Ερωτικό Ωροσκόπιο -Κυριακή 19/11

Ερωτικό Ωροσκόπιο -Κυριακή 19/11

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Όλα έχουν ένα όριο και εσείς, το έχετε ξεπεράσει απλά και μόνο για να δείχνετε καλοί στους άλλους. Αυτό από μόνο του πια σαν στάση ζωής πρέπει να αλλάξει.

Ταύρος: Κάποια στιγμή θα πρέπει και εσείς να ξεχάσετε, όλα αυτά τα άσχημα που έγιναν στο παρελθόν σας και να ανοίξετε τα μάτια σας στα καλά που σας περιτριγυρίζουν.

Δίδυμοι: Τα λόγια που σας έχει πει το ταίρι σας, τα εννοεί όλα και μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα δείτε αυτά να υποστηρίζονται και με πράξεις.

Καρκίνος: Η διάρκεια στην σχέση σας, δεν σας εξασφαλίζει και την αληθινή αγάπη. Ίσως έχει έρθει η ώρα για αλλαγές και συζητήσεις που έπρεπε να έχουν γίνει καιρό.

Λέων: Οι σκέψεις που κάνετε για πιο παλιές ιστορίες, ίσως και να μην σας επιτρέπουν να πάτε την ζωή σας ένα βήμα πιο κάτω. Υπάρχουν πολλά ακόμη να ζήσετε.

Παρθένος: Μπορεί να αισθάνεστε μια κούραση μέσα στην σχέση σας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό μπορεί να ξεπεραστεί, μέσα από τις δικές σας δράσεις.

Ζυγός: Αισθάνεστε μπλεγμένοι ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές καταστάσεις. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να το ξεκαθαρίσετε, αν δεν θέλετε εκπλήξεις.

Σκορπιός:  Προς το τέλος αυτού του  μήνα Νοεμβρίου, θα υπάρξουν πολλές και ευχάριστες εξελίξεις μέσα στον δεσμό σας, που τον τελευταίο καιρό, είχε χάσει την ένταση του.

Τοξότης: Οι τρόποι που προσπαθείτε να φέρετε κάποιον πίσω στην ερωτική σας ζωή, ίσως και να είναι λάθος. Βγάλτε στην επιφάνεια τον διπλωματικό σας εαυτό.

Αιγόκερως: Είσαστε πια ανακουφισμένοι, που έχετε βγει από έναν δεσμό που μόνο σας πίεζε και σας έκανε να έχετε ανασφάλειες ακόμη, και για εσάς.

Υδροχόος: Με τον άνθρωπο σας, να σας υποστηρίζει σε όλα αυτά που ζητάτε, να είστε σίγουροι, ότι μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα έχετε προτάσεις για δεσμεύσεις.

Ιχθείς: Είσαστε απόλυτα ειλικρινείς με τα αισθήματα σας, για τον άνθρωπο που έχετε στην ζωή σας. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά σε κάτι νέο.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: