Ερωτική Αριθμολογία. Προβλέψεις για όλους:

Ερωτική Αριθμολογία. Προβλέψεις για όλους:

Προσωπικός Αριθμός   1

Έχετε έναν διαφορετικό τρόπο, να προσεγγίζετε και να ζείτε την αγάπη. Αυτή λοιπόν, η μοναδική σας διαφορετικότητα, έχει βάλει τον άνθρωπο σας, σε σκέψεις για το πώς μπορεί αυτό…το υπέροχο που βιώνει μαζί σας, να το έχει για πάντα.

Προσωπικός Αριθμός    2

Είστε αρκετά ετοιμόλογοι και αυτό αρέσει σε όλους! Σε συνιστώσα με την εξαιρετική σας εμφάνιση, κάτω από τις ευνοϊκές δυναμικές της Τύχης, είναι απίθανο να μην προκύψει ένας νέος  έρωτας,  που θα σας…κάνει να γεμίσετε και ψυχικά.

Προσωπικός Αριθμός   3

Τα ‘θέλω΄, τα ΄πρέπει΄΄ και τα ΄μην΄ εσείς τα έχετε πραγματικά ξεπεράσει. Αν αυτό που μιλάει στο μυαλό και στην καρδιά σας, σας ταιριάζει, τότε δεν έχετε κανέναν λόγο, να το ακυρώσετε και να του κλείσετε την πόρτα. Καλύτερα τύψεις…και όχι πάλι απωθημένα!

Προσωπικός Αριθμός   4

Δεν είστε των άκρων αλλά αυτήν την φορά, δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να κάνετε βήματα πίσω, μέσα σε αυτήν την σχέση που πραγματικά σας έχει κουράσει σε κάθε επίπεδο. Η εύνοια των άστρων και του σύμπαντος, σας σπρώχνουν σε ξεκαθαρίσματα.

Προσωπικός Αριθμός 5

Οι ιστορίες για τους άλλους δεν έχουν καμία σχέση, με την δική σας την ζωή, άρα να μην μπαίνετε καν στον πειρασμό για να τις αντιγράψετε. Με το κάρμα, να σας ανοίγει στην κυριολεξία τα μάτια στις κρυμμένες αλήθειες, εσείς κάντε τις επιλογές σας.

Προσωπικός Αριθμός  6

Κάποια ξαφνική γνωριμία, θα πέσει στον δρόμο σας, που θα σας ταρακουνήσει το επαναπαυμένο ερωτικό σας ένστικτο. Με την  εβδομάδα αυτήν να σας υποστηρίζει, ίσως και να συναντήσετε αυτές τις ημέρες, τον μοιραίο σας σύντροφο.

Προσωπικός Αριθμός 7

Τώρα που είστε πιο συνειδητοποιημένοι, από ποτέ…μπορείτε να οργανώσετε πιο σωστά τα βήματα σας, και σε υποθέσεις εργασίας – οικονομικών, αλλά και στην προσωπική σας ζωή, τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές.

Προσωπικός Αριθμός   8

Εσείς αυτήν την εποχή, φλερτάρετε διασκεδάζετε, κάνετε νέες γνωριμίες, και γενικότερα απολαμβάνετε την καθημερινότητα σας. Σίγουρα όσο εσείς θα το προσπαθείτε, και τα οικονομικά σας μεγέθη θα αλλάξουν προς το θετικότερο.

Προσωπικός Αριθμός   9

Το δυνατό σας σημείο, είναι το επικοινωνιακό! Χρησιμοποιήστε το και θα δείτε ότι πολλές σταματημένες καταστάσεις και υποθέσεις, που σας έχουν αδικήσει, μπορούν εύκολα και άμεσα να λυθούν. Επίσης, στην εργασία σας, διεκδικήστε αυτά που σας αξίζουν.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: