Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ερωτική Αστρολογία – Πέμπτη 19/10

Ερωτική Αστρολογία – Πέμπτη 19/10

Όλο το επόμενο διάστημα και από τις 24/10 και μετά που εισέρχεται το ζώδιο του Σκορπιού… θα χαρακτηριστεί από ευχάριστες αλλαγές, που σίγουρα θα διώξουν πια,  εμπόδια και καθυστερήσεις. Αισθηματικά και υποθέσεις γάμων θα μπουν στο μικροσκόπιο, και θα απομακρύνουν οτιδήποτε βαραίνει την ζωή του κάθε ζωδίου

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:  

ΚΡΙΟΣ:

Σχέσεις: Συνεχίζεται και είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών. Όλα δείχνουν την δυναμική και την φόρα που έχετε πάρει, και πια είστε έτοιμοι να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Όσοι είναι σε μοναχική φάση, ή έχουν περάσει χωρισμό, καλό θα ήταν να περιμένουν τον Νοεμβρίου, που όλα τα είναι πιο συμβατά με τα δεδομένα τους.

Οικονομικά: Είσαστε στο σταυροδρόμι για να πάρετε επαγγελματικές αποφάσεις για το επόμενο διάστημα. Το χρήμα που περιμένετε θα εισρεύσει, και σίγουρα θα σας βοηθήσει στο να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας. Ακόμη και μεγάλα ταξίδια, θα έχουν την επιτυχία που σχεδιάζετε.

ΤΑΥΡΟΣ:

Σχέσεις: Η διάθεση σας που ήταν σε πτώση, αλλά σίγουρα θα καλυτερεύσει μέχρι τις 29-10. Πολύ και καινούργιος κόσμος θα σας συστηθεί και θα θελήσει να σας εντάξει στην παρέα του. Οι Ταύροι που έχουν υποθέσεις ανοιχτές, με διαζύγια – περιουσιακά και σχετικά, θα πρέπει να ενεργοποιηθούν άμεσα. Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις.

Οικονομικά: Κινητοποιηθείτε καθώς όλες οι παρελθούσες επενδύσεις σας, έχουν ήδη αρχίσει και σας φανερώνουν τους καρπούς τους. Αν σας ενδιαφέρει κάποια νέα θέση εργασίας, ο Νοέμβριος…. είναι ιδανικός για να κάνετε με έρευνα αγορά και να εντοπίσετε αυτό που σας ταιριάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Σχέσεις: Είσαστε άκρως πειθαρχημένοι αυτήν την εποχή. Έχετε ήδη βάλει σε μια ιεραρχία μέσα στο μυαλό σας, για το πως θα κινηθείτε το επόμενο διάστημα μέσα σε σχέσεις και γάμους, που έχουν δείξει την φθορά τους. Η καλύτερη λύση μπορεί να έρθει μέσα από μια ειλικρινή συζήτηση, που  θα αναδείξει τις χρειαζούμενες διορθώσεις.

Οικονομικά: Υπάρχουν όντως δυσκολίες στην εργασιακή σας δραστηριότητα. Πολλά και τα έκτακτα έξοδα, που σας έχουν προκύψει από τις αρχές του μήνα και σας έχουν σταματήσει. Από τις 21-10 και ύστερα, όλα θα τροποποιηθούν και θα σας ανακουφίσουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Σχέσεις: Βαρύ το αστρολογικό σκηνικό πάνω στο κεφάλι σας, και ίσως αυτό να επηρεάζει τις επόμενες κινήσεις σας. Δεν πρέπει να κάνετε άστοχες κινήσεις σε υποθέσεις χωρισμών ή διαζυγίων. Φροντίστε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση, ιδίως οι αδέσμευτοι, καθώς αναμένεται καινούργιος έρωτας, που θα σας αναστατώσει.

Οικονομικά: Δεν επικοινωνείτε σωστά με τα περιβάλλοντα σας και αυτό σίγουρα δεν βοηθάει στο να εξελίξετε το επάγγελμα – ασχολία σας. Βρείτε το σωστό χρονικό σημείο και δώστε στους οικείους σας, το στίγμα και τις ιδέες που μπορούν να σας εξελίξουν.

 

ΛΕΩΝ:

Σχέσεις: Η υπομονή δεν είναι για εσάς. Πολλά τα δύσκολα που περνούν από πάνω σας, και σας αναστατώνουν. Οι δεσμευμένοι Λέοντες ας τολμήσουν μια πιο ιδιαίτερη συζήτηση με τον άνθρωπο τους, για όλα εκείνα τα θέματα που τους στεναχωρούν. Ακόμη και οι χωρισμένοι, θα μπορέσουν να βρουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας.

Οικονομικά: Η προοδευτική σας φύση, θα δώσει τις οικονομικές ευκαιρίες σας πλάνα σας, για να γίνουν προσεχώς πραγματικότητα. Οτιδήποτε, όμως σχετίζεται με ταξίδια και επενδύσει στο εξωτερικό, καλύτερα κυνηγήστε το από τα τέλη του Οκτωβρίου και ύστερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σχέσεις: Η διάθεση για διάλογο και ουσιαστικές λύσεις μέσα σε δεσμούς και γάμους, δεν είναι κάτι που σας ενθουσιάζει. Η ψυχολογία των γήινων ζωδίων χαρακτηρίζεται ως μέτρια, αυτήν την περίοδο με αποτέλεσμα να αδιαφορείτε ακόμη και για τον σύντροφο σας. Από τις 23-10 και ύστερα, που οι όψεις του κυβερνήτη σας θα είναι πιο ευνοϊκές, μπορείτε να ισορροπήστε τα λόγια με τις κινήσεις σας.

Οικονομικά: Πολλά τα χαρμόσυνα νέα που σας έρχονται από τις εργασιακές σας δραστηριότητες. Όλος ο υπόλοιπος μήνας μέχρι και τα τέλη του, σας τροφοδοτούν με ευκαιρίες ακόμη και για μεγάλες επενδύσεις ή αγορές, που σε βάθος χρόνου θα πολλαπλασιάσουν την αξία τους.

 

ΖΥΓΟΣ:

Σχέσεις: Η πολυπόθητη ασφάλεια που ζητάτε μέσα στην ερωτική σας σχέση ….θα γίνει πραγματικότητα μόνο και εφόσον κάνετε τις προτάσεις σας, και σταματήσετε πια να βυθίζεστε στο άτυχο παρελθόν. Πολλά και τα συναισθήματα τρυφερότητας στους Ζυγούς που ζουν νέο έρωτα. Ο Κυβερνήτης σας πάνω σας…. έχει πολλά ακόμη να σας προσφέρει.

Οικονομικά: Μια πλειάδα από πολλές οικονομικές ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν το επόμενο διάστημα. Σαφώς και έχετε πολλά να δείτε και άλλα τόσα …να σας προτείνουν. Σίγουρα, κρατήστε μικρό καλάθι, και τις υποσχέσεις σας περιορισμένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Σχέσεις: Απολαμβάνετε ένα καταπληκτικό διάστημα, μέσα σε ευχάριστες ανατροπές αισθημάτων και γνωριμιών. Αυτοί που βιάζονται να δεσμευτούν όμως, θα πρέπει να κάνουν  διπλές και τριπλές τις σκέψεις – κινήσεις τους, καθώς τα αστρολογικά δεδομένα δεν ευνοούν επιπολαιότητες, και ιδίως με καινούργιες – άγνωστες γνωριμίες.

Οικονομικά: Δημιουργικές οι μέρες μέσα στην νέα εβδομάδα. Αυτό σας τροφοδοτεί με ευκαιρίες για να ψάξετε για νέα εργασία. Αυτοί που είναι σε διαδικασίες να αλλάξουν πόλη – χώρα, θα δουν άμεσα ευκολίες και προσφορές που θα του δικαιώσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σχέσεις: Υπερβολικές οι αντιδράσεις σας. Δεν χρειάζεται να είστε μόνιμα σε επίθεση. Αν τελικά αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν σας ταιριάζει, καλύτερα φύγετε. Σίγουρα ο αστρολογικός συνωστισμός στον ζωδιακό οίκο του Σκορπιού δεν σας βοηθάει για ψύχραιμες αποφάσεις. Όσοι έχουν απομακρυνθεί από το ταίρι τους, δεν πρέπει να τραβήξουν τα άκρα. Κίνδυνος μόνιμου χωρισμού.

Οικονομικά: Είσαστε σε μια φάση που σίγουρα πρέπει να πάρετε μόνιμες αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον. Σε αυτό θα έχετε συμπαραστάτες που θα σας υποστηρίξουν. Οι δυσκολίες θα υποχωρήσουν και εσείς θα δείτε τους καρπούς σας να ολοκληρώνονται και σύντομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Σχέσεις: Δεν σας καλύπτει η παρούσας φάση της προσωπικής σας ζωής. Θα χρειαστεί να προβείτε σε αληθινές δηλώσεις για τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας. Δεν χρειάζεται να πιέσετε κάποιον, έτσι ώστε αυτά να εφαρμοστούν. Οι μέρες είναι αστρολογικά άκρως ανατρεπτικές, και σίγουρα αυτό θα προτρέψει και τους ελεύθερους, να είναι πιο φειδωλοί στις επιλογές τους.

Οικονομικά: Χρειάζεται να περιμένετε λίγο ακόμη, για τις αλλαγές που επιθυμείτε. Όσοι είναι σε φάση που αναζητούν μια νέα δουλειά, θα τους έρθει μια καλή είδηση μέσα από φιλικό άτομο. Οι μέρες είναι δημιουργικές για τον οικονομικό τομέα …και εσείς πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Σχέσεις: Είσαστε πολύ δοτικοί με τον άνθρωπο σας. Αυτό σίγουρα δυναμώνει τις δεσμούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Κυβερνήτης σας σε όψεις με τον ατίθασο Άρη, σας δίνουν και την ευκαιρία για να προσεγγίσετε με μεγαλύτερη ευκολία, το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, ίσως εδώ και καιρό.

Οικονομικά: Φλερτάρετε με την επιτυχία. Όλες οι κινήσεις που είχατε μεθοδεύσει, τώρα σας αποδίδουν τα αναμενόμενα. Μια προσοχή παραπάνω σε προτάσεις ή προσφορές που δεν συνάδουν με την επαγγελματική σας ιδεολογία και φιλοσοφία.

 

ΙΧΘΕΙΣ:

Σχέσεις: Δηλώνετε εδώ και τώρα έτοιμοι για ανατροπές πάσης φύσεως μέσα σε δεσμούς αλλά και γάμους. Ο κόσμος σας είναι αναποδογυρισμένος και σίγουρα σας δεν σας εκφράζει. Μην τολμήσετε κάποιες καινοτόμες αλλαγές στο τώρα, δεν θα τροποποιήσουν τίποτα. Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας  και μην λετε πολλά γενικότερα. Από Νοέμβριο…πολλά θα βελτιωθούν.

Οικονομικά: Πρέπει να κάνετε οικονομία στα πάντα. Οι μέρες που πέρασαν σας έβαλαν σε πολλά έξοδα και σπατάλες. Τώρα μέσα από τις διορθωτικές σας κινήσεις, μπορείτε φυσικά να βρείτε την ισορροπία σας και να κάνετε καινούργια επιπρόσθετα βήματα, και πλέον με σύνεση.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: