Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια για το επόμενο 2ήμερο!

Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια για το επόμενο 2ήμερο!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Είσαστε μέσα στην αγορά και ξέρετε τι να κάνετε. Η μερίδα των Κριών, που αναζητά μια καινούργια εργασία ή μια προαγωγή, θα την δουν να γίνεται πραγματικότητα γύρω στα τέλη του μήνα, που και τα αστρολογικά είναι ευνοϊκά με τα ζώδια της φωτιάς.

 

Ταύρος: Η ενέργεια σας είναι στα καλύτερα της. Έχετε και την καλή ψυχολογία έτσι ώστε να τολμήσετε κάτι περισσότερο, και μέσα στον μήνα για την αισθηματική σας ζωή, που την βλέπετε κάθε μέρα να πηγαίνει προς την κατεύθυνση των επιθυμιών σας. Ακόμη και οι σύντροφοι που έχουν απομακρυνθεί από την κοινή τους πορεία, θα αισθανθούν την ανάγκη για κάτι κοινό.

Δίδυμοι: Είσαστε σε μια περίεργη ψυχική κατάσταση που το μόνο που σας ενδιαφέρει, είναι να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας. Μπορεί να περάσατε μια δύσκολη ερωτική απογοήτευση, αλλά μέσα στον τρέχοντα μήνα, έχετε εκπλήξεις μέσα από νέες και σοβαρές γνωριμίες.

Καρκίνος: Έχετε χτίσει πολλά μέσα στην καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει, και αυτό είναι κάτι που από τις επόμενες ημέρες, θα το δείτε να σας εκφράζεται μέσα από λόγια έρωτα. Επίσης, κάποια υλικά σας σχέδια θα ολοκληρωθούν μέσα από ξαφνικό – τυχερό χρήμα.

 

Λέων:  Ο κυβερνήτης σας … σας δίνει έναν αέρα διαπραγματεύσεων που θα πείσει και το πιο δύσκολο ταίρι, να γυρίσει πίσω, να σας κάνει τα χατίρια και ότι άλλο επιθυμείτε. Τύχη στον αισθηματικό τομέα, θα έχουν και οι ελεύθεροι, που σύντομα θα έχουν τον άνθρωπο των ονείρων τους, δίπλα τους.

Παρθένος: Όλα τα βλέπετε μέσα από το πρίσμα της ωριμότητα και της σοφίας, που πια έχετε αποκτήσει. Αυτό είναι και κάτι που θα σας λύσει όλα αυτά, τα μικρά και τα μεγαλύτερα προβλήματα στον δεσμό σας. Πολλές οι καλές προοπτικές που σας ανοίγονται. Όσοι ψάχνουν για ένα μια καινούργια θέση θα τους αποδοθεί. Θα σας ανοίξουν πολλές πόρτες, ίσως και σε άλλη πόλη ή και στο εξωτερικό ακόμη.

Ζυγός: Αν υπάρχει καλή διάθεση, από ένα τόσο δύσκολο ζώδιο σας και εσάς, τότε όλα μπορούν να επιτευχθούν. Έχετε κάνει το πρόγραμμα σας και σε αυτό, δεν θα υπάρξει καμία πλέον καθυστέρηση. Αναζητήστε μέσα σε όλη αυτήν την κινητικότητα, έναν σωστό συνεργάτη.

 

Σκορπιός: Οι δεσμοί όλων των Σκορπιών, είναι σε μεγάλο πρόβλημα αυτήν την εποχή. Οι σκέψεις σας γύρω από το τι επιθυμείτε, δεν είναι ξεκάθαρες, ίσως και λόγω κάποιου νέου πειρασμού που βγήκε στην πορεία. Αυτό είναι συνήθως τα επιτεύγματα του ανάδρομου Ερμή, σε όλα τα υδάτινα ζώδια. Πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε και δράστε, με λογική και μέτρο.

Τοξότης :  Έχετε πέσει με τα μούτρα στην δουλειά, προκειμένου να μην σας απασχολούν τα ζητήματα των αισθηματικών. Τι ευχάριστο είναι, ότι τόσος τελικά κόπος, σας αποδίδει αυτά που επιθυμείτε. Νέες συνεργασίες και ροή χρήματος, θα σας βάλει σε ευχάριστες αλλαγές. στη καθημερινότητα σας.

 

Αιγόκερως: Η ασυνεννοησία που υπάρχει μέσα στους γάμους, και στους αισθηματικούς δεσμούς των Αιγόκερων, μόνο καθυστερήσεις και θλίψη μπορεί να προκαλέσει. Είσαστε άκρως επιθετικοί και εριστικοί με τα άτομα, του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και σίγουρα αυτό δεν είναι η λύση, για τα παγιωμένα προβλήματα που υπάρχουν.

 

Υδροχόος: Έχετε μεγάλη πλανητικοί εύνοια και αυτό θα φανεί προσεχώς. Τα σχέδια σας για επισημοποιήσεις – οικογένεια – συγκατοίκηση, θα αρχίσουν να τρέχουν από τις 17/12 και ύστερα. Για τους αδέσμευτους δεν είναι και οι καλύτερη εποχή για νέες γνωριμίες. Αφήστε τις παλιές μνήμες να ξεπεραστούν

 

Ιχθείς : Η ειλικρίνεια που διακατέχει το γήινο ζώδιο σας, είναι και αυτή που θα δώσει λύσεις, άμεσα και πρακτικές σε ζητήματα που εκκρεμούν μέσα σε ζευγάρια είτε παντρεμένα είτε σε σχέση. Ο Δίας από τον Σκορπιό, σας ενισχύει με σταθερότητα και σας βάζει μπροστά, στις τελικές αποφάσεις. Ακόμη και αν αυτό λέγεται χωρισμός.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: