Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια- Πέμπτη 15/06

Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια- Πέμπτη   15/06

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός: Όλο το σύμπαν σας κοιτά και σας χαμογελά. Νέος κόσμος εισέρχεται στην καθημερινότητα σας, ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις που θα σας δελεάσουν αλλά και ευκολίες σε θέματα, που ακουμπάνε οικονομικές εκκρεμότητες. Πολλές αφίξεις από το παρελθόν θα φέρει η αλλαγή φοράς του Ποσειδώνα… και εσείς καλείστε να κρατήσετε τις επικοινωνιακές αποστάσεις ασφαλείας από οτιδήποτε σας πλήγωσε, και που πιθανόν να το ξανακάνει.

Ταύρος:  Ένα διάστημα ανταμοιβής, ξεκινάει με τον καινούργιο μήνα του Καρκίνου, 21/06- για όλους τους Ταύρους. Ο σωστός προγραμματισμός σας από τις αρχές της νέας εβδομάδας, σε προσωπική – οικογενειακή – επαγγελματική ζωή, θα αρχίσει να αποδίδει τους καρπούς και τα οφέλη, και με γοργούς πια ρυθμούς. Οι αλλαγές θέσεις των εσωτερικών πλανητών, δεν θα σας φέρουν κάποια ανατροπή, παρά μόνο θα σας αποκαλύψουν το κρυφό παρασκήνιο, και ιδιαίτερα στα ερωτικά σας. Ιδανική εποχή και για ταξίδια αλλά και για επενδύσεις που συσχετίζονται με γη και ακίνητα.

Δίδυμοι: Ο μήνας πριν το τέλος του, θα σας παρουσιάσει άπειρες ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε το σκοτεινό τοπίο τις αισθηματικής αλλά και της εργασιακής σας ζωής. Οι όψεις του Δία με την Αφροδίτη όλο το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, που θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε πιο σοβαρά, αν πράγματι υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για να κρατήσετε προβληματικές καταστάσεις, μόνο και μόνο από συνήθεια και αβεβαιότητα. Πολλές οι προσφορές γύρω από την νέα σελήνη, σε νέους έρωτες και ποιοτικές γνωριμίες για τους ελεύθερους.

Καρκίνος: Πολλές οι υποσχέσεις που θα σας δοθούν, σαν τρόπος κατάκτησης σας, από πολλά άτομα, που όμως μέσα σε ένα ρευστό αστρολογικό σκηνικό, μόνο μετέωρες μπορούν να μείνουν, και εν τέλει να σας απογοητεύσουν. Η ανάγκη σας για αισθηματική κάλυψη, θα φουντώσει γύρω από τις ημέρες της νέας σελήνης και κίνησης της Αφροδίτης στους Διδύμους. Αποφύγετε ωστόσο να βρείτε κάτι  – κάποιον από το παρελθόν σας. Σκεφτείτε δομημένα και αφήστε τις ημέρες να κυλήσουν.

Λέων:  Θα χρειαστεί να ανασυγκροτήσετε τις σωματικές και τις ψυχικές – πνευματικές σας δυνάμεις, για να αντεπεξέλθετε σε αυτόν τον πολύ δύσκολο μήνα. Αν σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε ένα σύντομο ταξίδι, για να δείτε ένα αγαπημένο πρόσωπο, ή για να κλείσετε μια εργασιακή συμφωνία, καλό θα ήταν να το αφήσετε για το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, που οι περισσότερες δύσκολες αστρολογικές όψεις θα έχουν συντελεστεί. Πολλές από τις αμφιβολίες που έχετε για ιδιαίτερα άτομα της καθημερινότητας σας, θα εξαλειφθούν και θα σας δώσουν μια καλύτερη και πιο θετική ματιά για το μέλλον.

Παρθένος:  Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα,  σας επηρεάζει από τις πρώτες κιόλας ημέρες της 16/06. Ισχυροί κραδασμοί σε όλο το εύρος της αισθηματικής σας ζωής, θα σας βάλουν σε ώριμες σκέψεις για να αναθεωρήσετε και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που σας κρατάνε σε ένα άγονο παρόν. Ίσως να αισθανθείτε στις μέρες της νέας Σελήνης, ότι το οικογενειακό – συγγενικό περιβάλλον σας πνίγει ή ότι έχει γίνει πολύ απαιτητικό.

Ζυγός:  Θα χρειαστεί από τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας να δείξετε μια παραπάνω προσοχή σε καταστάσεις, που ηθελημένα έχετε αφήσει στο χρονοντούλαπο. Ο κυβερνήτης σας σε ένα όχι και τόσο εύκολο και αντιληπτό  ζώδιο, θα σας βάλει σε βαθύτερες σκέψεις, για τις ισορροπίες της ζωής σας.  Θα νιώσετε πιο ανεβασμένοι ψυχολογικά από τις 25/06 όπου και  τα οικονομικά σας θα πάρουν την ανοδική πορεία, και το μόνο που χρειάζεται από την πλευρά σας είναι να βάλετε όλα αυτά το πεδία της ζωής, σε μια τροχιά παραγωγής και κέρδους.

Σκορπιός:  Όλη η προηγούμενη περίοδος σας έχει επιβαρύνει σε ψυχολογικό επίπεδο. Θέματα διαπροσωπικά, που σας απασχολούν ίσως και μήνες, τώρα θα βρουν τον πορεία προς την λύση τους. Διαζύγια, εκκρεμείς ερωτικές υποθέσεις, χωρισμοί και επανασυνδέσεις, μπαίνουν πια κάτω από το αυστηρό σας μικροσκόπιο, και σύντομα θα έχουν ολοκληρωθεί. Θα τολμήσετε να ξεκολλήσετε από άσχημες καταστάσεις και να βρείτε και πάλι τον βηματισμό σας. Ο μήνας του Καρκίνου από 21/06,  είναι άκρως δημιουργικός και για όσους σκέφτονται, να ανοίξουν τα φτερά τους και σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες.

Τοξότης : Καταιγιστικές αλλαγές και εκπλήξεις σας περιμένουν στο επόμενο κιόλας δεκαήμερο. Ο Άρης μέσα στον Καρκίνο, σας ανατρέπει ότι μέχρι τώρα είχατε σχεδιάσει για την αισθηματική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή. Σίγουρα θα δοκιμαστούν και οι αντοχές σας μέσα από παρεξηγήσεις και υπερβολές στην νέα σελήνη του μήνα, που όμως μόνο εμπειρία και γνώση μπορεί να σας δώσει. Απομακρυνθείτε από ταλαιπωρίες και άτομα που δεν σας προσδίδουν κάτι γόνιμο.

Αιγόκερως: Η καινούργια εβδομάδα ξεκινά, με πολλές πλανητικές όψεις που θα ταράξουν τις στατικές καταστάσεις αισθηματικών και εργασιακών. Η κίνηση προσεχώς, του κυβερνήτης σας στις επόμενες σας μοίρες, θα σας δώσει μια μεγαλύτερη ευκολία στις μικρές και μεγαλύτερες μετακινήσεις, θα αυξήσει την δημοφιλία σας σε νέα πρόσωπα, αλλά και θα βάλει ένα μεγάλο στοπ σε υποθέσεις που ακουμπάνε το παρελθόν. Οι επαγγελματικές σας συναναστροφές, θα σας βοηθήσουν να πάρετε οριστικές αποφάσεις πριν την πανσέληνο, αλλά και με μια ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε ακουμπάει το εξωτερικό.

Υδροχόος: Τίποτα δεν είναι ικανό να σας κρατήσει μακριά από τους στόχους σας. Η Αφροδίτη στον επόμενο ζωδιακό οίκο των Διδύμων, θα δώσει τις αφορμές, για να μετρήσετε τις δυνάμεις σας. Από την νέα εβδομάδα, θα χρειαστεί να φανείτε συμβιβαστικοί και διπλωμάτες, κάτι που θα σας αποδώσει καρπούς τις επόμενες εβδομάδες. Οι επικοινωνίες θα πολλαπλασιαστούν με αγαπημένα πρόσωπα, ακόμη και με αυτά που είναι στο εξωτερικό.

Ιχθείς:   Μπορεί να σας απασχολούν πολλά θέματα στην προσωπική σας ζωή,

αλλά μέσα σε αυτόν τον μήνα θα βρουν την λύση τους. Η τόλμη και η αυτοπεποίθηση σας, είναι το καλό χαρτί που πάντα έχετε στο μανίκι σας, και έχει έρθει πια η ώρα να το χρησιμοποιήσετε.. Θα χρειαστεί μια παραπάνω προσοχή στο μεσοδιάστημα της αλλαγής του Ήλιο στον Καρκίνο, που ακουμπά το ζώδιο σας στις τελευταίες μοίρες του, και που ίσως προκαλέσουν τριγμούς μέσα σε οικογενειακούς και επαγγελματικούς συσχετισμούς.

 

 

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: