Ερωτική Αστρολογία για όλους!

Ερωτική Αστρολογία για όλους!

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός  – Λέων- Τοξότης: Είσαστε μέσα σε πολλές και βαθιές σκέψεις, για όλα αυτά που σας έχει ανακοινώσει ο άνθρωπος σας, και μάλλον δεν δείχνουν μέλλον. Πιθανόν και είναι και ένας τρόπος, για να καθυστερήσει κάποιες δεσμεύσεις και μέχρι ο ίδιος να πατήσει καλύτερα στα εργασιακά – οικονομικά του.

Αστρολογική εύνοια: 98%

Ταύρος –Παρθένος – Αιγόκερως : Υπάρχουν κάποια ακόμη δικά σας ενεργά συναισθήματα, για μια παλιά σας ερωτική ιστορία, που όμως μόνο πια σας πονούν. Αυτό που όμως και στην πραγματικότητα συμβαίνει, είναι οι αποστάσεις και οι παλιότεροι καυγάδες που σας χωρίζουν.

Αστρολογική εύνοια: 97%

Δίδυμοι – Ζυγός – Υδροχόος: Οι ερωτικές σας περιπέτειες, δεν έχουν τελειωμό. Ακόμη και από το παρελθόν έχετε φέρει παλιές ιστορίες. Προφανώς η Αφροδίτη μέσα στους Διδύμους, έχει φέρει πολλές αναμνήσεις και απωθημένα στην επιφάνεια, που πρέπει όμως με σύνεση να διαχειριστείτε.

Αστρολογική εύνοια: 100%

Καρκίνος –Σκορπιός – Ιχθείς  : Για εσάς το μόνο που έχει σημασία, είναι να βρείτε τους σωστούς τρόπους, για να ξανα – αποκτήσετε την ερωτική σας ισορροπία με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Έχετε περάσει πάρα πολλά …αυτούς τους τελευταίους μήνες, και σίγουρα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές. Η αύξηση των οικονομικών σας θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Αστρολογική εύνοια: 97%

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: