Ερωτικό Ωροσκόπιο – Πέμπτη 16/11

 

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Πέμπτη 16/11

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς:  Τις σκέψεις που κάνετε για την σχέση σας, καλό θα ήταν πριν βγει αυτός ο μήνας του Νοέμβρiο, να τις εξωτερικεύσετε στον άνθρωπο σας.   

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης:  Είναι πολλά τα θέματα, μέσα στο  μυαλό σας. Έχετε αφήσει και κάποιες ανοιχτές πόρτες από το παρελθόν, που πρέπει να κλείσετε.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Δεν είστε εσείς αυτοί που θα ακολουθήσετε την ροή των πραμάτων. Εσείς είστε αυτοί που χαράσσουν τους δρόμους προς την επιτυχία.

 

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Ο σύντροφος σας, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι περιμένει από εσάς. Ίσως μια πιο σοβαρή πρόταση – δέσμευση.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς:  Καλείστε για ακόμη μια φορά να δώσετε εξηγήσεις για την περίεργη – προβληματική σας συμπεριφορά, μέσα στον δεσμό σας.

Παρθένος ζώδιο της Γης:  Είστε σε βαθιές σκέψεις, για όλους αυτούς τους καυγάδες που συντελούνται μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα είναι ένας δείκτης που δεν πρέπει να αγνοήσετε.

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα: Με αυτήν την καλή αστρολογική εποχή, να σας υποστηρίζει, εσείς μπορείτε να λύσετε πολλά από τα οικονομικά σας προβλήματα.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Είναι μια μέρα που το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Πολλές οι παρεξηγήσεις που πλανώνται στην ατμόσφαιρα.

 

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Είσαστε ιδιαίτερα δημοφιλείς, αυτήν την εποχή και αυτό σας φτιάχνει κατά πολύ την διάθεση. Αυτό θα το δείτε και σε επίπεδο φλερτ.

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας. Οι τριγύρω σας και ειδικά ο σύντροφος σας, σας χρειάζεται. Δηλώστε το παρόν σας άμεσα.

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Αφήστε αυτά που έγιναν στο παρελθόν να ξεχαστούν από την μνήμη σας. Τα άστρα είναι υποστηρικτικά σας δίνουν ευκαιρίες αγάπης.

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Εσείς και το ταίρι σας, έχετε πάρει την απόφαση για περαιτέρω δεσμεύσεις, μέσα σε αυτόν τον ιδιαίτερα θετικό μήνα.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: