Ενεργειακά Προϊόντα

Ενεργειακά Προϊόντα.

 

Ενεργειακό Λιβάνι Συναισθημάτων- ‘HABIB KISMET’

 

Ένα Ανατολίτικο Μπουχούρι, από την Κωνσταντινούπολη, δημιουργημένο από τις γυναίκες Μάντισσες εκεί…. που σταμάτα άμεσα και μόνιμα, την αρνητική ενέργεια της Βασκανίας και την παρατεταμένης γλωσσοφαγιάς… που προκαλεί χωρισμό – καυγάδες, μέσα σε ζευγάρια και συνεργασίες, αλλά και κοινωνικούς – φιλικούς συσχετισμούς.

Αναλυτικά:

– Απομακρύνει – διαλύει, όλα τα ήδη υπάρχοντα ενεργειακά βάρη και επιθετικές ενέργειες από τον χώρο του σπιτιού – γραφείου και φανερώνει την ψυχική ηρεμία.

– Ενισχύει τις άμυνες των χώρων, και δεν επιτρέπει σε άσχημες δονήσεις –κακόβουλους κυμματισμούς να ξανα-εισβάλουν. Η καλή ψυχολογία άμεσα επανέρχεται. – Δημιουργεί ένα δίκτυ προστασίας γύρω από τα οικείους και τις κτήσεις ( χρήμα – περιουσία ) του Ενδιαφερόμενου, από επίβουλα άτομα.

-Ενεργοποιεί και φουντώνει τα ερωτικά – σεξουαλικά συναισθήματα, μεταξύ των Συντρόφων –Συζύγων και επαναφέρει την καλή επικοινωνία. – Ακόμη και ζευγάρια που έχουν χαθεί ή παγώσει από διάφορους λόγους… προδοσία, πέρασμα χρόνου… όσο μεγάλο χρονικό διάστημα και να έχει μεσολαβήσει, έρχονται και πάλι κοντά…και αυτό με μόνιμο χαρακτήρα πλέον.

Ένα λιβάνι το ‘ΗΑΒΙΒ ΚΙSMET΄, που καθαρίζει την προσωπική αύρα του Ενδιαφερόμενου και κατ΄επάκταση, ενεργοποιεί την καλή τύχη και την εύνοια …προς όλα αυτά και για αυτά… που τον ενδιαφέρουν._

  Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με το 875-876-8295 ή στείλτε ένα email στο: info@astraworld.gr

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: