Ενεργειακά Προιόντα – Συμβουλές ΕΥ ΖΗΝ

Ενεργειακά Προϊόντα – Συμβουλές ΕΥ ΖΗΝ

ΦΥΛΑΧΤΟ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ- ‘XADAKRA’

 

Χειροποίητα ενεργειακά προϊόντα… για όλους και όλες τις ανάγκες.

 

Το Ερωτικό Φυλαχτό –‘ XADAKRA’ -, είναι ένα πανίσχυρο  γούρι, που βοηθάει τα ζευγάρια ( συντρόφους – συζύγους ),  που έχουν χάσει πια την διάθεση και την ένταση, στην ερωτική  ή και στην σεξουαλική  ζωή τους,  αλλά  ζητούν ακόμη να αποκαταστήσουν την μεταξύ  συναισθηματική τους επικοινωνία και θετική καθημερινότητα.

Είτε αυτό, σαν κατάσταση, έχει συμβεί με το πέρασμα του χρόνου, είτε λόγω ατυχών συμβάντων στο παρελθόν – τρίτα πρόσωπα, ή μέσα από ατελείς προσπάθειες επανασύνδεσης… μπορεί σίγουρα σαν κλίμα να αντιστραφεί…και η αρμονία, η αγάπη….να επιστρέψει …αλλά και η ασφάλεια, μέσα στο ζευγάρι.

Το –‘ XADAKRA’ , ενώνει -συνδυάζει ιδανικά,  μια σειρά από έλαια, ινδικά μπουχούρια, ημιπολύτιμους λίθους,  βότανα… και μέσα από τις σπάνιες συνταγές σε θέματα,  των δύο αντιθέτων φύλλων ….δημιουργείται τελικά αυτό το προϊόν, πάνω στην ανάγκη του κάθε Ενδιαφερόμενου που θα προσφέρει σαν τελικό αποτέλεσμα, την μόνιμη και μοιραία έλξη … για αλληλοσυμπλήρωση, με το άτομο που αγαπά.

Αυτό που μπορείτε να καταφέρετε με αυτό το δυνατό προϊόν,  είναι να ενεργοποιήσετε  σε παρόντα χρόνο, τα πρώτα, αληθινά  συναισθήματα που ένιωσε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, όπως στις αρχικές ημέρες της ερωτικής σας σχέσης… και στο τώρα να σας τα ξανα – εκφράσει με άμεσες πράξεις.

Οργανώσετε την πορεία της αισθηματικής σας ζωής, και μην αφήνετε κανέναν – τρίτα πρόσωπα …και τίποτα  να σας την αναστατώνουν. Αποκτήστε τον πλήρη ΄΄έλεγχο΄΄ των ερωτικών συναισθημάτων που ενδιαφερόμενου,  και αποκλείστε μόνιμα, οτιδήποτε  που μπορεί να χαλάσει τηνμεταξύ σας ισορροπία- χημεία.

Όλα τα ενεργειακά προϊόντα , μπορείτε να τα προμηθευτείτε έτοιμα και ενεργοποιημένα  πάνω στις δικές σας επιθυμίες.

Το προϊόν συνοδεύεται από αναλυτικές πληροφορίες & οδηγίες χρήσης. Μιλήστε με το αρμόδιο τμήμα,  καιθα βρείτε το κατάλληλο προϊόν… για την δική σας μοναδική περίπτωση.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 875-876-8372 ή να στείλετε το μήνυμα σας στο e-mail: info@astraworld.gr  και ενημερώστε μας για το τι ακριβώς έχετε ανάγκη.

Σας περιμένουμε!

 

Αρέσει σε %d bloggers: