Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Σαββάτο + Κυριακή 28-29/10

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Σαββάτο + Κυριακή 28-29/10

 

Έρχονται αισθηματικές αποκαλύψεις για όσους ψάχνουν την αλήθεια και έναν καινούργιο έρωτα. Προτάσεις για νέες θέσεις εργασίας, προαγωγές και επιχειρηματικές επιτυχίες, για αυτούς το επιθυμούν.

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

ΚΡΙΟΣ: Δυναμικό το διάστημα μέχρι την αλλαγή του μήνα, που θα σας κάνει πολύ πιο κάθετους στις απόψεις και αντιλήψεις σας.  Αυτό φυσικά πιθανόν και να βάλει φωτιά σε ερωτικές υποθέσεις, που ακόμη εκκρεμούν και δεν έχουν κλείσει σαν κύκλος. Προσπαθήστε οι χωρισμένοι μέσα από ουσιαστικό διάλογο, να συμφιλιωθείτε με τις λάθος συμπεριφορές του παρελθόντος.

Ερωτική ζωή: ****/*

 

ΤΑΥΡΟΣ: Συζητήσεις με νόημα. Επιθυμείτε καταστάσεις που μόνο μπορούν να σας δώσουν ενέργεια θετική. Είστε από τα άτομα που δεν συνδυάζεστε εύκολα, και αυτό σίγουρα σας απομονώνει. Η Αφροδίτη σας εμφυσά αυτοπεποίθηση από τον Ζυγό, και σας ωθεί να βρείτε τις λύσεις στην προσωπική σας μοναξιά.

Ερωτική ζωή: *****

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ότι και να συμβαίνει δεν πρέπει να σας πτοεί. Οι μέρες μέχρι την αλλαγή του μήνα, σας δίνουν πολλές ευκαιρίες για να καθορίσετε την από εδώ και πέρα πορεία σας. Τυχόν προβληματικές συμβιώσεις και μεγάλες σχέσεις, θα χρειαστεί να κάνουν μια επανεκκίνηση στα συναισθήματα τους.

Ερωτική ζωή: ***/**

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχει πολύ μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει και ένα άτομο που θα κάνει την ξαφνική του εμφάνιση, κοντά στις ημέρες στην αλλαγή του μήνα. Για τους ελεύθερους τα πράματα είναι διαφορετικά, όπου και πρέπει πριν τη λήξη του μήνα του Σκορπιού να κάνουν κινήσεις.

Ερωτική ζωή: ****/*

 

ΛΕΩΝ: Το πείσμα και η αντοχή που έχετε, είναι αυτά που σας κρατούν και όρθιους. Προτιμήστε αυτές τις ημέρες, των αστρολογικών σκληρών όψεων, να μην πείτε πολλά. Ήδη νιώθετε αβέβαιοι για τα συναισθήματα σας πια. Το βάθος και την διάρκεια τους. Μην πάρετε κάποιες τελικές αποφάσεις ακόμη, θα ήταν λαθεμένες.

Ερωτική ζωή: *****

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν έχετε κοινό παρανομαστή με τον άνθρωπο σας, κάτι που σίγουρα σας προβληματίζει. Συνήθως έχετε μια παραγωγική και θετική σχέση με τον σύντροφο σας, που σας καλύπτει συναισθηματικά. Για όσους είναι σε διάθεση για περιπέτειες, πιθανόν να βρουν κάτι προσωρινό, για να γεμίσουν τις μέρες τους.

Ερωτική ζωή: ****/*

 

ΖΥΓΟΣ: Πλέον τα βλέπετε όλα άκρως ρεαλιστικά. Δεν υπάρχει τίποτα που να σας κρύβεται. Οι σχέσεις που δεν τα κατάφεραν στο παρελθόν, δύσκολο και στο παρόν να επιτύχουν. Όλα θα αρχίσουν να τρέχουν από τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου, που οι αστρολογικές συνθήκες στους Ζυγούς, θα δώσουν πιο σταθερά αποτελέσματα.

Ερωτική ζωή: */****

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μόνιμη, ίσως και παράλογη επιμονή σας για ερωτική επιβεβαίωση, είναι πιθανόν να σας αφήσει μόνους, χωρισμένους. Δημιουργείτε σχέσεις και εγκαταλείπετε. Αυτό θα πολλαπλασιαστεί μέχρι τις 02/11. Όσοι έχουν σταθερή σχέση, σίγουρα πρέπει να είναι διπλά προσεχτικοί.

Ερωτική ζωή: ***/**

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα εντυπωσιαστείτε από τις μεγάλες και ευχάριστες αλλαγές που θα σας παρουσιάσει ο σύντροφος σας. Αν νιώθετε κάτι αμοιβαίο, τότε κάντε και εσείς την δική σας καταλυτική κίνηση. Είστε από τα λίγα ζώδια, που οι μέρες με τις αλλαγές που ακολουθούν στον αστρολογικό θόλο, δεν θα σας ακουμπήσουν σε κανέναν νευραλγικό τομέα της ζωής σας.

Ερωτική ζωή: ****/*

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλά είναι αναγκαίο να τροποποιηθούν, σε κάθε κομμάτι της ζωής σας. Έχετε κατακτήσει πια την ψυχική ισορροπία του εαυτού σας. Τώρα πια έχει έρθει η ώρα, να βάλετε και σε μια μόνιμη σειρά και τα προσωπικά σας, που όπως κάθε γήινο ζώδιο, έχει την ανάγκη αυτά να είναι σταθερά. Μεγάλη η βοήθεια που θα έχετε από τα περιβάλλοντα σας.

Ερωτική ζωή: ***/*

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αντιθέσεις που έχετε με τον σύντροφο – σύζυγο σας, είναι παραγωγικές. Πορεύεστε πια μαζί και ακούραστα. Αυτό είναι κάτι που θα ενισχύσει και μέσα στον επόμενο και πολύ θετικό μήνα του Νοεμβρίου. Κίνηση των χωρισμένων για επανασύνδεση, θα προσκρούσει σε ατυχία αν γίνει με επιθετικό τρόπο.

Ερωτική ζωή: *****

 

ΙΧΘΕΙΣ: Πράττετε πολλά αυτήν την περίοδο και έχετε μπερδευτεί. Πολλές οι εργασιακές σχέσεις, που θα αποκτήσουν και έναν πιο ιδιαίτερο και ρομαντικό χαρακτήρα που σίγουρα χρειάζεται προσοχή και τακτ. Δεν χρειάζεται να εκτεθείτε, και να διαλύσετε το προφίλ και την εικόνα σας, χάριν κάποιου φευγαλέου πάθους.

Ερωτική ζωή: ****/*

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: