Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ερωτικό Feng Shui για Μόνους και Ζευγάρια.  Από 15 ως 30/10

Ερωτικό Feng Shui για Μόνους και Ζευγάρια.  Από 15 ως 30/10

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, έχει απλώσει ήδη την ενέργεια  του σε όλα τα ζώδια.  Αυτό θα δώσει και τις  ώριμες πια αφορμές για να μπει τάξη, σε υποθέσεις έρωτα, αλλά και οικονομικών δεδομένων.

Προβλέψεις – Συμβουλές για όλα τα ζώδια:

Κριός: Είσαστε σε μια μόνιμη αναταραχή, καθώς βλέπετε και εσείς ότι η σχέση που διατηρείτε δεν εξελίσσεται, όπως το είχατε φανταστεί. Σίγουρα δεν φταίτε μόνο εσείς για αυτήν την εξέλιξη, αλλά και ο σύντροφος σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε.

Feng Shui Tip:  Μέχρι τότε τοποθετήστε μια κόκκινη δεμένη κορδέλα γύρω από το πόμολο της πόρτας της κρεβατοκάμαρας σας. Θα αλλάξει κατά πολύ το κλίμα μέσα στην σχέση σας.

Ταύρος: Έχετε κουραστεί και έχετε  κουράσει τα άτομα που είναι γύρω σας, με το να διαμαρτύρεστε συνεχώς, για όλα αυτά που δεν γίνονται, μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι και κάτι που σαν νοοτροπία, θα πρέπει άμεσα να την αλλάξετε. Σίγουρα μια κίνηση, που θα τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον του ανθρώπου σας.

Feng Shui Tip:  Βάλτε μέσα σε ένα διάφανο βάζο, 3 κόκκινα λουλούδια, τριαντάφυλλα, παπαρούνες, τουλίπες κτλ, και θα δείτε την αισθηματική ένταση, και αγάπη, να έρχεται μέσα στον δεσμό σας.

Δίδυμοι: Η μεταμόρφωση του ανθρώπου σας, έχει αρχίσει και θα συνεχιστεί μέχρι εσείς …να είσαστε ικανοποιημένοι. Αυτή η αλλαγή χρειαζόταν …έτσι απλά να ανανεωθούν τα ξεθωριασμένα συναισθήματα και στις δύο πλευρές. Σε λίγο θα έρθει και η οικονομική δυναμική στην καθημερινότητα σας.

Feng Shui Tip:  Βάλτε ένα κόκκινο χαλάκι μέσα στην κρεβατοκάμαρας σας. Θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε με τον σύντροφο σας, αλλά και να αναγεννηθεί το πάθος.

Καρκίνος: Η εικόνα σας έχει μεγάλη σημασία και για εσάς, αλλά και τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας. Αυτό είναι κάτι που όμως και για τους δικούς σας ψυχολογικούς λόγους, το έχετε αφήσει αυτό το διάστημα. Αυτό που έχει την τωρινή του σημασία είναι να ενεργοποιηθείτε.

Feng Shui Tip:  Ρίξτε μέσα σε μια ανθισμένη γλάστρα σας, 1 – 2 κουταλιές ζάχαρη και μετά από πάνω ρίξτε νερό. Αυτό δημιουργεί μια θετική ενέργεια που ανανεώνει κάθε στάσιμη κατάσταση ( ερωτική / οικονομική ).

Λέων: Είσαστε μέσα σε πολλές σκέψεις, αυτήν την εποχή. Πιο συγκεκριμένα αυτό που ζητάτε είναι να βρεθεί η ισορροπία μέσα στην σχέση σας, ή απλά ο κάθε σύντροφος να πάρει τον δρόμο του. Όταν είστε έτοιμοι, μιλήστε και πείτε ειλικρινά αυτό που ζητάτε.

Feng Shui Tip: Τοποθετήστε δύο σύμβολα από ένα ζευγάρι πάπιες δίπλα στο κρεβάτι σας, στο κομοδίνο. Αυτό θα βοηθήσει την ερωτική ενέργεια σας, να βρει το κατάλληλο άτομο που θα σας αγαπήσει.

Παρθένος: Θα πρέπει να ξεχάσετε όλα αυτά τα άσχημα τα οποία έχετε περάσει στο παρελθόν, στην ερωτική σας ζωή. Είναι όλα έτοιμα να αλλάξουν στην καθημερινότητα σας, και να σας κάνουν να αισθανθείτε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.  Αυτό σίγουρα θα φέρει και το νέο ταίρι, που αποζητάτε στην αγκαλιά σας.

Feng Shui TipΦροντίζετε να ποτίζετε την αγαπημένη σας γλάστρα σε ζυγές ώρες. Δημιουργείτε έτσι τις ενεργειακές προϋποθέσεις, για να σας έρθει δίπλα σας, ένα νέο αμόρε.

Ζυγός: Η καρδιά σας είναι μοιρασμένη στα δύο. Παρελθόν και παρόν? Δύο αγάπες στο τώρα? Όπως και να είναι τα πράματα, εσείς καλείστε να λύσετε τον έναν κάβο! Μην χαθείτε μέσα σε καταστάσεις, που ποτέ δεν θα οδηγήσουν σε κάτι υγιές. Το σύμπαν σας υποστηρίζει στις δράσεις σας.

Feng Shui Tip: Αφαιρέστε από τα συρτάρια – ντουλάπια –αποθήκες, αντικείμενα, που δεν έχουν καμία σχέση με το παρόν σας, και απλά σας θυμίζουν άσχημες ιστορίες από το παρελθόν. Δεν χρειάζεστε πια ενεργειακά  βαρίδια.

Σκορπιός: Ετοιμαστείτε να εισπράξετε, όλα αυτά που τόσο έχετε ευχηθεί να σας συμβούν – έρθουν. Αυτό είναι κάτι που συσχετίζεται άμεσα με τα οικονομικά σας ζητήματα, αλλά και την ερωτική σας ζωή, που έχει μείνει για καιρό στα αζήτητα. Οργανώστε τον χρόνο σας και σίγουρα μην παραμελείτε τον εαυτό σας.

Feng Shui TipΤοποθετήστε πάνω στο γραφείο εργασίας σας σε μια γωνία, ένα κέρμα – οποιαδήποτε αξίας- και καλύψτε το με κάποια έγγραφο, περιοδικό αντικείμενο, πληκτρολόγιο. Θα δείτε άμεσα τα οικονομικά σας να ισορροπούν.

Τοξότης: Οι σκέψεις που σας κυκλώνουν, έχουν να κάνουν με τις εξελίξεις που πρέπει να χειραγωγήστε στην οικονομική και αισθηματική σας ζωή. Είσαστε δυνατοί και έχετε το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσετε. Να είστε σίγουροι ότι ο άνθρωπος σας, θα σας σταθεί σε όλα

Feng Shui Tip: Απομακρύνετε από τον χώρο που ξεκουράζεστε, τυχόν αιχμηρά  αντικείμενα, ή φθαρμένα, ή που πια μυρίζουν άσχημα. Σας μπλοκάρουν σε αυτά που έχετε θελήσει να ολοκληρώσετε.

Αιγόκερως: Είσαστε σε πλήρη αφύπνιση, σε όλα αυτά που γίνονται μέσα στον δεσμό σας. Ο σύντροφος σας, έχει ξεμπλέξει πια με το παρελθόν, και τώρα έχει τα σκαριά του, να κάνει το επόμενο – διαφορετικό βήμα με εσάς. Εσείς από την πλευρά σας, οριοθετήστε τις επιθυμίες και τα θέλω σας.

Feng Shui Tip:  Τοποθετήστε έναν αχάτη λευκού χρώματος και μεγέθους, σε ένα από τα συρτάρια της κουζίνας σας. Κάπου που να μην το βλέπει ο Ήλιος και το ακουμπάτε συχνά. Θα σας βοηθήσει, να έχετε πιο σταθερά οικονομικά δεδομένα σαν οικογένεια – ζευγάρι.

Υδροχόος: Έχετε ταυτιστεί με μια καινούργια αγάπη, και ίσως και πια να έχετε βρει αυτό που ζητάτε. Ξεχάστε αυτά που έγιναν παλιά και συγκεντρωθείτε στην νέα κατάσταση της ερωτικής σας ζωής. Από το επόμενο 10ήμερο, θα υπάρξουν και οι οικονομικές αλλαγές.

Feng Shui Tip:  Βάλτε στην κρεβατοκάμαρα σας, σε οποιοδήποτε σημείο, ένα τυχερό σύμβολο αγάπης, δύο καρδιές, ένα ροζ κρύσταλλο, ή κάτι σχετικό. Αυτό θα ενεργοποιήσει τις δυναμικές για αποκατάσταση των δεσμών, μέσα σε ζευγάρια, ακόμη και σε περιπτώσεις επανένωσης.

Ιχθείς: Θεωρείτε και καλά κάνετε, ότι μπορείτε να μείνετε, για ένα χρονικό διάστημα μόνοι σας. Αυτό σίγουρα, θα σας κάνει να έρθετε και πολύ πιο κοντά στις πραγματικές σας ανάγκες. Πολλά και τα καλά που σας πλησιάζουν στα οικονομικά σας θέματα.

Feng Shui Tip:  Αδειάστε από τα συρτάρια του γραφείου σας, όλα τα περιττά χαρτιά, ληγμένες αποδείξεις, που έχουν συσσωρευτεί και δεν σας είναι σε τίποτα χρήσιμα. Αφήστε χώρο …για χρήμα να εισρεύσει

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: