Ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια. 22-25/08

Ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια. 22-25/08

Η επήρεια της έκλειψης υποχωρεί και όλα τα ζώδια θα βρουν και πάλι τους ρυθμούς τους, κυρίως σε αισθηματικά θέματα.

 

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια.

 

Κριός:  Οι μέρες που έχουν απομείνει για να λήξει και ο  Αύγουστος θα σας δώσουν μια σειρά από εκπλήξεις …που θα αφορούν κάποια πιο παλιά σας γνωριμία – ημιτελή έρωτα. Ο ανάδρομος Ερμής,  φανερώνει ακόμη μια ευκαιρία για  αληθινή επανασύνδεση.

Ταύρος:  Οι σκοποί και οι προτεραιότητες σας είναι διαφορετικές από αυτές, του  ανθρώπου σας. Μόλις όμως τον τελευταίο καιρό έχετε αρχίσει και το αντιλαμβάνεστε στην πλήρη έκταση του. Ίσως και να έχει έρθει ο καιρός για συζητήσεις.

 

Δίδυμοι: Με τον κυβερνήτη σας να σας βάζει παντού τρικλοποδιές, εσείς θα πρέπει να είσαστε άκρως προσεχτικοί σε αυτά που λέτε – τάζετε, αλλά και ποιους τελικά εμπιστεύεστε. Πάντως από άποψης οικονομικών θα έχει άνοδο.

 

Καρκίνος:  Θα πρέπει να σταματήσετε να κυνηγάτε καταστάσεις και πρόσωπα …που  σας δείχνουν με τον τρόπο τους, ότι δεν επιθυμούν κάτι πιο σοβαρό – μόνιμο. Κρατήστε το γόητρο και την αξιοπρέπεια σας και ασχοληθείτε τελικά …με την δική σας καθημερινότητα.

 

Λέων:   Υπάρχουν ακόμη πολλά μικρά και μεγαλύτερα μυστικά, για να ανακαλύψει ο νέος σας σύντροφος,  μέσα στην ιδιαίτερη σας προσωπικότητα. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και σε αυτούς που κάνουν την προσπάθεια τους, για να επανενωθούν μαζί σας.

 

Παρθένος:  Αν όλα αυτά που λέτε και κάνετε πιάσουν τόπο, τότε αυτό που αποζητάτε σαν αποτέλεσμα θα γίνει.  Οι μέρες και το αστρολογικό τοπίο σας βοηθούν έτσι ώστε να φέρετε τελικά πιο κοντά σας, το άτομο που αγαπάτε. Όλα τα άλλα αφήστε στην άλλη πλευρά.

 

Ζυγός:  Με τόσα πολλά που έχετε περάσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, εσείς πια δεν εμπιστεύεστε κανέναν και τίποτα. Ωστόσο, αυτό από τις ερχόμενες ημέρες αλλάζει. Ένας νέος άνθρωπος, εισέρχεται στην καθημερινότητα σας και σας ανοίγει νέους δρόμους.

 

Σκορπιός: Η αγωνία που έχετε για κάποιο οικονομικό – εργασιακό ζήτημα, θα υποχωρήσει. Καλά νέα σας πλησιάζουν. Οι αισθηματικές υποθέσεις, που έχουν   μπει στον πάγο,  μετά τις 26/08 θα ενεργοποιηθούν και πάλι, υπέρ σας.

 

Τοξότης:  Μην αγχώνεστε τόσο πολύ για τον άνθρωπο  σας, που δείχνει αυτόν τον καιρό να είναι απόμακρος από την σχέση σας. Έχει κάποια δικά του –προσωπικά θέματα να επιλύσει. Μην επεμβαίνετε. Από την νέα εβδομάδα, που λήγει ο μήνας, θα δείτε μια καλύτερη επικοινωνιακή κινητικότητα που θα σας δικαιώσει.

 

Αιγόκερως: Έχετε ακούσει πολλά κουτσομπολιά και σχόλια για τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που άθελα σας, μέσα από φιλικές κουβέντες το έχετε προκαλέσει και εσείς. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς φροντίστε τα όποια προβλήματα σας, να τα λύνετε μόνοι σας.

 

Υδροχόος: Δεν είστε και σε καλή διάθεση. Το  μυαλό σας είναι εμμονικά κολλημένο στο παρελθόν και δεν επιθυμείτε να ανοίξετε τα μάτια σας, για κάτι νέο. Όπως και να είναι η κατάσταση, μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες θα έχετε φρέσκους έρωτες να σας γνέφουν.

 

Ιχθείς:  Ο άνθρωπος που αγαπάτε αλλά ακόμη δεν σας έχει δείξει το προσωπικό του ενδιαφέρον, ίσως και έμμεσα να σας ζητάει χρόνο για να επιλύσει δικές του υποθέσεις. Αυτοί που ακόμη είναι σε διακοπές, θα τους έρθει και ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: