Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ερωτική Αστρολογία – Νοέμβριος ’17

Ερωτική Αστρολογία – Νοέμβριος ’17

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Ζητάτε να σας δώσουν απαντήσεις. Ίσως να μην είναι αυτήν την στιγμή εφικτό αυτό. Εσείς είστε υποχρεωμένοι να συνεχίσετε, με τον καλύτερο και ποιοτικό  τρόπο της καθημερινότητα σας. Αυτοί που είναι σε φάση χωρισμού, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Ο Ερμής αλλάζει οίκο…. και μπερδεύει πολύ.

Dos: Σκέψεις για εξέλιξη

Don’ts:  Περιορίστε τα έξοδα σας

 

Ταύρος: Το μυαλό σας έχει δοκιμαστεί πολύ αυτές τις ημέρες. Σίγουρα με το δυναμικό σας ταμπεραμέντο, όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, και ειδικά τώρα που τα αστρολογικά είναι υπέρ σας. Ωστόσο, σοφό θα ήταν να μην κάνετε ανοίγματα στο παρελθόν, παρά μόνο να κοιτάξετε το παρόν σας.

Dos: Μεγάλες δόσεις αλήθειας

Don’ts:  Διορθώστε τις λεκτικές ακρότητες

Δίδυμοι: Εσείς κυνηγάτε αυτήν την εποχή της οικονομική σταθερότητα και ανεξαρτησία. Αυτό ίσως και να σας έχει κάνει να ξεχαστείτε και να απομακρυνθείτε από την προσωπική σας σχέση. Με την Αφροδίτη στον οίκο τoυ ζυγού, αυτό είναι μη επιτρεπτόν!

Dos:  Διάθεση ερωτική

Don’ts:  Προτάσεις που πρέπει να φιλτράρετε

 

Καρκίνος: Υπάρχουν πολλές προτάσεις που θα σας πλησιάσουν, και που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Ειδικά αυτοί που είναι μόνοι του αυτήν την εποχή, θα έχουν κάτι να περιμένουν. Η Αφροδίτη δίνει την δυναμική της, για μεγάλους και μόνιμους έρωτες.

Dos:  Δράσει και πρόοδος

Don’ts: Ξοδεύετε πολλά

Λέων: Εσείς είστε από τους ευνοημένους αυτής της εποχής, που θα δείτε πολύ κόσμο και από το παρελθόν σας, να σας πλησιάζει και να σας ζητάει ευκαιρίες. Δεν είστε και από τα εύκολα ζώδια, άρα πάρτε χαλαρά τον χρόνο που θέλετε και μετά απαντήστε.

Dos: Καινούργιες εμπειρίες

Don’ts: Απομάκρυνση από τοξικές καταστάσεις

Παρθένος: Μια σειρά από παράπονα και γκρίνιες, θα εισπράξετε από τον άνθρωπο σας. Είναι μια εποχή που πολλά πρέπει να ξεκαθαριστούν σε προσωπικό επίπεδο. Η ερχόμενη πανσέληνος που γιγαντώνει αυτές τις καταστάσεις, στις 04-11, δεν θα πρέπει να σας εντείνει να νεύρα, αλλά να κάνει το μυαλό σας, να στροφάρει περισσότερο.

Dos: Διασκέδαση με αγαπημένα πρόσωπα

Don’ts:  Σταματήστε τις τριβές

Ζυγός: Είναι περιπλεγμένα τα πράματα στην ερωτική σας ζωή. Ούτε και εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε, και σε δεύτερο επίπεδο, δεν ξέρετε πως να το κατακτήσετε. Ίσως να χρειάζεστε λίγο χρόνο, να μείνετε απολύτως μόνοι σας και να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη. Οι έρωτες και τα πάθη, μπορούν να σας περιμένουν.

Dos: Ερωτικές εξομολογήσεις

Don’ts: Μειώστε τις υπερβολές

 

Σκορπιός: Μπορεί στο παρελθόν να έχετε κάνει κάποια λάθη, αλλά αυτό που πρέπει τώρα να κάνετε είναι να δείτε τι και ποιον τελικά θέλετε, να κρατήσετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Το ‘ όλα μαζί΄, σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει στα γήινα – ζωδιακά σας χαρακτηριστικά.

Dos: Δράσεις οικονομικές

Don’ts:  Σκέψεις για το παρελθόν

 

Τοξότης: Οι μνήμες από το παρελθόν δεν λέν να σταματήσουν να μπαινοβγαίνουν μέσα στο κεφάλι σας. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, δίνει μια σειρά από ερεθίσματα έτσι ώστε να τολμήσετε, μια επικοινωνία με το ‘τότε’! Ίσως να υπάρχει μια ανοιχτή πόρτα, που σας περιμένει.

Dos: Κυνήγι της επιτυχίας

Don’ts: Έξοδα για εντυπωσιασμό

Αιγόκερως: Σας έρχονται απανωτές γνωριμίες, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, που θα σας αναστατώσουν όπως ποτέ άλλοτε. Αυτό σημαίνει ότι εσείς οι εν σχέση, θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί, έτσι ώστε να μην κάνουν το ταίρι τους να αισθανθεί ανασφάλεια.

Dos:  Διάθεση για αυτοκριτική

Don’ts: Λόγια και εντάσεις

 

Υδροχόος: Μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου στις 22/11 σε Τοξότη, όλα είναι εύθραυστα στην αισθηματική σας ζωή. Είναι πολλά αυτά πια που σας προβληματίζουν και θέλετε να τα λύσετε. Βγάλτε προς τα έξω το διπλωματικό σας ταλέντο, και όλα θα βελτιωθούν άμεσα.

Dos: Άνοδος επαγγελματική

Don’ts: Αποφύγετε του καυγάδες

 

Ιχθείς: Κοιτάζετε με αισιοδοξία το μέλλον, και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει και αυτά που ζητάτε μέσα στην αγκαλιά σας. Οι μοιραίες όψεις του Άρη με την Αφροδίτη και μέχρι το τέλος του Σκορπιού, σας δίνουν ένα προβάδισμα σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.

Dos: Θυμηθείτε τους τρόπους σας

Don’ts:  Ξεχάστε τις υπερβολές

Αρέσει σε %d bloggers: