Ερωτική Αριθμολογία. 15-31/05

Ερωτική Αριθμολογία. 15-31/05

Αθροίστε την ημερομηνία γεννήσεως, μέχρι να φτάσει σε μονοψήφιο  νούμερο.

Πχ: 14 / 08 / 1970 = 1+4+8+1+9+7 =30

Αριθμός πεπρωμένου = 3

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου   1

Είναι σπουδαίο για εσάς, να έχετε πια καταλήξει στον άνθρωπο που ταιριάζει απόλυτα με τα δεδομένα και τις επιθυμίες σας. Φροντίστε αυτήν την φορά, να μην κάνετε λάθη, που θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου   2

Όσο ο καιρός θα προχωράει, τόσες περισσότερες θα είναι και οι ΄ενοχλήσεις ΄ σας, από το παρελθόν. Σε δεύτερο βήμα, ίσως και να σας ζητηθεί μια συγνώμη και μια έμμεση πρόταση για επανένωση.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου   3

Δεν είναι του χαρακτήρα και της ιδεολογίας σας, να εγκλωβίζεστε μέσα σε σχέσεις και γνωριμίες που δείχνουν κάτι διαφορετικό, από αυτό που ζητάτε εσείς για μια αληθινή – ουσιαστική ερωτική σχέση.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου   4

Η ευημερία που έρχεται στον δρόμο σας, πιθανόν και μην είναι μόνο μέσα από τις επαγγελματικές σας επιτυχίες. Ίσως κάποια κληρονομιά – νομική υπόθεση,  να σας αλλάξει την καθημερινότητα. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου   5

Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις, που έχουν λάβει χώρα μέσα στον γάμο ή την αισθηματική σας σχέση, έχουν σαν μόνιμη και άσχημη βάση το παρελθόν σας, που το ταίρι σας, ζηλεύει χωρίς λόγο.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου   6

Μην είστε τόσο αφημένοι στην ζωή και στους ρυθμούς αποκλειστικά και μόνο, του συντρόφου σας. Έχετε και εσείς την δική σας καθημερινότητα, που θα πρέπει να φέρετε σε πρώτη προτεραιότητα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου   7

Έχετε ευτυχώς ξεχάσει τις δύσκολες πλέον καταστάσεις σε οικονομικά και ερωτικά θέματα. Αυτές οι μέρες της αλλαγής ζωδίου, θα σας ανανεώσουν το μέγιστο και σε κάθε επίπεδο.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου   8

Τα μάτια σας έχουν αγωνία και δείχνουν ανασφάλεια. Αυτό δεν είναι κάτι που έρχεται από εσάς, αλλά από την αισθηματική σας ζωή, που δείχνει να μην έχει πια βρει ισορροπίες.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου   9

Ευτυχώς είστε αυτοί, που το μυαλό σας λειτουργεί έτσι όπως εσείς το ορίζετε… και όχι η ρομαντική σας καρδιά. Αυτό θα προκαλέσει και κάποιον ιδιαίτερο άνθρωπο, για να σας κατακτήσει άμεσα.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: