Ερωτική Χαρτομαντεία για Σχέσεις και Επανασυνδέσεις.

Ερωτική Χαρτομαντεία για Σχέσεις και Επανασυνδέσεις.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ : Μην έχετε τόσο απαισιόδοξο ύφος επειδή ακόμη το άτομο, που αγαπάτε και ξέρετε ότι και αυτό σας αγαπά, δεν έχει κάνει κάποια σοβαρή επικοινωνιακή κίνηση, για να είστε και πάλι μαζί. Πιθανόν και όλο αυτό να είναι μια στρατηγική, για να κινηθείτε πρώτοι.

Ερωτική Τύχη: 4/5

ΤΑΥΡΟΣ : Οι σχέσεις που έχουν χαθεί αυτές τις εβδομάδες – μήνες, μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου, θα αρχίσουν και πάλι να μπαίνουν σε τροχιά επανασύνδεσης. Αυτό είναι και κάτι που θα έρθει από την μεριά, των πρώην και πιθανόν αυτήν την φορά, υπό νέες προτάσεις και όρους.

Ερωτική Τύχη: 4/5

ΔΙΔΥΜΟΙ : Δεν θα χρειαστεί να παραμείνετε στην αναμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα, και μόνοι. Αυτός που αγαπάτε, που σίγουρα σας βάζει αυτήν την εποχή επικοινωνιακά εμπόδια, θα σας ψάξει πολύ έντονα. Με τα άστρα να υποστηρίζουν όλα τα ζώδια του αέρα, σίγουρα θα γίνεται και πάλι ζευγάρι.

Ερωτική Τύχη: 5/5

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Οι πράξεις σας έχουν αποδείξει στον άνθρωπο που θέλετε, ότι τον αγαπάτε ακόμη. Μετά τις 15/03 θα έχετε και εσείς κάποιες δράσεις του, που θα μιλούν για συνάντηση. Εσείς που στην καθημερινότητα σας, έχει και κάποια άλλη παράλληλη δέσμευση, πάρτε άμεσα τις τελικές σας αποφάσεις.

Ερωτική Τύχη: 4/5

ΛΕΩΝ : Η αστρολογική εύνοια που έχετε μέχρι και τα τέλη του μήνα, θα σας φέρει άμεσα στην καθημερινότητα σας χρήμα, καλή ψυχολογία αλλά και έναν άνθρωπο που ακόμη σκέφτεστε αισθηματικά. Μια τυχαία συνάντηση – επικοινωνία, θα γίνει η πρακτική αφορμή για επανασυνδέσεις.

Ερωτική Τύχη: 4/5

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Οι τρόποι σας και ο έντονος λόγος σας, ίσως και να έχει προβληματίσει ή στεναχωρήσει το άτομο που αγαπάτε. Μέσα σε αυτή την τρέχουσα εβδομάδα, θα υπάρξουν επικοινωνίες και θετικές συναντήσεις, που θα σας βοηθήσουν και πάλι να φέρετε το καλό κλίμα μέσα στην σχέση σας.

Ερωτική Τύχη: 5/5

ΖΥΓΟΣ : Οι δράσεις και οι προτάσεις, που βλέπετε από κάποιον που κινείται στο φιλικό σας περιβάλλον, έχουν ερωτικές αποχρώσεις. Υπάρχει κάτι που δεν ξέρετε και μάλλον αυτές τις επόμενες ημέρες θα το μάθετε σε όλο του το μεγαλείο. Νέοι έρωτες θα χτυπήσουν την πόρτα στους εργένηδες, και πολλές οι αστραπιαίες επανενώσεις.

Ερωτική Τύχη: 4/5

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις, και θα έχετε την καλή ευκαιρία, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, να τις ανακοινώσετε, στον άνθρωπο που αγαπάτε. Από την δική του την μεριά επίσης, έχουν προκύψει κάποια ζητήματα, που θέλει να σας τα αναφέρει για να λυθούν άμεσα.

Ερωτική Τύχη: 5/5

ΤΟΞΟΤΗΣ : Μπορεί να έχετε θυμώσει πολύ με τον αγαπημένο σας, αλλά από την ερχόμενη εβδομάδα – δεκαήμερο, όλα θα έρθουν και πάλι στους κανονικούς τους ρυθμούς και θετικό κλίμα. Ακόμη και εσείς που έχετε μείνει μέσα σε μοναξιά, σίγουρα θα δεχτείτε νέα φλέρτ.

Ερωτική Τύχη: 4/5

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η καρδιά σας, έχει ακόμη αληθινά και βαθιά συναισθήματα, για κάποιον που πάει και έρχεται στην ερωτική σας ζωή. Αυτό σαν ταλαιπωρία όμως θα πρέπει και να σταματήσει. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο του μήνα, θα χρειαστεί να κάνετε και κάποιες πιο σημαντικές συζητήσεις που θα δρομολογήσουν την μόνιμη επανένωση σας.

Ερωτική Τύχη: 4/5

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Υπάρχουν ακόμη κάποιες δεσμευτικές καταστάσεις, από την μεριά του συντρόφου σας, εν σχέση με το παρελθόν του, που θα πρέπει άμεσα να τις λύσει, αν τελικά σας βλέπει σοβαρά…και έχει σκοπό να συνεχίσει μαζί σας. Εσείς ….απλά δώστε τον απαιτούμενο χρόνο.

Ερωτική Τύχη: 5/5

ΙΧΘΕΙΣ : Τα άστρα και οι θετικές όψεις τους, πάνω στο ζώδιο σας, μέσα στον μήνα αυτόν, θα σας στρώσουν στον δρόμο σας, μια σειρά από ευκαιρίες σε εργασιακά και ερωτικά θέματα. Εσείς που έχετε χωρίσει με τον άνθρωπο σας, ίσως και να χρειαστεί να κάνετε μια πρώτη επικοινωνία, για να σπάσει ο πάγος.

Ερωτική Τύχη: 4/5

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: