Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ένα Σαβ/κο Αγάπης για όλα τα ζώδια.21+22/10

Ένα Σαβ/κο Αγάπης για όλα τα ζώδια.21+22/10

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο, κλείνει και την εποχή του Ζυγού. Ο  κύκλος ξανανοίγει 23/10… με το ακράτητο Σκορπιό, που θέλει να προσφέρει ερωτικές ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια, που πια έχουν αποφασίσει ποιον και γιατί θέλουν κάποιον στην ζωή τους. Το χρήμα θα παρουσιαστεί μέσα από δουλειά αλλά και τύχη:

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ: Έχετε συνειδητοποιήσει πια είναι τελικά τα αίτια, που σας κρατάνε μακριά από τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Ότι και να είναι αυτό, σίγουρα πρέπει να κινητοποιηθείτε από τις αρχές του νέου μήνα του Σκορπιού…άμεσα, που τα αστρολογικά είναι άκρως θετικά, για όλα τα ζώδια της φωτιάς. Αυτό σαν κατάσταση θα επηρεάσει και τα οικονομικά σας.
Θετικοί συσχετισμοί με ζώδια του Νερού

ΤΑΥΡΟΣ: Μοιάζετε να είστε πολύ αυταρχικοί αυτήν την περίοδο και ίσως να τρομάζετε τον κόσμο γύρω σας. Οι ερωτικές υποθέσεις δεν σας πολύ-ενδιαφέρουν, και για αυτόν τον λόγο σκέφτεστε πιο πολύ την κοινωνική και την οικονομική σας ζωή, και πως θα τα καταφέρετε ακόμη καλύτερα. Από τις 28/10 και ύστερα, θα διορθώσετε και την μοναξιά σας.

Θετικοί συσχετισμοί με ζώδια του Αέρα

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαστε στο επίκεντρο αρκετών και δύσκολων αστρολογικών φαινομένων, που σας αποδιοργανώνουν. Πραγματικά, δεν υπάρχει κάτι να κάνετε, παρά μόνο να περιμένετε μέχρι, τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, που όλα θα σας έρθουν πιο βολικά. Η διάθεση των χωρισμένων -τσακωμένων Διδύμων, θα επανέρθει και το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα βρεθεί η χρυσή λύση για την επανασύνδεση.

Θετικοί συσχετισμοί με ζώδια της Γης

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αισθάνεστε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας. Αυτό έχει τον ευχάριστο αντίκτυπο του σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Οικογενειακές υποθέσεις που σας ενοχλούν, με την στασιμότητα και την γενικότερη καθυστέρηση τους, μπορείτε να τις ανοίξετε και να τις λύσετε. Ασχοληθείτε, επίσης και πιο ενεργά με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, που είναι πολλά υποσχόμενη.

ΛΕΩΝ: Αγαπημένα πρόσωπα θέλουν να βρίσκονται κοντά σας. Μέσα σε αυτά σίγουρα και προσεχώς θα σας θυμηθεί και μια παλιά σας ιστορία, που ίσως ακόμη να αισθάνεται κάτι για εσάς. Οι μέρες μέχρι και τα τέλη του μήνα 28-31/10 θα σας τροφοδοτήσουν με καλή ψυχολογία, έτσι ώστε να ακουμπήσετε υποθέσεις που καινε. Δεχτείτε την βοήθεια που θα σας προσφέρουν οικογενειακά σας πρόσωπα.

Θετικοί συσχετισμοί με ζώδια του Αέρα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ατενίζετε το μέλλον με μεγάλη επιφύλαξη. Αυτό σαν γενικότερη αίσθηση, σας το έχει δημιουργήσει ο ανάδρομος Δία και Κρόνος που για όλον τον Νοέμβριο, θα σας ταλαιπωρεί με δεκάδες σκέψεις και αναποφασιστικότητα. Αυτοί πους την ζωή τους, για τον οποιονδήποτε λόγο, έχουν μείνει μόνοι τους, θα έχουν ευχάριστες γνωριμίες, μέσα στον κοινωνικό τους κύκλο, που θα τους ξαναφέρουν το χαμόγελο.

Θετικοί συσχετισμοί με ζώδια του Νερού

ΖΥΓΟΣ: Τα συμπεράσματα που έχετε βγάλει δεν είναι ολοκληρωμένα και ασφαλή. Πως θα μπορούσαν άλλωστε, με την Αφροδίτη να φλερτάρει διπλά στον Ερμή, που παραποιεί τα πάντα. Συναισθήματα που τελικά άδοξα ξεφούσκωσαν, θα ζητήσουν δικαιολογίες και απαντήσεις. Σίγουρα είστε από αυτούς, που συνήθως φταινε σε τέτοιες καταστάσεις. Κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις.

Θετικοί συσχετισμοί με ζώδια της Γης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο χαρακτήρας σας ο αλύγιστος, δεν βοηθάει αυτήν την εποχή να λύστε τις επικοινωνιακές σας διαφορές. Είσαστε αρκετά επιφορτισμένοι με τα λάθη που έχουν γίνει και από τις δύο πλευρές. Ίσως τα πράματα να ήταν καλύτερα, αν ανοίγατε συζητήσεις από το την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ύστερα. Κυνηγήστε λίγο παραπάνω και τα εργασιακά σας, που έχουν πολλά να σας προσφέρουν

Θετικοί συσχετισμοί με ζώδια του Αέρα

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καθυστερούν τα σχέδια σας, και αυτό σίγουρα σας εκνευρίζει. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πράξετε, από το να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Μετά τις 23 του Οκτωβρίου, οι αστρολογικές συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές, μπορείτε να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά για το τι θα υποστηρίξετε. Εντάξτε μέσα σε όλο αυτό το πλάνο, και την αισθηματική σας ζωή που πάει από το τίποτα στο μηδέν.

Θετικοί συσχετισμοί με ζώδια του Νερού

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναζητείτε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, λύσεις πρακτικές για όλα αυτά που σας μπλοκάρουν από την εξέλιξη σας. Δεν χρειάζεται αυτήν την περίοδο να κάνετε κάτι πιεστικό. Ο κυβερνήτης σας σε άριστες όψεις με τον Δία, το μόνο σίγουρο είναι, ότι από την ερχόμενη εβδομάδα… θα σας χαρίσουν ευκαιρίες που θα ανεβάσουν την διάθεση.

Θετικοί συσχετισμοί με ζώδια της  Φωτιάς

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολεμάτε με το παρελθόν σας και αυτό το μόνο που σας προσφέρει είναι καθυστέρηση, από τους στόχους σας. Ότι έγινε, έγινε. Δεν χρειάζεται να στεναχωριέστε. Οι μέρες μετά τις 22- 10 θα σας δώσου άπειρες λύσεις με καινούργιες προσωπικότητες, και δράσεις που θα σας αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον …για όλα αυτά που μπορείτε να κατακτήσετε.

Θετικοί συσχετισμοί με ζώδια του Αέρα

ΙΧΘΕΙΣ: Μοιάζετε να τα έχετε εγκαταλείψει όλα. Ευτυχώς είναι μόνο ένα προ-στάδιο, πριν ξεκινήσετε και πάλι να βρίσκετε τον καλό σας εαυτό. Ο Ποσειδώνας με τον Δία, σας ταρακουνούν τόσο όσο χρειάζεται για να κάνετε τα βήματα που χρειάζονται για την άμεση, εξέλιξης της προσωπικής και της επαγγελματικής σας καθημερινότητας.

Θετικοί συσχετισμοί με ζώδια του Νερού

Αρέσει σε %d bloggers: