Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ερωτικές Προβλέψεις. Τράπουλα Κατίνας-Deste. 08-14/01

Ερωτικές Προβλέψεις. Τράπουλα Κατίνας-Deste.        08-14/01

Ο Ιανουάριος συνεχίζεται και προσφέρει σε όλα τα ζώδια, τις ευκαιρίες και τις ευκολίες … που απαιτούνται για να φέρουν κοντά τους, τα άτομα που αγαπούν, αλλά και να ισορροπήσουν την οικονομική τους ζωή.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Εσείς δεν θα σταματήσετε μέχρι να πάρετε τις απαντήσεις, που ζητάτε από τον άνθρωπο σας, που τον βλέπετε αυτό το χρονικό διάστημα, να είναι απομονωμένος. Το πύρινο στοιχείο του χαρακτήρα σας, θα σας φέρει και πάλι μπροστά στην επιτυχία. Κάτι ανάλογο, θα καταφέρετε και στα εργασιακά σας.

Ευνοϊκή ημέρα: Τρίτη

Ταύρος: Ο ΔΡΟΜΟΣ

Έχετε πολλά να κάνετε και λίγο χρόνο αντίστοιχα. Ο άνθρωπος που αγαπάτε, ίσως αυτήν την εποχή να μην είναι κοντά σας, αλλά αυτό και με την βοήθεια του σύμπαντος … αλλάζει υπέρ σας. Ειδήσεις και επισκέψεις, θα έχετε που θα δρομολογούν διάθεση, και από τις δύο πλέον πλευρές …για επανασύνδεση.

Δίδυμοι: ΜΙΝΤΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Οι μέρες έχουν άπειρες εκπλήξεις για εσάς και την οικογένεια σας. Χρήμα και διευκολύνσεις, είναι στο μενού των ημερών. Εσείς που έχετε έναν ερωτικό καημό, θα λάβετε ένα μήνυμα- ένα μαντάτο, από κάποιο τρίτο πρόσωπο. Οι διαδικασίες για την επανένωση, θα ξεκινήσουν.

Ευνοϊκή ημέρα:  Τετάρτη

Καρκίνος: ΒΑΑΛΙΝΤΕ – ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Μια ερωτική αγκαλιά σας περιμένει, από κάποιον που ούτε κάν πάει το μυαλό σας.  Προμηνύονται επικοινωνίες και συναντήσεις, που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Σε κάποιους αυτό, θα φέρει και παλιές γνωριμίες – ημιτελείς αισθηματικές υποθέσεις… στο προσκήνιο. Αυτήν την φορά να είστε πιο προσεχτικοί.

Ευνοϊκή ημέρα: Πέμπτη

Λέων: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Τα όνειρα σας, έχουν ήδη αρχίσει και ακούγονται στο σύμπαν. Από την νέα εβδομάδα, θα δείτε πολλές αλλαγές στην συμπεριφορά και στο τρόπο επικοινωνίας …του ατόμου που αγαπάτε. Χρήματα που αναμένετε από μεγάλη πόρτα, θα σας έρθουν και θα σας λύσουν πολλά από τα προβλήματα σας.

Ευνοϊκή ημέρα: Παρασκευή

Παρθένος:  Η ΑΛΕΠΟΥ

Είσαστε πολύ σκεπτικοί, και θέλετε αληθινά πια να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που θα αφορούν την σχέση σας, και το άμεσο μέλλον σας. Ο άνθρωπος σας, σίγουρα είναι ακόμη εγκλωβισμένος, με τα δικά του ζητήματα, αλλά αυτό είναι μόνο προσωρινό…και σας το έχει πει. Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, που έχουν άνοδο.

Ευνοϊκή ημέρα:  Κυριακή

Ζυγός:  ΝΤΑΡΕ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ  ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Ένας ιδιαίτερος άνθρωπος κύρους, διαφορετικός από ότι έχετε γνωρίσει μέχρι τώρα, εισέρχεται το επόμενο διάστημα, στην ερωτική σας ζωή, και την αλλάζει σε κάθε επίπεδο. Άλλωστε, εδώ και καιρό είχατε ζητήσει από το σύμπαν, να απαλύνει την καρδιά σας, με μια καινούργια αγάπη.

Ευνοϊκή ημέρα: Τρίτη

Σκορπιός:  ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Δύο πρόσωπα, επιθυμούν να κατακτήσουν ολοκληρωτικά την καρδιά σας. Το ένα ίσως, και να προέρχεται από το πρόσφατο παρελθόν σας. Εσείς θα πατήσετε πάνω σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων, που όμως και τελικά, ότι και να αποφασίσετε θα είναι μόνο υπέρ σας. Στα καλά των ημερών, είναι και μια οικονομική είδηση.

Ευνοϊκή ημέρα:  Σαββάτο

Τοξότης: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Μην χάνετε τον χρόνο σας  και χαλάτε την καλή σας διάθεση, με κάποιον … ο οποίος ότι και να του προσφέρετε δεν το αναγνωρίζει. Οτιδήποτε άλλο, θα ήταν πια από την δική σας την πλευρά, υπερβολή και χωρίς ουσία ερωτική – εμμονική  κτητικότητα. Ο καιρός, θα σας δώσει μια καινούργια αγάπη …που θα σας κερδίσει.

Ευνοϊκή ημέρα: Πέμπτη

Αιγόκερως: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Μπορεί αυτό το διάστημα, να το έχετε περάσει μέσα σε λεκτικές εντάσεις, όμως από την νέα εβδομάδα, αυτό το σκηνικό αλλάζει και ο σύντροφος σας, θα έρθει πολύ πιο κοντά σας. Εσείς που έχετε στο μεταξύ σας, μια χιλιομετρική απόσταση, πιθανόν και να δεχτείτε ευχάριστες επισκέψεις.

Ευνοϊκή ημέρα:  Παρασκευή

Υδροχόος:  ΤΑΤΤΑΡΕΤ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Μια σειρά από λόγια και κόντρες, έχετε ανταλλάξει με τον άνθρωπο σας, που όμως μόνο σας πάγωσαν και τελικά …δεν σας έλυσαν κανένα πρόβλημα.  Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε μια πιο ζεστή προσέγγιση από την άλλη πλευρά που θέλει να είστε πια μαζί, και μακριά από άσχημες καταστάσεις.

Ευνοϊκή ημέρα:  Δευτέρα

Ιχθείς: ΣΟΥΝΙΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Αυτά που έπρεπε να πείτε τα έχετε πει. Τα χρονικά σας όρια τα έχετε βάλει…άρα αυτό που περιμένετε, είναι να δείτε τις επικοινωνιακές αντιδράσεις από την μεριά του ατόμου …που αγαπάτε. Η υπομονή σας λοιπόν θα έχει επιτυχία, και τις απαντήσεις – κινήσεις που ζητάτε, θα τις έχετε.

Ευνοϊκή ημέρα: Τρίτη

 

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: