Ερωτική Αστρολογία: Τρίτη 17/10

Ερωτική Αστρολογία: Τρίτη 17/10

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

Κριός: 

Εσείς και τα νεύρα σας, έχετε καταφέρει και έχετε απομακρύνει πολύ κόσμο από κοντά σας. Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν διάφορα προβλήματα, ωστόσο μην χάνεστε μόνο μέσα σε αυτά. Υπάρχει  και κάτι στα οικονομικά που θα σας φτιάξει την διάθεση.

Έρωτας: ***/**

Χρήμα: ****/*

 

Ταύρος: 

Ημέρες χαλαρότητας, που το μόνο που σας κάνουν είναι πολύ πιο γοητευτικούς στους γύρω σας. Αυτό θα φέρει και στην πόρτα σας, έναν νέο έρωτα, που έχει τις προδιαγραφές για να γίνει και μια μεγάλη αγάπης ζωής.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: ***/*

Δίδυμοι: 

Αυτό που περιμένετε να συμβεί, θα συμβεί, αλλά αν σπρώξετε και εσείς λίγο τις καταστάσεις, όλα θα αποπερατωθούν πιο γρήγορα. Αν τελικά έχετε αποφασίσει να μιλήσετε στον άνθρωπο, που σας ενδιαφέρει, μην το καθυστερείτε πια.

Έρωτας: *****

Χρήμα: **/***

Καρκίνος: 

Δεν έχει κανένα νόημα, να παραμένετε μέσα σε σχέσεις που δεν σας αποδίδουν κάποια αισθηματική χαρά. Η ανασφάλεια και η συνήθεια, δεν είναι κάτι που ανήκει στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Αλλάξτε το και όλα θα βελτιωθούν.

Έρωτας: ***/**

Χρήμα: ***/**

Λέων: 

Από σήμερα και μέχρι τις 23-10, είναι ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα που θα δείτε τον άνθρωπο σας να σας πλησιάσει περισσότερο, και να σας αποδίδει μεγαλύτερη αγάπη και φροντίδα. Νέες προσεγγίσεις έρωτα και για τους ελεύθερους.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: **/***

 

Παρθένος: 

Ζείτε μια περίοδο που όλα πρέπει να περάσουν από τα δικά σας χέρια. Οικονομικά – οικογενειακά έχουν απαιτήσεις από εσάς. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα τα καταφέρετε, όπως πάντα. Τουλάχιστον μην λησμονήσετε να ασχοληθείτε και με τον άνθρωπο σας.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: ***/**

Ζυγός: 

Σκεφτείτε όσο πιο σωστά και γρήγορα μπορείτε. Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς πρέπει να δώσετε απαντήσεις σε πολλούς και πολλά. Αυτό που θα σας δυσκολέψει είναι η τελική σας απόφαση, σε υποθέσεις καρδιάς, όπως πάντα μπλεγμένες.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: **/***

 

Σκορπιός: 

Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου για εσάς, και τους σκοπούς σας. Μέσα σε αυτόν τον ευνοϊκό μήνα εσείς πρέπει να ολοκληρώσετε καταστάσεις, που αφορούν τα αισθηματικά αλλά και την οικονομική σας καθημερινότητα. Πολλά και τα ταξίδια που στον προορισμό, θα έχουν επιτυχίες και εκπλήξεις.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: ***/**

 

Τοξότης: 

Έχετε ακούσει και έχετε δει τα πάντα. Αυτό που απομένει είναι να αποφασίσετε ποιος από όλους αυτούς, που υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να ταιριάζει στα δύσκολα δεδομένα σας. Σε όλο αυτό αφήστε το παρελθόν στη λήθη.

Έρωτας: **/***

Χρήμα: *****

Αιγόκερως: 

Πολλές οι καινούργιες γνωριμίες, που έχουν προκύψει μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Αυτό πρώτον σας έχει φτιάξει την διάθεση και σε επόμενο βήμα, θα έχετε επικοινωνιακές προσεγγίσεις που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε και πάλι.

Έρωτας: ***/**

Χρήμα: ****/*

 

Υδροχόος: 

Δεχτείτε να ακούσετε αυτά που έχει να σας ανακοινώσει το συντροφικό σας ταίρι.  Ίσως και να αφορούν κάποια πρακτικά προβλήματα, μέσα στην σχέση σας. Όσοι έχουν χωρίσει αυτό το τελευταίο διάστημα, θα έχουν ειδήσεις από τρίτα πρόσωπα.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: ***/**

Ιχθείς: 

Η στάση σας είναι περίεργη, και αυτό είναι κάτι προβληματίζει, και τον άνθρωπο σας. Το πιο πιθανόν είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να ανοιχτεί και μια σχετική συζήτηση που θα βγάλει, στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα, και αυτά που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.

Έρωτας: ***/**

Χρήμα: ***/**

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: