Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια- Εβδομάδα 11-17/12

Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια- Εβδομάδα 11-17/12

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός: Είσαστε με ένα οίκο γεμάτο με θετικές όψεις, που μπορούν να σας προσφέρουν τα καλύτερα. Αυτό θα διαρκέσει και τον επόμενο μήνα. Οι Κριοί, που έχουν μπει σε σκέψεις για να έρθουν πιο κοντά σε κάποια γνωριμία, θα το καταφέρουν σχετικά εύκολα. Πολλές και ευχάριστες οι ειδήσεις, που θα λάβετε για τα επαγγελματικά σας, που έχουν να σας αποδώσουν προσεχώς τα μέγιστα.

Ταύρος:  Έχετε μπει σε μια διαδικασία να ξεκαθαρίσετε στην ζωή σας, ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα πρέπει να φύγουν, άμεσα. Οι ημέρες της νέας εβδομάδας, θα σας φέρουν σε επαφή με κόσμο που θα εκδηλώσει ίσως και ερωτικό ενδιαφέρον του. Κινητικότητα θα δείτε και στα οικονομικά σας, που θα αυξήσουν την δυναμική σας.

Δίδυμοι:  Πολύ το παρασκήνιο που καλείστε να διαχειριστείτε μέσα στις γιορτές. Δεν έχετε άλλα περιθώρια χρόνου. Αυτοί που θα ταξιδέψουν θα τους προκύψουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Δοκιμάστε την τύχη σας και σε νέες γνωριμίες που θα είναι άφθονες. Το οικονομικό σας θέμα που σας απασχολεί, θα σας παρουσιάσει λύσεις άμεσα.

Καρκίνος: Είσαστε εν την αναμονή μεγάλων εξελίξεων. Όλα οδηγούν σε αποκαλύψεις που πιθανόν για αρχή να δυσαρεστήσουν, αλλά σε βάθος χρόνου θα σας δικαιώσουν. Μην πάρετε αποφάσεις στο τώρα, αφήστε τις μέρες να κυλήσουν και από τις αρχές του νέου μήνα-έτους, ανοίξτε τα χαρτιά σας. Προσοχή στα έκτακτα έξοδα!

Λέων:  Γοητεύετε τον κόσμο γύρω σας και το ξέρετε. Σημαντικές οι καινούργιες γνωριμίες που έρχονται να σας πλαισιώσουν, και να σας αποδώσουν συναισθήματα σε εσάς τους ελεύθερους, που πραγματικά ζητάτε κάτι ποιοτικό πλέον στην ζωή σας. Όσοι Λέοντες, ψάχνουν για καινούργια θέση εργασίας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρουν κάτι σχετικό.

Παρθένος:  Μπορείτε να συζητήσετε με το περιβάλλον σας για να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας. Προσωπικά και εργασιακά πιθανόν να μπερδευτούν και να σας εκνευρίσουν. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο αυτές τις ημέρες. Επικεντρωθείτε στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις …που σίγουρα χρειάζονται την προσοχή και την παρουσία σας.

Ζυγός:  Φοβίες και ανασφάλειες σας έχουν περικυκλώσει. Δεν είστε και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε αμήχανα. Οι όψεις του κυβερνήτη σας με τον Δία σας, σας δίνουν λύσεις που όμως πρέπει να την ενεργοποιήσετε εσείς. Οι επόμενες ημέρες, θα σας βρουν περικυκλωμένους από αγαπημένα πρόσωπα.

Σκορπιός: Είσαστε σε μια μόνιμη αναστάτωση. Αδυνατείτε να βρείτε μια κοινή λύση με τον άνθρωπο σας. Θα υπάρξει μια σειρά από αλλαγές που θα σας βελτιώσει την διάθεση. Αυτοί που είναι μεταξύ χρισμών και επανασυνδέσεων, τελικά θα αποφασίσουν να μείνουν το προσεχές διάστημα μόνοι τους, και να σκεφτούν τα επόμενα κοινά τους βήματα.

Τοξότης :  Ζείτε στιγμές ονειρεμένες. Κάπως έτσι θα εξελιχτεί και η υπόλοιπη εβδομάδα για όλους τους Τοξότες. Οι αστρολογικές συνθήκες έχουν να σας προσφέρουν πολλά και σε όλους τους τομείς. Αφεθείτε και απολαύστε τα δώρα. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το εργασιακό σας κομμάτι, που αν το κυνηγήσετε λίγο ακόμη, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας αποδώσει, αυτά που προσδοκείτε.

 

Αιγόκερως: Η συμβολή νέου έρωτα, στις τάξεις των ελεύθερων Αιγόκερων, θα επιφέρει μόνο ευχάριστες εξελίξεις. Η κινητικότητα των εσωτερικών πλανητών, θα σας βάλουν σε μια καλύτερη ψυχολογία. Οι ημέρες μέχρι την λήξη του μήνα Τοξότη, θα είναι θετικές για τους εν σχέση, που θα δουν τα συναισθήματα τους, να ωριμάζουν. Επίσης πολλές και πρακτικές αλλαγές και στον επαγγελματικό ορίζοντα.

Υδροχόος:  Δυναμικές οι ημέρες οι μεσαίες του μήνα, και που θα σας βάλουν ίσως και σε νέες αισθηματικές περιπέτειες. Ευνοήστε επίσης, για αναζωπύρωση παλιών γνωριμιών, που ακόμα έχουν το περιθώριο να γίνουν κανονικές σχέσεις. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι, μετά την νέα σελήνη 18/12, θα μπουν σε έναν νέο κύκλο γνωριμιών και επαφών, για την ανεύρεση του ιδανικού και μόνιμου συντρόφου.

Ιχθείς:   Ανυπομονείτε να εξυπηρετήσετε τους πάντες, και αυτό σαφώς σας αφήνει με λιγοστές δυνάμεις αλλά και χρόνο για τον εαυτό σας. Τώρα που ο Ερμής θα κάνει καλές όψεις με την Αφροδίτη, θα έχετε τις καλύτερες ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε τις δυσλειτουργικές σχέσεις, που εκκρεμούν ίσως και μήνες χρόνια, χωρίς τελική λύση.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: