Ερωτικό Ωροσκόπιο – Τετάρτη 15/11

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Τετάρτη 15/11

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Εσείς και η συμπαγής σας προσωπικότητα, η δύσκολη δεν κάνετε πίσω σε αυτά που πιστεύετε. Τελικά, ας είναι νικητής η αγάπη και όχι η υπερβολή.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Είστε ανάμεσα σε πολύ κόσμο αυτές τις ημέρες, που σας κρατάει, πίσω από τον ερωτικό σας δεσμό. Κάντε το σωστότερο σας προγραμματισμό λοιπόν.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Οι σχέσεις που έχουν δεχτεί αναταραχές, στο παρελθόν και που έχουν πάρει την  απόφαση για χωρισμό, πιθανόν, αυτές τις ημέρες, να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:  Η Αφροδίτη σίγουρα, σας παροτρύνει να ανοίξετε την καρδιά σας και να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Το βλέμμα σας και η καρδιά σας, κοιτούν το παρελθόν. Σίγουρα η ελπίδα σβήνει τελευταία. Όμως μην χάνετε τον χρόνο σας, για πολύ ακόμη.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης: Ξεχάστε τα δυσάρεστα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες. Αν έχετε κάποιες  καλές και πρακτικές προτάσεις, καλό θα ήταν να τις παρουσιάσετε στον άνθρωπο σας.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Εσείς και η αυστηρή σας φιγούρα, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για  αισθηματικά πλησιάσματα σε άτομα που δεν τα ξέρετε. Μήπως έτσι, απομονώνεστε?!

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Μπορείτε και να μην απαντήσετε τώρα, στις απαιτήσεις του ανθρώπου σας. Πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε και πιο μακροπρόθεσμα.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Έχετε πολλά που πρέπει από το πρωί να διευθετήσετε και να λύσετε. Είσαστε ικανοί, και αυτό είναι γνωστό στους κύκλους σας.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:  Σίγουρα πολλά αυτά που σας αποσυντονίζουν από την πορεία σας, και μέσα σε αυτά και το ταίρι σας και οι απαιτήσεις του. Λίγη υπομονή λοιπόν.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Θα σας περικυκλώσουν πολλά άτομα, αυτές τις ημέρες και μέχρι τις 25/11. Έχετε πολλούς θαυμαστές και κρυφο-ερωτευμένους.

 

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Υπάρχει ένα μυστικό που θα σας αποκαλυφθεί δια τρίτου προσώπου, για μια παλαιά σας σχέση. Ίσως και κάτι που θα δώσει τις αφορμές για επανασύνδεση.

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: