Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ερωτική Αστρολογία-19/10 Νέα Σελήνη. Επιρροές στα ζώδια!

Ερωτική Αστρολογία. 19/10 Νέα Σελήνη. Επιρροές στα ζώδια!

Έντονα ξεκινάει η επόμενη περίοδος, καθώς πολλές αστρολογικές όψεις γίνονται πια πιο σκληρές στα περισσότερα ζώδια. Κρόνος και Άρης, πιέζουν για να ολοκληρωθούν υποθέσεις, που ίσως και να σέρνονται χρόνια και να παγιδεύουν τους εμπλεκόμενους, και να τους κρατάνε σε μια στατικότητα και αναποφασιστικότητα. Οι ρυθμοί σε εργασιακά θέματα θα ανέβουν, και το χρήμα ….θα κάνει την εμφάνιση του.

Επιρροές στα ζώδια:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ:

ΛΕΩΝ:

Σχέσεις: Η θετική όψη αυτήν την εβδομάδα στον ζωδιακό σας οίκο, της Αφροδίτης – Άρη, σίγουρα θα σας δώσει πολλά πατήματα …για να κατακτήσετε τους αισθηματικούς στόχους. Ομιλίες και συναντήσεις, θα έχουν το αποτέλεσμα που ψάχνετε. Οι Βασιλιάδες… του τρίτου δεκαημέρου θα είναι οι μοναδικοί, και τυχεροί, που αν προσπαθήσουν την επανένωση με πρώην ταίρι, θα το πετύχουν.

Οικονομικά: Πολλά θα καθοριστούν αυτές τις ημέρες. Είσαστε πιεσμένοι και αυτό σας κάνει ίσως και πιο νευρικούς στα περιβάλλοντα σας. Κατεβάστε τους τόνους, και μην ξεσπάτε σε λάθος άτομα. Η θετική παρουσία του Ερμή – Αφροδίτης ….θετικά προς εσάς, τροφοδοτεί με λύσεις και επαγγελματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σχέσεις: Αισθάνεστε εκτεθειμένοι στα μάτια των ανθρώπων σας. Οικογένεια και προσωπικές επαφές θα μπουν στο μικροσκόπιο σας. Θα έχετε όλη αυτήν την εβδομάδα τις ευκαιρίες, για να μιλήσετε και να λύσετε τις παρεξηγήσεις, που είχαν δημιουργηθεί. Οι ελεύθεροι θα έχουν την τιμητική τους, με μια σειρά από νέες γνωριμίες που θα αποδώσουν βαθιά συναισθήματα.

Οικονομικά: Οι λογαριασμοί σας δεν είναι ισοσκελισμένοι. Μετά από μια μακρά περίοδο οικονομικών ανατροπών, τώρα όλα θα ευθυγραμμιστούν. Αυτοί που έχουν κάνει κινήσεις για να προάγουν στην δουλειά τους, θα δουν ευχάριστες ειδήσεις να τους παρουσιάζονται.

ΚΡΙΟΣ:

Σχέσεις: Μην επιχειρήσετε να λύσετε αυτές τις ημέρες, παλιές παρεξηγήσεις και ιστορίες. Δεν υπάρχει καμία εύνοια, και το μόνο με το οποίο θα καταλήξετε, είναι ένας τσακωμός. Αφήστε τις επόμενες 2-3 ημέρες να περάσουν, και από την ερχόμενη εβδομάδα ακουμπήστε με διπλωματικό τρόπο τα ζητήματα, που σας απασχολούν.

Οικονομικά: Είσαστε κάτω από πίεση και χρονικά όρια. Σαφώς και θα πρέπει να κινητοποιηθείτε. Αυτοί που ψάχνουν για μια νέα θέση εργασίας θα την έχουν μέσα στον μήνα, και αυτοί που αναμένουν απαντήσεις, θα τις λάβουν στο πολλαπλάσιο.

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ:

ΤΑΥΡΟΣ:

Σχέσεις: Έχετε σίγουρα την τάση να αναλώνεστε σε υποθέσεις, που μετά από αρκετό καιρό ανακαλύπτετε, έκπληκτοι, ότι δεν ήταν τελικά προς το όφελος σας. Κάτι ανάλογο συντελείται αυτές τις ιδιαίτερες ημέρες, όπου και θα πρέπει μετά τις 23/10, να δείτε με περισσότερη προσοχή. Δυσκολίες και για τους αδέσμευτους, που δεν θα έχουν επιτυχία σε νέες επαφές. Υπομονή και κάτι σίγουρα και σύντομα αλλάζει!

Οικονομικά: Η διάθεση σας να εμπλακείτε με νέα πεδία, σίγουρα σας συναρπάζει. Τα άστρα σίγουρα σας υποστηρίζουν, και σας δίνουν μια ευκολία και υπεροχή στις κινήσεις σας. Αυτό ευνοεί και όσους σκέφτονται να ταξιδέψουν προσεχώς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σχέσεις: Ευνοϊκές οι συνθήκες για να τολμήσετε ανοίγματα και νέα βήματα. Όλος ο Νοέμβριος προσεχώς, θα έχει υποστηρικτικό χαρακτήρα σε όλα τα ζώδια της φωτιάς, και πολύ περισσότερο για τους Παρθένους. Οι τυχόν κόντρες σας με άτομα φιλικά ή του κοινωνικού σας περιβάλλοντος θα υποχωρήσουν, και οι σχέσεις –επικοινωνίες, θα αποκατασταθούν.

Οικονομικά: Πολλά αυτά που μπορείτε να συμφωνήσετε και να πετύχετε μέχρι και τις 29/10. Ταξίδια, επενδύσεις, ρυθμίσεις, περιουσιακά, θέτονται υπό την προσοχή σας, και αποδίδουν άμεσα τα μέγιστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Σχέσεις: Είστε πάρα πολύ πιεσμένοι, με τις αισθηματικές σας υποθέσεις, και ασυνείδητα έχετε παύσει και οτιδήποτε άλλο κάνετε στην λοιπή σας ζωή. Οι ημέρες που θα έρθουν, μέχρι τις 26-10, θα βγάλουν στην επιφάνεια, πολλές κρυφές αλήθειες ….που θα χρειαστεί να διαχειριστείτε με σύνεση. Αν τελικά κάτι μέσα στην σχέση σας, δεν σας πείθει, καλύτερα απομακρύνετε το, και αν αυτό δεν μπορεί να συμβεί, τότε απομακρυνθείτε εσείς.

Οικονομικά: Είσαστε στην πιο δημιουργική περίοδο του τελευταίου καιρού. Όλα τρέχουν γύρω σας και εξελίσσονται και μέσα σε αυτό εσείς, να πρέπει να κρατάτε τις ισορροπίες. Δεν θα πρέπει να παραπονιέστε, που όλα περνούν από τα χέρια σας. Είσαστε φτιαγμένοι για αυτό.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Σχέσεις: Διαθέστε και χρόνο στις κοινωνικές υποχρεώσεις σας, και μην καταναλώνεστε αποκλειστικά γύρω από το άτομο, του συντρόφου σας. Χαρείτε τις φιλικές παρέες σας και μην απομακρύνεστε, από άτομα που ίσως και να υπήρχαν και πιο πριν της τωρινής σας σχέσης. Για όσους έχουν σχέση ιντερνετική, θα ξαφνιαστούν από ειδήσεις, όχι ευχάριστες.

Οικονομικά: Άλλα έχετε συμφωνήσει και άλλα σας συμβαίνουν. Έχετε χαλαρώσει όλο αυτό το διάστημα, και οι δουλειές σας ξεστράτισαν. Έχετε την ευκαιρία, και με τον κυβερνήτη σας να σας υποστηρίζει, για να τα φέρετε όλα και όλους σε μια σειρά.

ΖΥΓΟΣ:

Σχέσεις: : Μετρήστε ανάποδα, σαφώς και κάτι σας πλησιάζει! Οι μέρες από την αρχή της νέας εβδομάδας 23/10 και μέχρι την λήξη του Σκορπιού, θα σας ανανεώσουν σε όλα τα μήκη της καθημερινότητας σας. Όλοι οι δεσμευμένοι θα συζητήσουν σοβαρά για δέσμευση και μια καλύτερη κοινή πορεία. Αυτοί που έχουν χωρίσει πρόσφατα, αλλά το μυαλό τους είναι εκεί πίσω, θα έχουν αρκετό κόσμο δίπλα τους, που θα τους κάνουν να ξεχαστούν ευχάριστα.

Οικονομικά: Πολλά βάρη έχετε βάλει στις πλάτες σας, και είσαστε και μόνοι σε όλο αυτό. Σαφώς και η διάθεση σας δεν είναι τόσο ανάλαφρη. Κάντε από την ερχόμενη εβδομάδα την κίνηση σας, για να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σε δημόσιο και τρίτες πηγές. Σύντομα θα τα ισορροπήσετε όλα. Μπορείτε σίγουρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Σχέσεις: Ξεκινάτε έντονα αυτήν την νέα περίοδο, με γεμάτες τις μπαταρίες από ένα καταπληκτικό προηγούμενο διάστημα, που σας αναζωογόνησε. Οι εν σχέση, θα λύσουν τις πηγές των καθυστερήσεων τους, αλλά και οι αδέσμευτοι θα έχουν καινούργιες γνωριμίες, όπου και ίσως κάτι διαφορετικό να τους έλξη την δύσκολη προσοχή!

Οικονομικά: Έχετε ξεφύγει σε έξοδα και δρόμους που δεν σας ήταν αναγκαία. Ο κυβερνήτης σας σε όψεις με τον Ερμή – Δία…σας έβαλαν σε μια άσκοπη σπατάλη, και που τώρα πρέπει να μαζέψετε. Ευτυχώς ο τομέας των οικονομικών όλων των αέρινων ζωδίων, θα πάει καλά το επόμενο διάστημα.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Σχέσεις: Ζητάτε την απομόνωση . Είσαστε σε μια μέτρια ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο μην τα παρατάτε. Η διαλλακτικότητα, που έχετε θα προσφέρει και το πράσινο φως, σε περιπτώσεις άσχημων χωρισμών και απομακρύνσεων, που θα έχουν γρήγορα και επιτυχή αποτέλεσμα. Μην αφήνετε τους άλλους να σας κλέβουν την ενέργεια.

Οικονομικά: Έχετε κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες και αυτό από τις 29/10, και μετά, θα το δείτε να σας αποδίδει, χρήμα και παραπάνω ευκαιρίες. Αυτοί που σκέφτονται για επέκταση των ήδη τρεχουσών επενδύσεων τους, θα χρειαστεί να είναι υπομονετικοί μέχρι το τέλος του 2017.

ΙΧΘΕΙΣ:

Σχέσεις: Αφήστε τους ανυπόστατους δισταγμούς στην άκρη, και μην αργοπορείτε πάνω τις αποφάσεις σας. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα σας ευνοούν, για την μονιμότητα στην αισθηματική σας ζωή. Συγκεντρώστε την απόλυτη προσοχή σας, μόνο σε οποιονδήποτε αξίζει να υπάρχει δίπλα σας. Από τις 29/10, και μετά θα έχετε ειδήσεις από τα παλιά, που θα σας ξαφνιάσουν.

Οικονομικά: Η έντονη κινητικότητα σας σίγουρα θα στεφθεί με επιτυχία. Έχετε ολοκληρώσει μια σειρά από δράσεις επαγγελματικές που στο τώρα, θα σας δώσουν και οικονομική άνεση, αλλά και τις βάσεις για κάτι ακόμη μεγαλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Σχέσεις: Θα χρειαστεί άμεσα να συμπαρασταθείτε, σε όλους αυτούς για τους οποίους σας ενδιαφέρει, η θετική παρουσία τους, στην δική σας ζωή. Μέσα σε αυτούς, μην λησμονήσετε και τον καλό εαυτό σας, που εδώ και καιρό τον έχετε αφήσει στο σκοτάδι. Η ψυχική σας διάθεση θα εκτοξευτεί, με την είσοδο του ζωδίου σας 23/10, που ίσως και να φέρει στους αδέσμευτους το ιδανικό ταίρι.

Οικονομικά: Είσαστε ίσως οι πιο τυχεροί της περιόδους. Έχετε βρει την πηγή που σας στηρίζει. Ακόμη και αυτοί που είναι σε σκέψεις για να φύγουν στο εξωτερικό, αναζητώντας μια νέα τύχη, θα έχουν ευτυχώς θετικές ειδήσεις που θα τους χαροποιήσουν. 

Αρέσει σε %d bloggers: