 9/10

Παρθένος: Ο κυβερνήτης σας, σε καταπληκτικές όψεις με τον Δία, μέσα στον οίκο σας, δίνει τις προοπτικές που ζητούσατε για να λύσετε επιτέλους τις διαφορές σας στην αισθηματική σας σχέση. Δεν πρέπει όμως να ξαναφέρετε στο παρόν σας, συζητήσεις και δεδομένα από το παρελθόν που ακόμη ενοχλούν. Από τις 25-11, και μετά θα διαπιστώσετε ότι έχει εύνοια σε οικονομικά και εργασιακά γενικότερα θέματα.

LOVE STATUS: 8/10

Ζυγός: Η αισιοδοξία και η δυναμική του ζωδίου σας, αυτόν τον μήνα θα πολλαπλασιαστούν. Πολλά δεδομένα πια αλλάζουν και σας βγάζουν στην στεριά, μετά από αρκετές εβδομάδες αναζήτησης και σχετικής καθυστέρησης. Σχέσεις που άντεξαν, τώρα θα θέσουν και τις ισχυρές βάσεις για να ολοκληρωθούν. Οι Ζυγοί που είναι ακόμη μόνοι τους, θα χρειαστεί να περιμένουν μετά την πανσέληνο του Δεκεμβρίου, για να εντοπίσουν αυτό που τους ταιριάζει.

LOVE STATUS: 9/10

Σκορπιός: Όλοι οι Σκορπιοί είναι ένα βήμα πριν ολοκληρώσουν τις επιθυμίες τους σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής τους. Εξορμήσεις σε νέους έρωτες, σπουδές, έναρξη νέων επιχειρήσεων, ολοκλήρωση διαζυγίων, μετακίνηση στο εξωτερικό. Ο Άρης  για λίγο ακόμη από την ισχυρή θέση του, και όσο θα παραμείνει εκεί, εσείς θα καταφέρετε να φέρετε σε μια ισορροπία τα πάντα και τους πάντες.

LOVE STATUS: 8/10

Τοξότης: Όλες οι κινήσεις και οι λόγοι, από την αρχή του νέου μήνα σας, 22/11 πρέπει να είναι μετρημένες προς όλους. Ο Κρόνος, δεν δέχεται αστεία ή λάθη. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την αισθηματική σας ζωή, κάντε τις τροποποιήσεις σας, έτσι ώστε η από κοινού δυσαρέσκεια να αποφευχθεί. Οι σχέσεις που έχουν ωριμάσει αρκετά, θα μπορέσουν να ανέβουν επίπεδο, και να προχωρήσουν και σε επίσημη κατάσταση.

LOVE STATUS: 10-10

Αιγόκερως: Το μέτρο και η σοβαρότητα είναι κάτι που χαρακτηρίζει γενικότερα το ζώδιο σας. Μέσα στον Μάρτιο έχετε την ευχέρεια, να στρώσετε όλα τα σχέδια σας και για την προσωπική σας ζωή και για την επιχειρηματική σας δράση. Όσοι σκέφτονται να προχωρήσουν σε διαζύγιο, διαφοροποίηση δουλειάς, ιδανικό διάστημα είναι από τις 21  μέχρι τα τέλη του μήνα. Σκεφτείτε αρκετά και πράξτε με βασικό γνώμονα το δικό σας συμφέρον.

LOVE STATUS: 9/10

Υδροχόος: Πολλά από τα προβλήματα σας, είναι έτοιμα να σας φανερώσουν και τις πρακτικές τους λύσεις. Οι Υδροχόοι, που είναι σε μια νέα σχέση θα καταφέρουν να εναρμονιστούν με τα καινούργια δεδομένα του συντρόφου τους. Ακόμη και όσοι επιθυμούν να κάνουν την τελευταία κίνηση τους, για να λύσουν διαφορές και να τα ξαναβρούν με κάποιο πρώην ταίρι, ας το αφήσουν για μετά τις 24 /11, που τα αστρολογικά είναι με το μέρος τους.

LOVE STATUS: 7/10

Ιχθείς: Οι επιβραβεύσεις έρχονται. Όλα αυτά για τα οποία προσπαθείτε τους τελευταίους μήνες, θα έχουν την ολοκλήρωση τους, μέσα στις τελευταίες εβδομάδες του Νοεμβρίου. Το παρασκηνιακό κομμάτι μέσα σε γάμους και αισθηματικές σχέσεις, αποκαλύπτεται και πλέον οι αποφάσεις θα είναι παρούσες για όλους τους εμπλεκόμενους. Εργασιακά προσέξτε μέχρι τις 30/11, αλλαγές που θα γίνουν, και ίσως να μην σας συμπεριλάβουν.

LOVE STATUS: 10/10

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: