Ερωτική Αστρολογία. Νέοι έρωτες για τους μόνους!

Ερωτική Αστρολογία. Νέοι έρωτες για τους μόνους!

Διαβάζετε πάντα και τον Ωροσκόπο σας:

Κριός : Δεν έχετε εσείς χρόνο για χάσιμο. Έχετε δηλώσει όλα αυτά που θέλατε και το ιδανικό θα ήταν… να απομακρυνθείτε. Δώστε χρόνο και χώρο σε όλους για σκέψη και ώριμες αποφάσεις. Πρωτοβουλίες από κάποιους τρίτους, θα σας βοηθήσουν και στον επαγγελματικό σας τομέα.

Ταύρος : Δεν ξέρετε και εσείς πια τι να πιστέψετε …με όλα αυτά που γίνονται μέσα στον δεσμό σας, και άλλα τόσα που δεν γνωρίζετε παρασκηνιακά. Δεν χρειάζεται όμως να πιέζεστε, αλλά ούτε και να παρακαλάτε τους άλλους και ειδικά τον άνθρωπο σας, για να σας δώσει μεγαλύτερη σημασία.

Δίδυμοι : Από το πρωί θα έχετε κάποιες καλές – έστω και με καθυστέρηση …ειδήσεις για ένα οικονομικό θέμα, που άμεσα θα σας λύσει τα χέρια σε ένα σωρό προβλήματα που σας απασχολούν, εδώ και μήνες. Ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο θα σας…φλερτάρει έντονα αυτό το διάστημα.

Καρκίνος : Πιθανόν τα πράματα μέσα στον δεσμό σας, να μην είναι και τόσο στρωτά, όπως θέλετε να πιστεύετε. Τις μέρες που πλησιάζουν, φροντίστε μιας και τα αστρολογικά είναι καλά για το ζώδιο σας, να μιλήσετε και να εξηγήσετε τις θέσεις και τις ανάγκες σας.

Λέων : Μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει, και που θα κάνει την καρδιά σας και πάλι να πιστέψει στην αγάπη. Κάποιος που είχε χαθεί από την καθημερινότητα σας, για τους δικούς του λόγους, θα σας επισκεφτεί ή θα επικοινωνήσει και θα σας αποδείξει ότι πρέπει… να του δώσετε μια ευκαιρία.

Παρθένος :  Είσαστε αυτήν την εποχή άκρως απασχολημένοι …με την καριέρα σας, που έχει πάρει την άνοδο…και λίαν συντόμως θα σας αποδώσει και τα αναμενόμενα χρήματα. Στο ίδιο καλό κλίμα, θα κινηθεί και ο ερωτικός σας τομέας, μέσα από το ερωτικό πλησίασμα του ατόμου που θέλετε.

Ζυγός : Είσαστε το ερωτικό επίκεντρο της προσοχής, για ένα άτομο που έχει μόλις τον τελευταίο καιρό εισέλθει στην ζωή σας, και προσπαθεί να σας γνωρίσει σε έναν πιο προσωπικό βαθμό. Σκεφτείτε, και στον δικό σας χρόνο και με τον δικό σας τρόπο…διαχειριστείτε το.

Σκορπιός : Πολλές οι αισθηματικές υποθέσεις, που έχετε αφήσει στην μέση από τα παλιά, που το τρίτο 10ήμερο του Μαρτίου… θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Εσείς ξέρετε τι πραγματικά έχει συμβεί, στο παρελθόν αλλά και τι θέλετε να κάνετε στο τώρα.

Τοξότης : Αυτήν την φορά, θα πρέπει να βγάλετε στην επιφάνεια τον διπλωματικό σας λόγο, που θα φέρει και πάλι την κατάσταση μέσα στην αισθηματική σας σχέση, σε μια ισορροπία. Μπορεί να περάσατε δύσκολα στο παρελθόν… αλλά αυτό αλλάζει.

Αιγόκερως : Πιθανόν και να βιώνετε μια επικοινωνιακή απομάκρυνση, με τον άνθρωπο σας, που όμως από την ερχόμενη εβδομάδα θα λήξει. Τουλάχιστον για αρχή μην δώσετε λαβές για σχόλια στους γύρω. Μια θετική εξέλιξη θα έχετε μέχρι να λήξει ο μήνας, σε μια εργασιακή σας υπόθεση.

Υδροχόος : Θα σας προσεγγίσουν κάποιοι φίλοι, που θέλουν να σας αναφέρουν νεότερα για έναν πρώην σας, που πιθανόν και με αυτόν τον έμμεσο τρόπο, προσπαθεί να μάθει για το παρόν σας.  Ακούστε και μην απαντήσετε. Όποιος πραγματικά θέλει, ας κάνει ο ίδιος τον κόπο, να σας μιλήσει ευθέως.

Ιχθείς : Με τον Ήλιο να φεύγει από τον ζωδιακό σας οίκο, εσείς ότι και να θελήσετε θα το έχετε. Στα οικονομικά σας, θα δείτε μεγάλη και σταθερή άνοδο, αλλά και μέσα στην ερωτική σας σχέση, θα αντιληφθείτε ένα ταίρι, που θα σας πλησιάσει πολύ περισσότερο αισθηματικά.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: