Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ερωτικό ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια. Εβδομάδα 25-31/12

Ερωτικό ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια. Εβδομάδα 25-31/12

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Δεν ξέρετε τι να πρωτοκάνετε. Όλα, σας έχουν πέσει μαζεμένα, αλλά αυτό είναι και το ευχάριστο. Τα χρήματα που περιμένατε έχουν πλησιάσει και σε λίγο, θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Από κάποια παλιά σας ερωτική ιστορία, και κάπου τις μέρες της Πρωτοχρονιάς, θα έχετε κάποια είδηση – εμφάνιση. Όχι τυχαία.

Ταύρος: Όλα έχουν μπερδευτεί μέσα στο μυαλό σας, και αυτό που έχει σημασία είναι, να πάρετε τις αποφάσεις σας, άμεσα και χωρίς κάποιος τρίτος να πληγωθεί. Αν είστε μέσα σε παράλληλες σχέσεις, μιλήστε με το σχετικό άτομο και πάρτε τις αποφάσεις, για το συμφέρον και των δύο πλευρών. Πάντως νέοι έρωτες, θα έρθουν και στους ελεύθερους.

 

Δίδυμοι:   Μοναξιές και μουρμούρα τέλος. Αυτό που ζητάτε είναι ένας καλός άνθρωπος, να σας γοητεύσει το μυαλό και την καρδιά. Μέσα στις πρώτες θετικές ημέρες, του Ιανουρίου κάποιο τυχαίο φλερτ θα εξελιχθεί, σε μεγάλη αγάπη. Καλές και οι εξελίξεις σε επανασυνδέσεις και συμπορεύσεις.

Καρκίνος:  Τα πολλά και τα μεγάλα λόγια δεν είναι για το ζώδιο σας. Μέσα στις πρώτες εβδομάδες του νέου μήνα Ιανουαρίου, θα έχετε δηλώσεις από τον άνθρωπο σας, που θα μιλούν για ένα κοινό μέλλον και όχι μόνο. Οι σχέσεις που έχουν χιλιομετρική απόσταση στο μεταξύ τους, θα έχουν την τύχη συναντήσεων άμεσα.

Λέων:  Μην κουράζεστε και μην χαλάτε την διάθεση σας με άτομα, που έχουν δείξει πολλάκις, ότι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους δικούς σας ρυθμούς. Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε και πράξτε το ακόμη και μόνοι σας. Όλοι του ζωδίου σας μέσα στο 2018, θα έχετε ισορροπήσει την ερωτική σας ζωή, είτε μέσα από σμίξιμο συναισθημάτων και πάλι, είτε μέσα από νέα αγάπη.

Παρθένος: Εσείς και ο αστρολογικός ουρανός, του  Δεκεμβρίου… έχετε κάνει την καλύτερη συμμαχία,  που θα σας δώσει την ισορροπία που τόσο πολύ έχετε ανάγκη αυτό το χρονικό διάστημα. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δείτε και μια πιο θετική συμπεριφορά του ανθρώπου σας, που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ πιο σίγουροι για αυτήν την σχέση.

Ζυγός:  Τα κίνητρα σας και τι έχετε μέσα στο κεφάλι σας, ψάχνει να βρει ο άνθρωπος σας. Μην το παιδεύετε την άλλη πλευρά, που σας βλέπει μόνο για σοβαρό σκοπό. Είσαστε οι τυχεροί και οι ευνοημένοι αυτής της περιόδου, που θα δείτε, τα όνειρα σας, τα αισθηματικά και τα οικονομικά, να γίνονται πραγματικότητα.

 

Σκορπιός: Πολλά τα κρυφά και τα ερωτικά συναισθήματα, που θα σας αποκαλύψει άμεσα, κάποιος από τον κοινωνικό – ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Μην δώστε τις απαντήσεις σας άμεσα, απλά για αρχή σκεφτείτε το. Εσείς που έχετε μια σοβαρή σχέση, πάνω στις μέρες της αλλαγής του ζωδίου, θα δεχτείτε πιο δομημένες και επίσημες προτάσεις από τον άνθρωπο σας.

 

 

Τοξότης :Εσείς και το ερωτικό σας ταμπεραμέντο, ανάβετε φωτιές και μετά… δεν τις σβήνετε! Αυτό που έχει σημασία, είναι φέτος ειδικά εσείς οι μόνοι, να βρείτε το άτομο που θα μπορούσε να δελεάσει και να γεμίσει την καρδιά σας. Από όλα τα άλλα ….είσαστε χορτάτοι. Θετικά ακούσματα, γάμοι και συγκατοικήσεις, για αυτούς που έχουν μεγάλες και σοβαρές σχέσεις.

 

 

Αιγόκερως:Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής και υπομονής, στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό έχει να κάνει με την καλή σας διάθεση αλλά και την αγάπη, που έχετε στον άνθρωπο σας. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας βγάζει από τα δικά σας προγράμματα. Ίσα – ίσα που πιθανόν και να δείχνετε δεδομένοι, στην άλλη πλευρά.

 

 

Υδροχόος: Πολλές οι ερωτικές ανησυχίες που έχετε και αυτό, πια δεν είναι κάτι που μπορεί να συνεχιστεί.  Μέχρι την πανσέληνο του Ιανουαρίου, θα πρέπει να έχετε συζητήσει λίγο πιο σοβαρά και ώριμα, με το σύντροφο σας, και να του εκφράσετε, όλα αυτά που σας προβληματίζουν, αλλά και τις πρακτικές σας λύσεις – προτάσεις.

 

Ιχθείς : Εσείς έχετε πολλά να κάνετε μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας και να αποφασίσετε από κοινού τα καλοκαιρινά σας βήματα. Υπάρχουν και κάποιες καλές οικονομικές εξελίξεις, που θα σας δώσουν και την ισχύ για να υλοποιήσετε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: