Ερωτικές Προβλέψεις για Επανασυνδέσεις!

Ερωτικές Προβλέψεις για Επανασυνδέσεις!

Ερωτικές Προβλέψεις για Επανασυνδέσεις.

Πιο αναλυτικά:

Κριός: Εκπλήξεις και αλλαγές σας φέρνει ο σύντροφος σας, που επιτέλους, και μετά από πολύ καιρό, έχει απεγκλωβιστεί από το δύσκολο παρελθόν του. Οι μέρες του Ιουνίου θα δώσουν στο ζώδιο σας, επανασυνδέσεις, λόγια αγάπης, ακόμη και προτάσεις για γάμο – οικογένεια.

STAR LUCK: 98%

Ταύρος: Μπορεί ακόμη να μη έχετε καταλάβει τις ερωτικές προθέσεις κάποιου φίλου ή συνεργάτης σας, αλλά εντός των επόμενων ωρών – ημερών, θα σας καταστεί ξεκάθαρο! Αν τελικά και εσείς κάτι τέτοιο αναμένατε, είναι λοιπόν η πιο κατάλληλη χρονική ευκαιρία για να ξεκινήσετε κάτι θετικό.

STAR LUCK: 98%

Δίδυμοι: Πολλές οι αγωνίες που έχετε μέσα στην καρδιά σας, για αυτήν την δύσκολη σχέση. Φυσικά και δεν είναι δυνατόν να κυνηγάτε και να παρακαλάτε ουδέναν για να σας δώσει την προσοχή και την αγάπη του. Οι μέρες σας υποστηρίζουν αστρολογικά και κάποια επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα …που επιθυμείτε να κάνετε, θα είναι τελικά μόνο υπέρ σας.

STAR LUCK: 97%

Καρκίνος: Θα πρέπει να αφήσετε επιτέλους τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας, εκτός του ερωτικού παιχνιδιού, που έχετε ξεκινήσει, καθώς η άλλη πλευρά δεν θα περιμένει για πολύ ακόμη τις ανταποκρίσεις σας. Ο έρωτας θέλει λοιπόν τόλμη και αλήθειες. Και τα δύο …το ζώδιο σας τα έχει.

STAR LUCK: 99%

Λέων: Σίγουρα έχετε το πάνω χέρι σε καταστάσεις και γεγονότα που σας δείχνουν άκρως γοητευτικούς μέσα στα επαγγελματικά και τα κοινωνικά σας δρώμενα. Κάποια μάτια έχουν ήδη πέσει επάνω σας και πιθανόν, εντός των επόμενων ημερών, να έχετε και κάποια ερωτικά πλησιάσματα.

STAR LUCK: 98%

Παρθένος: Κρατήστε αυτήν την εποχή, τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας και τον άνθρωπο σας. Κάποιοι μπορεί να σας ζηλεύουν ή και να σας βλέπουν και ανταγωνιστικά. Αυτοί που είναι σε μοναχική φάση, θα βρεθούν ανάμεσα σε καινούργιες γνωριμίες που θα τους διορθώσουν την διάθεση.

STAR LUCK: 97%

Ζυγός: Μπορείτε να ξεκινήσετε από σήμερα, που τα άστρα είναι άκρως ευνοϊκά για το ζώδιο σας, να μιλάτε και να κάνετε τις προτάσεις σας, στον άνθρωπο σας. Σίγουρα τα θέλω σας, θα γίνουν άμεσα πραγματικότητα, καθώς και ο ίδιος θέλει ανάλογο.

STAR LUCK: 99%

Σκορπιός: Θα δεχτείτε πολλές προτάσεις από καινούργιο πρόσωπο που θα σας γοητεύσουν. Έχετε περάσει πολλά, και ιδανικά σε αυτήν την εποχή το χρειαζόσασταν. Επιτυχίες θα έχετε και στα οικονομικά σας δρώμενα, που κάποιους θα τους βάλουν και σε σκέψεις για δέσμευση.

STAR LUCK: 97%

 

Τοξότης: Εσείς είστε αυτοί που τελικά θα πάρετε τις αποφάσεις …για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν, μέσα στην σχέση σας και στα γύρω- οικεία περιβάλλοντα. Ο άνθρωπος σας, σας εμπιστεύεται πλήρως. Μόνοι και χωρισμένοι του αέρινου σας ζωδίου, θα καταπιαστούν επιτυχώς με τα οικονομικά τους.

STAR LUCK: 98%

Αιγόκερως: Μια σειρά από επικοινωνιακά προβλήματα, έχουν δημιουργηθεί μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, και που πρέπει να λυθούν. Δεν είστε εσείς για δράματα και υπερβολές, άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε και να θέσετε τις προτάσεις σας, για μια τελευταία φορά.

STAR LUCK: 96%

Υδροχόος: Κάποιος περιμένετε να σας φανερωθεί ή να σας μιλήσει. Και αυτός όμως κάτι ανάλογο περιμένει από εσάς. Και κάπως έτσι μεσολαβόντας οι εγωισμοί, υπάρχουν αυτές οι χρονικές καθυστερήσεις. Όπως και να έχουν τα πράματα, η επόμενη εβδομάδα 11/06, θα σας έχει ποικίλες εκπλήξεις.

STAR LUCK: 98%

Ιχθείς: Έχετε καταλάβει ότι ο άνθρωπος σας, σας αποκρύπτει κάποια γεγονότα που συντελούνται μέσα στην οικογενειακή – προσωπική του ζωή, μόνο και μόνο για να μην σας χαλάει την διάθεση. Από την δική σας, την πλευρά, καλό θα ήταν να κρατάτε χαμηλούς τόνους γενικότερα.

STAR LUCK: 99%

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: