Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαβ/Κο: 19+20/0

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαβ/Κο: 19+20/05

Πιο αναλυτικά και για όλα τα ζώδια:

Για  το ζώδιο ή σαν ωροσκόπος Κριός : Μια εποχή που σας δίνει πολλές ευκαιρίες για να διορθώσετε όλα αυτά, που σας πονούν σε ερωτικό επίπεδο. Δεν είστε και απόλυτα ικανοποιημένοι από την σχέση σας, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει και μέσα από δράσεις του συντρόφου σας. Ακούστε και συμπληρώστε τα δικά σας θέλω. έρωτες πλησιάσουν και τους εργένηδες.

Για  το ζώδιο ή σαν ωροσκόπος Ταύρος: Όλα μπορούν να γίνουν με τον δικό σας τρόπο, αρκεί να εφαρμόσετε την στρατηγική σας. Είσαστε μέσα σε ένα ερωτικό δίλημμα και ανάμεσα σε δύο προτάσεις, που μόνο σας αγχώνουν. Αυτό όμως είναι μια κατάσταση, που δεν μπορεί να συνεχιστεί. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, πάρτε και ανακοινώστε τις αποφάσεις σας.

Για  το ζώδιο ή σαν ωροσκόπος Δίδυμοι: Εσείς έχετε ανάγκη για υλική – οικονομική ασφάλεια. Αυτό θα αλλάξει από τις 20/05, που το σύμπαν, σας προσφέρει παραπάνω επαγγελματικές προτάσεις και ξαφνικό χρήμα. Σε δεύτερο τόνο, θα δείτε ότι και η συντροφική – αισθηματική σας ζωής, να ανθίσει και να ευθυγραμμίζεται με τις επιθυμίες και των δύο πλευρών.

Για  το ζώδιο ή σαν ωροσκόπος Καρκίνος: Υπάρχει μεγάλη αστρολογική τύχη στο υδάτινο ζώδιο σας, που σίγουρα πρώτα τα ακουμπήσει και θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, αλλά και θα σας κάνει να πάρετε περισσότερες στροφές, για τις τελικές αποφάσεις σε αισθηματικές καταστάσεις, που μόνο σας κρατούν πίσω από όλα αυτά που ζητάτε να κάνετε. Το χρήμα και η οικονομική ροή, θα περάσει στα συν!

Για  το ζώδιο ή σαν ωροσκόπος Λέων: Είσαστε αυτοί που θα δεχτούν τις περισσότερες προτάσεις για σχέση. Ειδικά αυτή που από θέση και στάση ζωής, έχουν μείνει μόνοι τους, έχουν την ευκαιρία, μέσα στην εποχή των Διδύμων, να βρουν το καρμικό τους έτερο. Επαγγελματικές και οικονομικές προτάσεις θα έρθουν και θα σας κάνουν να κλείσετε εκκρεμότητες και λογαριασμούς…μόνιμα.

Για  το ζώδιο ή σαν ωροσκόπος Παρθένος: Έχετε πραγματικά κουραστεί από όλες αυτές τις μέτριες αισθηματικές καταστάσεις που ζείτε. Αυτό και μέσα από την δική σας πρωτοβουλία θα τερματιστεί, τώρα. Δίπλα σας και μέσα στην ζωή σας, θα μείνουν μόνοι αυτοί που είναι άξιοι. Όλοι οι άλλοι απλά θα προσπεραστούν. Οι δεσμοί που έχουν αντέξει θα μπορέσουν μέσα στον υπόλοιπο Μάιο, να μιλήσουν για περαιτέρω δεσμεύσεις.

Για  το ζώδιο ή σαν ωροσκόπος Ζυγός: Πολλά τα ζητήματα που σας απασχολούν και σας καλούν να δώσετε λύσεις. Με την εύνοια του Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω, εσείς μπορείτε να ολοκληρώσετε καταστάσεις που έχουν μείνει σε αδικαιολόγητη εκκρεμότητα. Ο σύντροφος σας, θα κάνει την μεταστροφή του επιτέλους ,,,και θα σας υποστηρίξει στις προσπάθειες σας. Κάτι ανάλογο να περιμένετε και από τον εργασιακό σας τομέα.

Για  το ζώδιο ή σαν ωροσκόπος Σκορπιός: Είσαστε γνωστοί κυρίως από το τετραπέρατο μυαλό σας, αλλά και την ασταθή ζωή σας. Αυτό ίσως και να είναι η γοητεία σας. Σε όσους όμως επιτέλους, αποζητούν να βρουν την γαλήνη μέσα στην αγκαλιά ενός μόνιμου συντρόφου, θα καταφέρουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αυτό να το έχουν. Μια καλή ευκαιρία θα αναδυθεί και σε υποθέσεις νομικών – περιουσιακών.

Για  το ζώδιο ή σαν ωροσκόπος Τοξότης: Οι σκέψεις που έχουν κατακλίσει το ασταμάτητο μυαλό σας, έχουν να κάνουν, με μια καινούργια – δύσκολη σας γνωριμία, που όμως αισθάνεστε ότι σας ταιριάζει. Οι μέρες κάτω από την αλλαγή του ζωδίου 21/05, θα αναδείξουν επικοινωνίες – συζητήσεις αλλά και συναντήσεις που θα λιώσουν τον πάγο. Από αυτούς που περιμένετε απαντήσεις επαγγελματικές – οικονομικές, θα τις έχετε και θα είναι θετικές.

Για  το ζώδιο ή σαν ωροσκόπος Αιγόκερως: Όλα αυτά που γίνονται στον αστρολογικό θόλο, σας αφήνουν ανεπηρέαστους. Η προστασία και η δυναμική που σας δίνει πλέον το σύμπαν, είναι και τα δεδομένα, που μέσα στον τρέχοντα μήνα θα σας ολοκληρώσουν καταστάσεις, που μέχρι τώρα σας άφηναν σταματημένους. Σχέσεις και συναισθήματα,

Για  το ζώδιο ή σαν ωροσκόπος Υδροχόος: Εσείς έχετε το πάνω χέρι σε ότι και να κάνετε. Το αστρολογικό φαινόμενο δεν σας  επηρεάζει, άρα μπορείτε να κάνετε τις συζητήσεις που πρέπει με το άτομο της καρδιάς σας και να βρείτε άμεσα την χρυσή τομή. Ακόμη και δύσκολες υποθέσεις, χωρισμών θα καταφέρουν να έρθουν οι σύντροφοι σε απόλυτη συνεννόηση. Οικονομικές απαιτήσεις από εκεί που τις περιμένετε, θα έρθουν και θα σας ανοίξουν τους δρόμους.

Για  το ζώδιο ή σαν ωροσκόπος Ιχθείς: Δεν είστε από αυτούς που συνθηκολογούν με ότι τους προσφέρουν. Αυτό είναι και μια θέση που έχετε πάρει προς τον σύντροφο σας, και δεν θα κάνετε πίσω αν δεν σας δώσει επιτέλους αυτό που σας αξίζει.  Τίποτα δεν θα γίνει από μόνο του, εκτός αν και εσείς ανοίξετε τις δύσκολες συζητήσεις, αυτήν την περίοδο. Πολλές και οι ερωτικές υποθέσεις, από το παρελθόν, που θα εμφανιστούν τις επόμενες ημέρες, και θα σας αποδώσουν πληθώρα προτάσεων για επανένωση.

 

Αρέσει σε %d bloggers: