Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ερωτική Αστρολογία – Προβλέψεις για Δύο!

Ερωτική Αστρολογία – Προβλέψεις για Δύο!

 

Στις 17/01 θα συντελεστεί η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους, στο άξονα Καρκίνου- Αιγόκερω. Ένα καταπληκτικό αστρολογικό φαινόμενο, που θα ανοίξει πολλές πόρτες σε υποθέσεις αισθηματικών και επαγγελματικών, που είχαν μείνει παγιωμένες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ιδιαίτερα ευνοημένοι, τα ζώδια της Γης και της Φωτιάς, που θα λάβουν ευχάριστες εκπλήξεις από το παρελθόν τους, αλλά και του Αέρα, που θα πετύχουν σχετικά εύκολα τους προσωπικούς τους στόχους.

Πιο αναλυτικά:

Κριός : Έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε …αυτό το χρονικό διάστημα, που τα άστρα σας βοηθούν σε όλα αυτά που είχατε σχεδιάσει σε καταστάσεις αισθηματικών και εργασίας. Πολλά και τα οφέλη αυτών, που είχαν ξεκινήσει ιδιαίτερες συνεργασίες και έκαναν επενδύσεις, που τώρα μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα αποδώσουν τα μέγιστα…και αυτό θα είναι πια μόνιμο, για όλο το έτος.

Αστρολογική Τύχη: 9/10

Ταύρος : Έχετε δεχτεί πολλές προτάσεις, για να σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά, το ενδεχόμενο κάποιας επίσημης δέσμευσης, με τον άνθρωπο σας. Είναι καταφανέστατο ότι δεν είστε έτοιμοι, για το επόμενο βήμα. Το πιο τίμιο, θα ήταν αυτές τις ημέρες, που τα αστρολογικά θα είναι υπέρ σας, να μιλήσετε και να θέσετε ευθέως και τους δικούς σας προβληματισμούς. Στα καλά του Ιανουαρίου, είναι και τα ανοδικά σας οικονομικά.

Αστρολογική Τύχη: 8/10

Δίδυμοι : Πιστεύετε στην δυναμική σας …σε ότι και να κάνετε, και αυτό, το εισπράττει ο άνθρωπο σας, που ήδη κάνει κάποιες σιωπηλές σκέψεις, γύρω από κάτι πιο επίσημο μαζί σας, μόλις τα οικονομικά του, του το επιτρέψουν. Το φαινόμενο της Νέας Σελήνης, ανοίγει και το φως της αγάπης, σε όσους είναι μόνοι και χωρισμένοι, για να βρουν τον επόμενο σύντροφο τους.

Καρκίνος : Αν έχετε, εκκρεμότητες με το παρελθόν σας, μην τις αφήνετε να σας κυριεύουν και να σας χαλάνε το παρόν …και ότι καλό στο τώρα σας πλησιάζει. Μιλήστε και βάλτε τα κατανοητά σας όρια σε όλους. Εσείς που έχετε μείνει καιρό στην μοναξιά σας, το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα βρεθείτε προ ευχάριστων εκπλήξεων, και ίσως και το καρμικό σας έτερο ήμισυ.

Αστρολογική Τύχη: 10/10

Λέων : Μπορεί να αισθάνεστε κάποιες φορές …ανία και πλήξη μέσα στον δεσμό σας, αλλά είστε και εσείς υπεύθυνοι για αυτό. Μετά την αλλαγή του ζωδίου στις 21/01, μπορείτε να μιλήσετε πιο ανοιχτά με τον άνθρωπο σας, και να βρείτε τους σωστούς τρόπους …για να ανανεώσετε τον έρωτα σας. Μια εκδρομή ή κάποια κοινή ευχάριστη δραστηριότητα, σίγουρα θα βοηθούσε πολύ.

Αστρολογική Τύχη: 9/10

Παρθένος : Πολλές οι καλές και οι πρακτικές ανατροπές …που σας έρχονται το επόμενο διάστημα, και με πρωταρχικό τομέα, τα δύσκολα οικονομικά σας. Ο άνθρωπος σας, θα σας κάνει προτάσεις μέχρι και που θα μιλούν για μόνιμες δεσμεύσεις, μέσα στην σεζόν του Χειμώνα. Αυτό έχει και την βάση του, σε ανθηρά οικονομικά και των δύο πλευρών. Σκεφτείτε και πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας.

Αστρολογική Τύχη: 9/10

Ζυγός : Πολλά τα ζητήματα …που σας έχουν φορτωθεί από γονείς, εργασία, φίλους αλλά και ένα απαιτητικό ταίρι, που σας ζητά να είστε περισσότερο παρόντες μέσα στον δεσμό σας. Εσείς σας αέρινοι που είστε, μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα έχετε καταφέρει να δώσετε σε όλους και όλα, αυτό που πρέπει. Έκτακτα χρήματα θα σας έρθουν, που θα σας λύσουν τα χέρια.

Αστρολογική Τύχη: 8/10

Σκορπιός : Αλλαγή ισορροπιών προς το πολύ καλύτερο …φέρνει το αστρολογικό φαινόμενο της νέας σελήνης. Πολλές από τις ερωτικές σχέσεις, που είχαν χάσει την θέρμη τους αλλά και τον ενθουσιασμό της αρχής, τώρα θα έρθουν και πάλι οι σύντροφοι πιο κοντά. Αυτό έχει και την ισχύ του, σε κάποιες περιπτώσεις χωρισμών, που τα ταίρια, θα δώσουν και πάλι τα χέρια.

Αστρολογική Τύχη: 9/10

Τοξότης : Οι οικονομικές σας αγωνίες, θα λήξουν το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Οι προσπάθειες σας, έχουν πιάσει τόπο και λεφτά ικανά, να σας βοηθήσουν έρχονται. Αυτήν την φορά διαχειριστείτε τα …με μεγαλύτερη σοφία. Οι δεσμοί, έχουν και αυτοί την τιμητική τους, όπου και μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα μπορέσουν να πάρουν πιο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

Αστρολογική Τύχη: 10/10

Αιγόκερως : Μπορεί να έχετε περάσει μια άσχημη περίοδο …με εμπόδια και καθυστερήσεις σε όλα τα κομμάτια της ζωής σας, όμως αυτή η πρώτη νέα σελήνη πάνω σας, σίγουρα θα αλλάξει τα πάντα. Για αρχή ενδιαφέρουσες προτάσεις θα πέσουν επάνω σας, γύρω από εργασία και επενδύσεις. Νέοι έρωτες, θα εισβάλουν δυναμικά στις ζωές των εργένηδων.

Αστρολογική Τύχη: 9/10

Υδροχόος : Τα μάτια σας, μαρτυρούν την αλήθεια σας. Περνάτε ένα διάστημα μέσα σε σκέψη… για όλα αυτά που πρέπει άμεσα να αλλάξετε. Για αρχή, τα αστρολογικά όλον τον υπόλοιπο Ιανουάριο, θα σας δίνουν οικονομική άνεση και καλύτερη ψυχολογία, για να λήξετε πρακτικές υποθέσεις που σας εμποδίζουν. Σε επόμενο βήμα, βάλτε τα όρια σας, σε όσους έχουν δηλώσει ότι σας αγαπούν, αλλά δεν σας το αποδεικνύουν.

Αστρολογική Τύχη: 8/10

Ιχθείς : Η σκέψη σας  θα γεμίσει από ιδέες και νέες προτάσεις …θα πέσουν στο τραπέζι στα επαγγελματικά σας, που σε άμεσο χρόνο θα σας αποδώσουν χρήμα και επιτέλους σταθερότητα. Εξελίξεις θετικές θα έχετε και μέσα σε σχέσεις που είχαν περάσει από 40 κύματα αλλά τώρα, οι στόχοι έχουν μπει και η πορεία είναι κοινή.

Αστρολογική Τύχη: 9/10

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: