Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ερωτικό Ωροσκόπιο. Εβδομάδα 23-29/10

 

Ερωτικό Ωροσκόπιο. Εβδομάδα 23-29/10

 

Η έναρξη του Σκορπιού, βρίσκει τρεις πλανήτες, σε αλλαγή πορείας. Όλος ο νέος ζωδιακός μήνας, θα κυλήσει με ανατροπές και εκπλήξεις σε όλους τους τομείς. Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι εκπρόσωποι του Αέρα και της Γης. Μικρές καθυστερήσεις και εμπόδια θα έχουν οι Κριοί και οι Ιχθείς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ:

ΚΡΙΟΣ: Οι απρόβλεπτες καταστάσεις που σας έρχονται στον αισθηματικό σας τομέα, και που σίγουρα θα  σας ανεβάσουν πάρα πολύ την ψυχολογία. Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια, με αποτέλεσμα όλα να εξελίσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μια παραπάνω οικονομική σταθερότητα θα αντιληφθείτε, μέσα από τις πολύμηνες επενδύσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Υποθέσεις οικογενειακές και οικονομικές είναι στο πρόγραμμα για να επιλυθούν με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Ασχοληθείτε εσείς οι ελεύθεροι με την προσωπική σας ζωή, ιδίως αυτήν την εποχή που τα άστρα, είναι με ένα μεγάλο χαμόγελο για εσάς. Αυτό σίγουρα θα ενισχύσει και τους χωρισμένους συντρόφους που αγωνιούν για τα μελλούμενα. Ξεκινήστε με μια ουδέτερη επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το περιβάλλον σας, είναι πάρα πολύ υποστηρικτικό σε οτιδήποτε και αν κάνετε. Μπορεί ο φτερωτός Κυβερνήτης σας, να σας βάζει εμπόδια στις επιδιώξεις σας, αλλά σίγουρα ο δρόμος προς την επιτυχία είναι ανοιχτός. Οι μέρες μέχρι τις 05/11, σας δίνουν το προβάδισμα και για τις αισθηματικές υποθέσεις, που ίσως μέχρι τώρα να είχαν την ταμπέλα του άλυτου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συμπεριφορές σας είναι όχι και τόσο ευχάριστες, στους γύρω σας. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες σημαντικές διορθώσεις και στα λεγόμενα – πεπραγμένα σας προς τον σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι είναι ζήτημα λίγου χρόνου, να πέσουν στα δίκτυα ενός νέου έρωτα. Αναζητήστε κάτι καλύτερο για την δουλειά σας.

ΛΕΩΝ: Η πίστη που έχετε στον εαυτό σας είναι και ο μοναδικός δρόμος …που θα σας φέρει κοντά στην ολοκλήρωση των επιθυμιών σας. Είσαστε άκρως δυναμικοί από την φύση σας και αυτό πρέπει να το αποδείξετε το προσεχές διάστημα, που καλείστε να δείτε όλες τις υποθέσεις κατάματα και να δώσετε την δική σας λύση. Μην τρομάξετε στον όγκο, το κλειδί το έχετε στο μυαλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το σύμπαν συνωμοτεί για να σας φέρει τις επιτυχίες που σας αξίζουν. Οι Παρθένοι που έχουν ήδη οργανώσει την ζωή τους, έτσι ώστε να δεσμευτούν μέσα στους επόμενους μήνες, θα το καταφέρουν σχετικά εύκολα. Δημιουργική δράση και νέες επενδύσεις, για όλους αυτούς που έχουν κοπιάσει, και που στο παρόν θα εισπράξουν τους κόπους τους.

ΖΥΓΟΣ: Άπειρες οι παρανοήσεις για όλα τα ζώδια του αέρα. Δεν υπάρχει περιθώριο πια για εκτεταμένες συζητήσεις, που τελικά δεν οδηγούν πουθενά. Απλά ανακυκλώνουν τις παλιές άσχημες ιστορίες. Η δυναμική που έχετε μπορεί να δώσει τις λύσεις για οτιδήποτε σας απασχολεί. Ακόμη και δύσκολα θέματα εργασίας, θα πάρουν την άνοδο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συλλογική – ομαδική δράση δεν είναι για εσάς. Έχετε μπει σε έναν μονόδρομο που θα δώσει λύσεις που ίσως και να πικράνουν. Αφήστε και την άλλη πλευρά να εκφράσει αυτά που επιθυμεί. Όσοι έχουν βάλει πλώρη για παιδί – οικογένεια – επισημοποίηση, θα έχουν την καλύτερη υποστήριξη από τα αστρολογικά δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι γόνιμες ημέρες συνεχίζονται και μέχρι τις 31/10, για όλα τα ζώδια της φωτιάς. Εύνοια θα υπάρξει σε ερωτικά ξεκαθαρίσματα που θα οδηγήσουν σε ισχυρές επανασυνδέσεις. Ακόμη και όσοι έχουν ασπαστεί την μοναχική ζωή, να είναι προετοιμασμένοι για ευχάριστες συναντήσεις που θα τους αλλάξουν τον τρόπο σκέψης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε μια γεμάτη ατζέντα, με υποθέσεις και εκκρεμότητες που σίγουρα μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να λυθούν. Η συντροφικότητα είναι ένα από τα πιο δυνατά κομμάτια της ζωής σας. Σαν συναίσθημα ότι έχετε δώσει, θα το δείτε να σας επιστρέφετε από τον σύντροφο σας, στο πολλαπλάσιο. Κάτι ανάλογο θα δείτε και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα προκύψουν ευκαιρίες που θα ανοίξουν μεγάλες πόρτες σε υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν ίσως και μήνες. Σε αυτό ενδέχεται να συμπεριλαμβάνεται και ένα διαζύγιο, μια περιουσιακή – οικογενειακή κατάσταση. Οι Άρης – Ερμής -Ποσειδώνας… κάνουν ότι μπορούν για να σας διευκολύνουν στις επιδιώξεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ: Δεν θα πρέπει να έχετε κανέναν πραγματικά παράπονο αυτήν την περίοδο. Όλοι οι γρήγοροι πλανήτες, αποδίδουν τις καλύτερες όψεις τους πάνω στον ζωδιακό σας οίκο και σας κάνουν τα χατίρια. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι οι παρελθοντικές επιστροφές, που θα σας αναστατώσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

 

Αρέσει σε %d bloggers: