Ερωτικές σχέσεις και Επανασυνδέσεις 23-25 Μαΐου

Ερωτικές σχέσεις και Επανασυνδέσεις 23-25 Μαΐου

Κριός: Δεν έχετε και πολλές η αλήθεια είναι επιλογές, μέσα σε αυτήν την σχέση. Ξέρετε ότι ο άνθρωπος σας ότι μπορεί να φτάσει μέχρι ενός σημείου μαζί σας. Οι αποφάσεις είναι μόνο δικές σας.

Ερωτική εύνοια: 4/5

Ταύρος: Όλα τα αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας, τα άσχημα και τα έντονα, θα πρέπει να παύσουν. Μπορεί στην αρχή να θεωρούνταν αλατοπίπερο, αλλά τώρα έχουν κουράσει και τους δύο σας.

Ερωτική εύνοια: 4/5

Δίδυμοι: Εσείς κάτω από το φως και την ενέργεια του Ήλιου, που σας δίνει όλα αυτά τα οποία έχετε πραγματικά ευχηθεί… για τον εαυτό σας αλλά και τους αγαπημένους σας.  Μιλήστε πιο ανοιχτά και στον σύντροφο σας.

Ερωτική εύνοια: 4/5

Καρκίνος: Η αγάπη δεν είναι στα φόρτε της, αυτόν τον καιρό μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα οι ερωτικές ευθύνες έχουν την εικόνα του ταιριού σας, που δεν κάνει, ούτε καν προσπαθεί για να διορθώσει το κλίμα μεταξύ σας.

Ερωτική εύνοια: 5/5

Λέων: Έχετε πει όσα είχατε μέσα στο μυαλό σας, για τα σχέδια μέσα στο Καλοκαίρι, και τώρα μπορείτε να περιμένετε από τον άνθρωπο σας. Σίγουρα μόλις πατήσει λίγο καλύτερα στα οικονομικά του, που αυτό δεν αργεί, σίγουρα είστε το επόμενο μεγάλο του στοίχημα.

Ερωτική εύνοια: 4/5

Παρθένος: Έχετε χάσει το καλό σας χαμόγελο και την ανεβασμένη σας διάθεση.  Αυτό έχει σαν βάση του τον σύντροφο σας,  που έχει χαθεί από συναντήσεις και επικοινωνίες. Με τον Ερμή να σας υποστηρίζει, σίγουρα μέσα στον μήνα θα έχετε ειδήσεις του.

Ερωτική εύνοια: 4/5

Ζυγός: Μην κάνετε πολλές προσφορές και προτάσεις σε άτομα, που έχουν δείξει στο κοινό σας παρελθόν, ότι εύκολα μπορούν να σας αφήσουν – εγκαταλείψουν. Δώστε παραπάνω προσοχή σε σπουδές και εργασία, που έχουν να σας αποφέρουν πολλά.

Ερωτική εύνοια: 5/5

Σκορπιός: Δεν σας έχουν δώσει αυτά που έχετε εσείς προσφέρει  μέσα σε σχέσεις και  φιλίες. Αυτό σίγουρα σας κάνει να έχετε μια πιο ακραία συμπεριφορά, ή να είστε ακόμη πιο κλειστεί σε νέες γνωριμίες. Σίγουρα μέσα στο επόμενο διάστημα, κάτι σας πλησιάζει.

Ερωτική εύνοια: 5/5

Τοξότης: Δεν ξέρετε και όλες τις λεπτομέρειες αναλυτικά, για το τι συμβαίνει μέσα στην πρώην οικογένεια του συντρόφου σας. Απλά υποθέτετε μέσα από κάποια συμφραζόμενα. Καλύτερα για να έχετε και εσείς το κεφάλι σας, να ρωτήσετε.

Ερωτική εύνοια: 4/5

Αιγόκερως: Έχετε δέσει την ζωή σας, γύρω από τον άνθρωπο σας, ίσως και με εμμονικό τρόπο. Αυτό δείχνει σε αυτόν ότι δεν έχει κάτι άλλο να κάνετε, και ότι τον πιέζετε με ποικίλους τρόπους. Μέσα στο Καλοκαίρι, πολύ από εσάς, ίσως και να πρέπει να αλλάξουν αυτήν την φιλοσοφία.

Ερωτική εύνοια: 5/5

Υδροχόος: Αν δεν έχετε κάποιον σοβαρό λόγο, να μιλάτε και να συναντίεστε με τον πρώην σας, απλά μην το κάνετε άλλο πια. Κοντεύετε να γίνεται κολλητοί φίλοι. Εσείς αποζητάτε μια επανασύνδεση και αυτός επαναπαύεται στις δικές σας προσπάθειες.

Ερωτική εύνοια: 4/5

Ιχθείς: Είναι μια περίοδος γεμάτη εντάσεις και καυγάδες, για τον άνθρωπο σας, και τα οικεία του περιβάλλοντα. Μην κάνετε κάτι περισσότερο, από το να περιμένετε όλο αυτό απλά να λήξει. Από τον Ιούνιο, και το χρήμα που πλησιάζει θα φέρει λύσεις.

Ερωτική εύνοια: 5/5

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: