Ερωτική Καφεμαντεία. Τα σύμβολα του φλιτζανιού αποκαλύπτουν τα μελλούμενα.

Ερωτική Καφεμαντεία. Τα σύμβολα του φλιτζανιού αποκαλύπτουν τα μελλούμενα.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 8 – 12 ΗΜΕΡΕΣ

Αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

Κριός: ΠΕΤΕΙΝΟΣ  

Εσείς μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε μια ανέλπιστη είδηση από έναν πρώην αγαπημένο σας άτομο- σύντροφο, που αποζητά από εσάς, την κατανόηση σας, και μια ευκαιρία για να είστε και πάλι μαζί, και αυτήν την φορά υπό καλύτερες συνθήκες. Σίγουρα το σύμπαν είναι υπέρ σας, άρα σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους. 

Ερωτική  εύνοια: ***/**

 

Ταύρος:  ΔΙΠΛΑ – ΟΡΘΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑ

Μπορεί η εποχή και οι γιορτινές ημέρες, να σας βρίσκουν χώρια από τον άνθρωπο σας, ίσως και με κάποια επικοινωνιακή ένταση, αλλά αυτό μέσα από τις διπλωματικές δράσεις και των δύο,  θα αλλάξει. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό, ούτε δραματικό. Ακούστε τις προτάσεις και ανταποκριθείτε.

Ερωτική εύνοια: ****/*

Δίδυμοι: ΘΗΛΥΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Υπάρχει μια έκρυθμή κατάσταση μέσα στην σχέση – γάμο σας, που έρχεται από την μεριά του ανθρώπου σας, και της πιο παλιάς τους ερωτικής ζωής, που όμως στο παρόν σας, επηρεάζει έντονα. Μιλήστε και θα δείτε ότι βάζοντας τα όρια σας, τα ανθρώπινα, όλα θα διορθωθούν.

Ερωτική εύνοια: ****/*

Καρκίνος:  ΚΑΜΗΛΑ

Μπορεί ο άνθρωπος σας, να έχει μια γενικότερη καθυστέρηση, σε αυτά που πρέπει να κάνει για εσάς, αλλά από την νέα εβδομάδα, και εσείς οι ίδιοι θα καταφέρετε να έρθετε σαν ζευγάρι πολύ πιο κοντά. Τύχη στην αγάπη, θα έχουν και οι εργένηδες…και στο χρήμα.

Ερωτική εύνοια: *****

 

Λέων:  ΣΠΙΤΙ ΜΕΓΑΛΟ

Υπάρχουν στην ζωή σας, πολλές και μεγάλες αισθηματικές εκκρεμότητες.  Αυτό τελικά μόνο σας μπερδεύει και σας χαλάει την ψυχολογία. Αυτές τις γιορτές, κάντε κάποιες αλλαγές και θα δείτε, ότι το άτομο που αγαπάτε …με τον δικό του μοναδικό τρόπο θα σας ξαναπλησιάσει.

Ερωτική εύνοια:  ****/*

Παρθένος:  ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ

Ετοιμαστείτε για μεγάλες εκπλήξεις. Ο άνθρωπος σας, έχει σκοπό πριν να αλλάξει το έτος, να σας μιλήσει πιο σοβαρά και με προτάσεις για το κοινό σας μέλλον.  Αυτό είναι και κάτι που το είχαν πιάσει οι κεραίες σας, αλλά τώρα θα γίνει και πραγματικότητα.  Τα οικονομικά σας είναι ανοδικά.

Ερωτική εύνοια: ****/*

 

Ζυγός: ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ

Όλα όσα σας έτυχαν, μέσα από τον δυναμισμό σας, έχουν λήξει. Ακόμη και αυτός ο δύσκολος σύντροφος ή νέο άτομο στην ζωή σας, είναι θέμα ελάχιστου χρόνου για να σας αποκαλύψει, αυτά που έχει μέσα στην καρδιά του για το πρόσωπο σας.

Ερωτική εύνοια:  ***/**

Σκορπιός: ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Οι μέρες έχουν για εσάς, την πραγμάτωση των ευχών και των ελπίδων σας. Οι αλλαγές ξεκινούν με χρήμα και επαγγελματική άνοδο, και συνεχίζονται μέσα από εύκολες επανασυνδέσεις, που θα πατήσουν πάνω στην βοήθεια κάποιων κοινών γνωστών.

Ερωτική εύνοια: ****/*

Τοξότης: ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΡΘΙΟ

Εσείς είστε το ευνοημένο παιδί της εποχής, που θα δείτε την ερωτική σας ζωή, να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Όλες οι αισθηματικές υποθέσεις που έχουν εκκρεμότητες, ή έχουν χαθεί επικοινωνιακά τα ταίρια, θα δώσουν χώρο πια για επικοινωνίες και σμίξιμο.

Ερωτική εύνοια: ****/*

Αιγόκερως: ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΓΑΛΗ

Είσαστε έτσι και αλλιώς αξιαγάπητα άτομα, αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα, θα λάβετε πάρα πολλές προσφορές από φλερτ και νέα άτομα, που ζητούν να σας κερδίσουν ερωτικά. Αυτό θα φέρει και κάποιους παλιούς συντρόφους, κοντά και πλέον… μόνιμα.

Ερωτική εύνοια: *****

Υδροχόος: ΑΣΤΕΡΙ

Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές ευκαιρίες που θα φέρουν οι γιορτές, και θα δείτε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα έρθει πιο κοντά σας, σε κάθε επίπεδο. Οι μόνοι, είναι σίγουρο ότι εκτός από την οικονομική άνεση, που τους περιμένει… υπάρχει και ένα νέο πρόσωπο, που θα τους συγκινήσει.

Ερωτική εύνοια:  ****/*

Ιχθείς: ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ – ΧΡΗΜΑΤΑ

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για πολύ ακόμη, για να δικαιωθείτε για τους κόπους σας. Τύχη σας πλησιάζει μέσα από την εργασία σας, που θα την απογειώσει… και πιθανόν και ακόπιαστο χρήμα να πέσει στον δρόμο σας. Οι έρωτες, σας περιμένουν στην γωνία, και εσείς θα βρεθείτε μέσα στις γιορτές… πάνω σε ευχάριστα διλήμματα.

Ερωτική εύνοια: *****

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: