Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ερωτικές Προβλέψεις Κατίνας – DESTE. Εβδομάδα 09-15/04

Ερωτικές Προβλέψεις Κατίνας – DESTE. Εβδομάδα 09-15/04

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

Κριός : ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Έχετε πολλά να συζητήστε με τον άνθρωπο σας, που επιθυμεί να σας δώσει όλες αυτές τις απαντήσεις, που κατά καιρούς του έχετε ζητήσει. Στα καλά της εποχής, για το ζώδιο σας, είναι και οι θετικές εξελίξεις σε ένα οικονομικό – εργασιακό – νομικό θέμα, που θα σας δικαιώσει.

Ταύρος :  Η ΑΛΕΠΟΥ

Πιθανόν και να υπάρχουν ακόμη κάποια μυστικά, από την μεριά, του ανθρώπου σας, ή αυτού που ενδιαφέρεστε, που δεν τα γνωρίζετε. Οι μέρες προσεχώς, θα σας φέρουν πληροφορίες στον δρόμο σας, που θα πρέπει να τις αξιολογήσετε. Εύνοια έχουν κάποια επαγγελματικά σας σχέδια.

Δίδυμοι : ΣΕΛΑΝΑ –ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Μπορεί αυτήν την εποχή, να είστε μόνοι σας, ή να βιώνετε μια ερωτική απομάκρυνση, από το άτομο που αγαπάτε, αλλά αυτό μέχρι να φύγει ο μήνας του Απριλίου, θα έχετε ισορροπήσει. Όλοι οι Δίδυμοι, μόνοι και χωρισμένοι, θα έχουν τις ευκαιρίες για επικοινωνίες με νέα άτομα…ή και ακόμη με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

Καρκίνος :  ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Δεν έχετε καθόλου χρόνο στην διάθεση σας, για να χάσετε και ειδικά, τώρα που τα οικονομικά σας, είναι σε άνθιση και εσείς πρέπει να τρέξετε για να λύσετε καταστάσεις…που ευτυχώς δεν θα τις ξαναβρείτε μπροστά σας. Οι σύζυγοι – σύντροφοι, που έχουν απομακρυνθεί…θα βρουν τρόπους επικοινωνίας – συναντήσεων. 

Λέων : Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ 

Η διάθεση σας, είναι στο ζενίθ, και πρέπει εκεί πια να  κρατηθεί. Τα δύσκολα τελείωσαν και σε όλους τους τομείς της ζωής σας και το μόνο που απομένει, είναι εσείς να βρείτε τον ρυθμό σας. Χρήματα και επαγγελματικές προτάσεις θα στρωθούν στον δρόμο σας, αλλά και ένας νέος έρωτας περιμένει στην γωνία.

Παρθένος : ΑΡΑΛ – Ο ΠΑΣΑΣ  ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Ο άνθρωπος που υπάρχει στην ζωή σας, έχει κάποια καλά αλλά κρυφά πλάνα για την σχέση σας, που θα σας τα ανακοινώσει από τα μέσα του επόμενου μήνα, που και τα οικονομικά του θα είναι πολύ καλύτερα. Είστε οι ευνοημένοι της εποχής και δείτε πως θα το επωφεληθείτε.

Ζυγός : ΟΙ ΚΗΠΟΙ

Υπάρχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, που κινείται στους κύκλους σας, και θέλει μέσα στις επόμενες ημέρες, να σας μιλήσει λίγο πιο ανοιχτά για εσάς τους δύο! Αν και εσείς έχετε μια ανάλογη διάθεση…για όχι να το δείτε και πιο σοβαρά. Επίσης, δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα στα οικονομικά σας.

 

Σκορπιός : ΒΑΑΛΙΝΤΕ – ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ

Οι αντιθετικές συμπεριφορές που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας,  θα υποχωρήσουν…! Έχουν λήξει τα άσχημα του παρελθόντος, και τώρα μέσα από όλα αυτά που σας δένουν σαν ζευγάρι, θα βρείτε και πάλι την κοινή σας πορεία. Χρήματα που περιμένετε… σας πλησιάζουν.

Τοξότης : ΤΟΥΡΑΝ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Η αγάπη που έχετε στον άνθρωπο σας, είναι σίγουρα αντιληπτή και μέσα στις επόμενες ημέρες να περιμένετε μια έκπληξη του. Εσείς που είστε μπλεγμένοι μέσα σε  παράλληλες διαδρομές, καλό θα ήταν το επόμενο διάστημα, που το σύμπαν σας ευνοεί, να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις.

Αιγόκερως :  ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Έχετε μπλέξει το παρελθόν και το παρόν…για ακόμη μια φορά, και ίσως όχι με απόλυτα δική σας ευθύνη. Θα αναμένετε κάποιες διπλωματικές επικοινωνίες, που θα μιλούν για συνάντηση και ευκαιρίες για επανένωση. Νέοι έρωτες θα πλησιάσουν…τους εργένηδες.

Υδροχόος : ΧΕΣΣΕ – ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Είναι μια καλή περίοδος, για να βάλετε όλα αυτά που εκκρεμούν σε εργασιακά και αισθηματικά σε μια σειρά. Το ταίρι σας, έχει καταλάβει τα λάθη του και θέλει με τον δικό του τρόπο, να σας πλησιάσει και να δώσετε ευκαιρίες, σε όλα αυτά, που από κοινού έχετε πιο παλιά συζητήσει – ονειρευτεί.

Ιχθείς : Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Οι επικοινωνιακές διαφορές που έχετε με τον άνθρωπο σας, από την επόμενη εβδομάδα, θα αρχίσουν να ισορροπούν και να έρχεται και πάλι το καλό κλίμα μέσα στην σχέση σας. Σε αυτήν την καλύτερη ψυχολογία, θα βοηθήσει και η επιτέλους απεμπλοκή του ανθρώπου σας, από το παρελθόν.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: