Ενεργειακός Φύλακας – Φυλαχτό – Τράπουλας

Ενεργειακός Φύλακας – Φυλαχτό – Τράπουλας

Πόσες φορές δεν ανοίξατε την τράπουλα, και αισθανθείτε δυνατό πονοκέφαλο ή απλά να χέρια σας, να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα χαρτιά… και αυτά να σκορπάνε εκτός του ελέγχου σας?

Σίγουρα άλλες τόσες φορές, οι κάρτες της όποιας τράπουλας, δεν σας ‘μίλησαν΄ ή δεν σας αποκάλυψαν αυτά που θέλατε να μάθετε. Πιθανόν  και να σας έδωσαν τελείως διαφορετική ερμηνεία για τα μελλούμενα και τις ερωτήσεις σας.

Αυτό είναι ένα γνωστό φαινόμενο, που το αντιμετωπίζουν όλοι οι Χαρτομάντες Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες, που δεν έχουν ενεργοποιήσει σωστά – προφυλάξει από όλες τις ενέργειες, το μαντικό τους μέσο …που είναι η προσωπική τους τράπουλα.

Ο ‘Φύλακας της Τράπουλας’, είναι ένα αστρικό ενεργειακό Φυλαχτό, που δημιουργείται για κάθε τράπουλα ξεχωριστά και για τον ίδιο τον κάτοχο της, που μεταξύ τους, πρέπει να υπάρχει μια μυστική σχέση σεβασμού και εξουσίας.

Η τράπουλα στην κατάστρωση της, αποδεσμεύσει ανεξέλεγκτα το μέγιστο των δυνάμεων της, και έτσι προκαλεί πονοκεφάλους –ένταση στον Ενδιαφερόμενο, και έτσι φανερώνει ακατανόητους συνδυασμούς.

Κρύσταλλοι, Οργονίτες και σπάνια Ταλισμάν, συνδέονται κάτω από  αστρολογικές συνθήκες  που ευνοούν … την υποταγή της τράπουλας στις προσταγές του Κατόχου της, έτσι ώστε να λειτουργεί σαν τρόπος – μέσο, που θα μιλήσει – αποκαλύψει  τις περισσότερες αληθινές πληροφορίες, παροντικές και μελλοντικές.

Σε κάθε άνοιγμα ( με ή χωρίς άλλη παρουσία – πελάτη -ενδιαφερόμενο) ….πάντα τοποθετείται και ο ένας εξωτερικός ζωδιακός λίθος ή ηφαιστιακή λάβα, στην κορυφή της κατάστρωσης …που δημιουργεί ένα δίκτυ προστασίας, ένα τείχος ασφαλείας, στον Χαρτομάντη, και κατά των διαβουλιών και αρνητικών σκέψεων αυτών που μελετά… αλλά και του τυχόν αντίκρυ προσώπου.

Ανοίγει το Τρίτο Μάτι την Ενόραση χωρίς άλλες παρεμβολές, και η διαίσθηση ερμηνεύει τις κάρτες ορθά.

Τα εν λόγω φυλαχτά είναι μόνιμα, και δεν μπορούν να χαριστούν ή να προφυλάξουν κάποια άλλη τράπουλα. Τοποθετούνται μέσα στον ασκό ή στο κουτί που είναι και η τράπουλα και δεν ξαναβγαίνουν. Χρησιμοποιείται και για παλιές και για καινούργιες τράπουλες, όλων των ειδών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία- παραγγελία, όπως επικοινωνήσετε με το 6941-589811 ή στείλτε μας email στο: info@astraworld.gr

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: