Ερωτικές Προβλέψεις ζωδίων- Σαββάτο 09/9/17

Ερωτικές Προβλέψεις ζωδίων- Σαββάτο 09/9/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Κριός:  Όλα τείνουν να αλλάξουν μέσα στον δεσμό σας. Αυτό που έχει σημασία στο τώρα, είναι να δείτε κάποιες οικονομικές διευθετήσεις που πρέπει να τακτοποιήσετε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

Ταύρος: Μην λοιπόν ρίχνετε όλες τις ευθύνες πάνω στον άνθρωπο σας. Ίσως και κάπου να φταίτε εσείς με την συμπεριφορά σας. Άλλωστε ο Άρης – Αφροδίτη είναι υπέρ του ζωδίου σας και εσείς θα έχετε όλα τα αβαντάζ.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Δίδυμοι: Μην έχετε τόσο νεύρα με το παρελθόν σας. Κάποια στιγμή θα πρέπει να επικεντρωθείτε, στο άνθρωπο που υπάρχει τώρα στο παρόν σας και σε αυτά που επιθυμείτε …να καταφέρετε μαζί.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Καρκίνος:  Όλα έχουν αλλάξει μέσα στην φιλοσοφία του μυαλού σας. Ο σύντροφος που υπάρχει τώρα δίπλα σας, είναι και αυτός που σας κρατάει το χέρι, σε όλα αυτά που θέλετε να πετύχετε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Λέων: Μια καλή εβδομάδα θα ξεκινήσει, και θα σας δώσει την δυναμική για να μπορέσετε να κάνετε με το ταίρι σας, ένα σωρό κοινά πράματα. Ακόμη και να συζητήσετε για το μέλλον σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Παρθένος: Υπάρχει μέσα στην καρδιά σας ένα σφίξιμο. Αυτό αφορά μια άσχημη ένταση ή συζήτηση που είχατε με τον άνθρωπο σας. Καταλαγιάστε το όποτε αισθάνεστε καλά, λύστε τις παρεξηγήσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Ζυγός: Μια καινούργια εβδομάδα από 11/09, έρχεται και μαζί φέρνει αρκετά δώρα. Οικονομικά θα δεχτείτε προτάσεις που θα σας δελεάσουν. Αυτό θα σας κάνει να πατήσετε καλύτερα στα πόδια σας και να σκεφτείτε πιο σοβαρά την αισθηματική σας ζωή.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Σκορπιός:  Εσείς είστε η πέτρα του σκανδάλου για πολλά πρόσωπα, παλιά και  καινούργια. Αυτό είναι και κάτι που δεν σας αφορά, καθώς πλέον εσείς έχετε βρεί τον άνθρωπο της ζωής σας. Όλα τα άλλα… περιττεύουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Τοξότης: Είσαστε μέσα σε ένα συννεφάκι αγάπης επιτέλους. Το ζητούσατε τόσο καιρό και τώρα το έχετε. Προσπαθείτε, γιατί είσαστε και δύσκολο ζώδιο, να μην κάνετε πάλι …κάποιο από τα γνωστά σας λάθη.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Αιγόκερως: Είναι ιδανικές πια οι συνθήκες για να φύγετε από παλιές και προβληματικές καταστάσεις. Οι μέρες του Σεπτεμβρίου σας βοηθούν για να βρεθείτε με άτομα που μπορούν να σας αγαπήσουν για αυτό που είστε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Υδροχόος:  Το ταίρι σας έχει πολλά να σας πεί ίσως και υπό την μορφή παραπόνων. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να δείτε και την επιθυμία και την αγάπη που σας έχει το εν λόγω άτομο.

 Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Ιχθείς: Αν δεν δώσετε κάποια ευκαιρία στον άνθρωπο σας, τότε τίποτα και ποτέ δεν πρόκειται να ισορροπήσει. Πάντως οι αστρολογικές συνθήκες σας ευνοούν για νέα ξεκινήματα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00