Ερωτικό Ωροσκόπιο – Τετάρτη 15/11

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Τετάρτη 15/11

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Εσείς και η συμπαγής σας προσωπικότητα, η δύσκολη δεν κάνετε πίσω σε αυτά που πιστεύετε. Τελικά, ας είναι νικητής η αγάπη και όχι η υπερβολή.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Είστε ανάμεσα σε πολύ κόσμο αυτές τις ημέρες, που σας κρατάει, πίσω από τον ερωτικό σας δεσμό. Κάντε το σωστότερο σας προγραμματισμό λοιπόν.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Οι σχέσεις που έχουν δεχτεί αναταραχές, στο παρελθόν και που έχουν πάρει την  απόφαση για χωρισμό, πιθανόν, αυτές τις ημέρες, να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:  Η Αφροδίτη σίγουρα, σας παροτρύνει να ανοίξετε την καρδιά σας και να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Το βλέμμα σας και η καρδιά σας, κοιτούν το παρελθόν. Σίγουρα η ελπίδα σβήνει τελευταία. Όμως μην χάνετε τον χρόνο σας, για πολύ ακόμη.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης: Ξεχάστε τα δυσάρεστα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες. Αν έχετε κάποιες  καλές και πρακτικές προτάσεις, καλό θα ήταν να τις παρουσιάσετε στον άνθρωπο σας.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Εσείς και η αυστηρή σας φιγούρα, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για  αισθηματικά πλησιάσματα σε άτομα που δεν τα ξέρετε. Μήπως έτσι, απομονώνεστε?!

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Μπορείτε και να μην απαντήσετε τώρα, στις απαιτήσεις του ανθρώπου σας. Πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε και πιο μακροπρόθεσμα.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Έχετε πολλά που πρέπει από το πρωί να διευθετήσετε και να λύσετε. Είσαστε ικανοί, και αυτό είναι γνωστό στους κύκλους σας.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:  Σίγουρα πολλά αυτά που σας αποσυντονίζουν από την πορεία σας, και μέσα σε αυτά και το ταίρι σας και οι απαιτήσεις του. Λίγη υπομονή λοιπόν.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Θα σας περικυκλώσουν πολλά άτομα, αυτές τις ημέρες και μέχρι τις 25/11. Έχετε πολλούς θαυμαστές και κρυφο-ερωτευμένους.

 

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Υπάρχει ένα μυστικό που θα σας αποκαλυφθεί δια τρίτου προσώπου, για μια παλαιά σας σχέση. Ίσως και κάτι που θα δώσει τις αφορμές για επανασύνδεση.

 

 

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: