Ερωτικές προβλέψεις για το Σαβ/Κο: 11+12/11

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαβ/Κο: 11+12/11

Κριός:

Σχέσεις: Έχετε μεγάλη πλανητικοί εύνοια και αυτό θα φανεί προσεχώς. Τα σχέδια σας για επισημοποιήσεις – οικογένεια – συγκατοίκηση, θα αρχίσουν να τρέχουν από τις 20/11 και ύστερα. Για τους αδέσμευτους δεν είναι και οι καλύτερη εποχή για νέες γνωριμίες. Αφήστε τις παλιές μνήμες να ξεπεραστούν

Οικονομικά: Πολλές οι καλές προοπτικές που σας ανοίγονται. Όσοι ψάχνουν για ένα μια καινούργια θέση θα τους αποδοθεί. Θα σας ανοίξουν πολλές πόρτες, ίσως και σε άλλη πόλη ή και στο εξωτερικό ακόμη. Μια ιδανική περίοδος, που θα δείτε τα οικονομικά σας σχέδια να ευοδώνονται.

Ταύρος:

Σχέσεις: Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Όλοι κοιτούν εσάς, και ψάχνουν να βρουν ένα ανοιχτό πέρασμα προς την καρδιά σας. Σίγουρα δεν είστε και οι πιο δύσκολοι του ζωδιακού κύκλου, αλλά σίγουρα μην επιλέξετε κάποιον, που είναι μακριά από τις προσωπικές σας προδιαγραφές. Οι όψεις τριών ανάδρομων πλανητών, σίγουρα σας προκαλούν μια γενικότερη σύγχυση.

Οικονομικά: Δεν είστε και στην καλύτερη των οικονομικών σας. Θα πρέπει μέσα στις πρώτες ημέρες του δευτέρου 10ημέρου… να κινητοποιηθείτε, και να ψάξετε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν. Οικογενειακές υποθέσεις που ακουμπούν, περιουσιακά του παρελθόντος, έχει έρθει η ώρα να σας αποδώσουν τα αναμενόμενα.

 

Δίδυμοι:

Σχέσεις: Αποζητάτε τη αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Τα αισθηματικά σας είναι σε μια ελεύθερη πτώση, και εσείς ίσως σε μια μελαγχολία. Οι δύο πλανήτες που έχετε να κάνουν θετικές όψεις…αυτήν την εποχή, προς τον ζωδιακό σας οίκο (Αφροδίτη + Άρης), σίγουρα μπορούν να σας αποδώσουν τις κατάλληλες ευκαιρίες για να επιλύσετε θέματα που σας ταλαιπωρούν, ίσως και μήνες.

Οικονομικά: Τουλάχιστον είστε τυχεροί στα οικονομικά σας, που σας έχουν δώσει μια σταθερότητα αυτήν την εποχή. Όσοι θα ταξιδέψουν ή ετοιμάζονται για μεγάλη επενδυτική αγορά, το μόνο σίγουρο είναι ότι με τον  Ερμή σε δύσκολες όψεις με τον Άρη, όλα είναι πιθανόν να καθυστερήσουν. Μην απογοητεύεστε, είναι μόνο προσωρινό.

 

Καρκίνος:

Σχέσεις: Πολλά τα άτομα που έχουν μαζευτεί στην προσωπική σας ζωή, και σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι, που μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμη. Σίγουρα κάποιος στο τέλος θα πληγωθεί. Αυτοί που είναι χωρισμένοι, θα μπορέσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να βρουν τους κοινούς τρόπους συμπόρευσης.

Οικονομικά: Είσαστε ταυτόχρονα σε πολλά σημεία και αυτό σας αναζωογονεί. Κόσμος, νέες συνεργασίες, ταξίδια και όχι μόνο είναι στο μενού των επόμενων ημερών – εβδομάδων. Όσοι ψάχνουν για νέα θέση εργασίας, μέχρι την νέα σελήνη του μήνα 18/11, θα την έχουν βρει.

 

 

Λέων:

Σχέσεις: Πολύ δύσκολο αυτό το χρονικό διάστημα, για τα αισθηματικά σας. Είσαστε συνεχώς με βαριές σκέψεις για τον άνθρωπο σας, που δεν τον βλέπετε να σας δίνει όλα αυτά που αναμένατε. Με δύσκολες πλανητικές όψεις… αυτές τις ημέρες, δεν θα ήταν έξυπνο να κάνετε συζητήσεις για καθοριστικές αλλαγές. Αφήστε τα πάντα για μετά τις 15 /11 .

Οικονομικά: Τουλάχιστον είστε τυχεροί σε υποθέσεις, που ακουμπούν τις επιχειρηματικές σας δράσεις. Όλα όπως τα είχατε προγραμματίσει, τρέχουν και εξελίσσονται και πολύ γρήγορα. Μια προσοχή γύρω στις 12 /11, που θα σας προτείνουν κάποιες ιδέες – σχέδια, που θα πρέπει να κοιτάξετε δύο και τρεις φορές πριν αποφασίσετε να τα υιοθετήσετε.

 

Παρθένος:

Σχέσεις: Θα πρέπει να ανεβάσετε λίγο παραπάνω τους ρυθμούς σας, καθώς ο άνθρωπος σας, έχει την διάθεση και οι προτάσεις του, θα έρθουν σύντομα, για κάνετε επιτέλους κάτι κοινό. Ακόμη και αυτοί που είναι χωρισμένοι, θα βρουν τις οδούς για να επανασυνδεθούν.

Οικονομικά:  Αν σκεφτείτε πιο ψύχραιμα θα βρείτε τις λύσεις, που σας λείπουν. Έκτακτα χρήματα, θα βγουν στον δρόμο σας, και θα κάνουν να αισθανθείτε πολύ πιο ασφαλείς. 

Νέα εργασία για όσους την αναζητούν θα προκύψει μέχρι και το τέλος τους μήνα Νοεμβρίου. 

 

Ζυγός:

Σχέσεις: Η διάθεση σας είναι θετικά επηρεασμένη από τα άριστα αστρολογικά δεδομένα της περιόδου. Αρκετοί πλανήτες σας δίνουν την αυτοπεποίθηση και την δυναμική, για να κατακτήσετε τους προσωπικούς στόχους. Η ευελιξία που έχετε στον λόγο θα σας προσφέρει πολλά συναισθήματα, από την πλευρά που προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Οικονομικά: Είσαστε πραγματικά πνιγμένοι με ένα σωρό θέματα στην εργασία σας. Είσαστε σαν παιδιά της Αφροδίτης, πολυπράγμονες και ασταμάτητοι. Ο μήνας του Νοεμβρίου, μπορεί να σας εξαντλήσει λίγο παραπάνω ένεκα των υποχρεώσεων σας, αλλά σίγουρα θα σας αποδώσει και τα αναμενόμενα.

 

Σκορπιός:

Σχέσεις: Ο κυβερνήτης σας, σας δίνει έναν αέρα διαπραγματεύσεων που θα πείσει και το πιο δύσκολο ταίρι, να γυρίσει πίσω, να σας κάνει τα χατίρια και ότι άλλο επιθυμείτε. Τύχη στον αισθηματικό τομέα, θα έχουν και οι ελεύθεροι, που σύντομα θα έχουν τον άνθρωπο των ονείρων τους, δίπλα τους.

Οικονομικά: Αν υπάρχει καλή διάθεση, από ένα τόσο δύσκολο ζώδιο σας και εσάς, τότε όλα μπορούν να επιτευχθούν. Έχετε κάνει το πρόγραμμα σας και σε αυτό, δεν θα υπάρξει καμία πλέον καθυστέρηση. Αναζητήστε μέσα σε όλη αυτήν την κινητικότητα, έναν σωστό συνεργάτη.

 

Τοξότης:

Σχέσεις: Οι δεσμοί όλων των Τοξοτών σε όλα πύρινα ζώδια. Πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε και δράστε, με λογική και μέτρο. Νέοι έρωτες θα διασταυρώσουν τα μονοπάτια των αδέσμευτων.

Οικονομικά: Έχετε πέσει με τα μούτρα στην δουλειά, προκειμένου να μην σας απασχολούν τα ζητήματα των αισθηματικών. Τι ευχάριστο είναι, ότι τόσος τελικά κόπος, σας αποδίδει αυτά που επιθυμείτε. Νέες συνεργασίες και ροή χρήματος, θα σας βάλει σε ευχάριστες αλλαγές. στη καθημερινότητα σας.

 

Αιγόκερως:

Σχέσεις: Η ασυνεννοησία που υπάρχει μέσα στους γάμους, και στους αισθηματικούς δεσμούς των Αιγόκερων, μόνο καθυστερήσεις και θλίψη μπορεί να προκαλέσει. Είσαστε άκρως επιθετικοί και εριστικοί με τα άτομα, του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και σίγουρα αυτό δεν είναι η λύση, για τα παγιωμένα προβλήματα που υπάρχουν.

Οικονομικά: Είσαστε μέσα στην αγορά και ξέρετε τι να κάνετε. Η μερίδα των Αιγόκερων, που αναζητά μια καινούργια εργασία ή μια προαγωγή, θα την δουν να γίνεται πραγματικότητα γύρω στα τέλη του Νοεμβρίου, που και τα αστρολογικά είναι ευνοϊκά με τα ζώδια της γης.

 

 

Υδροχόος:

Σχέσεις: Η ειλικρίνεια που διακατέχει το αέρινο ζώδιο σας, είναι και αυτή που θα δώσει λύσεις, άμεσα και πρακτικές σε ζητήματα που εκκρεμούν μέσα σε ζευγάρια είτε παντρεμένα είτε σε σχέση. Ο Δίας από τον Σκορπιό, σας ενισχύει με σταθερότητα και σας βάζει μπροστά, στις τελικές αποφάσεις. Ακόμη και αν αυτό λέγεται χωρισμός.

Οικονομικά: Έχετε δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα στην εργασία σας, είτε για να ανεβείτε την ιεραρχία ή να ξεμπλέξετε μπερδεμένες καταστάσεις, που σας ταλαιπωρούσαν μέχρι πρότινος. Αν χρειαστεί να ταξιδέψετε, ίσως να υπάρξουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις.

 

 

Ιχθείς:

Σχέσεις: Η ενέργεια σας είναι στα καλύτερα της. Έχετε και την καλή ψυχολογία έτσι ώστε να τολμήσετε κάτι περισσότερο, και μέσα στον μήνα για την αισθηματική σας ζωή, που την βλέπετε κάθε μέρα να πηγαίνει προς την κατεύθυνση των επιθυμιών σας. Ακόμη και οι σύντροφοι που έχουν απομακρυνθείτε από την κοινή τους πορεία, θα αισθανθούν την ανάγκη για κάτι κοινό.

Οικονομικά: Πολλά αυτά που έχετε πάνω από το κεφάλι σας, και που σας απασχολούν έντονα αυτές τις τελευταίες ημέρες. Ο  μήνας του Νοεμβρίου, θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες και ελευθερία κινήσεων, για να εμπλακείτε ενεργά και να λύστε τις περιπλοκότητες ακόμη και σε περιουσιακά ζητήματα.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: