Ερωτικός  Ωροσκόπος- Παρασκευή  11/05

Ερωτικός  Ωροσκόπος- Παρασκευή  11/05

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός :  Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοντράρετε τον άνθρωπο σας, και ειδικά για υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν του.

Είστε το πιο ευνοημένοι ζώδιο των ημερών (και στον ωροσκόπο), που τα οικονομικά σας και η ερωτική μοναξιά των εργένηδων θα αλλάξει κατά 180ο!

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Ταύρος :  Είσαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με αυτά που έχετε καταφέρει. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα έχετε και κάποιες προτάσεις από τον άνθρωπο σας.

Σχέσεις που είχαν χάσει την ισορροπία και τον ρυθμό τους, θα επανέλθουν, ακόμη και με την θετική δράση φίλων και γνωστών.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 13:00

 

Δίδυμοι:  Θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσετε με το παρελθόν σας, ειδικά να τώρα είστε μπλεγμένοι με καινούργιες ερωτικές καταστάσεις.

Εσείς που είσαστε μέσα σε μακροχρόνιες και ποιοτικές σχέσεις το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα έχετε τις ευκαιρίες για να δεσμευτείτε μόνιμα.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

Καρκίνος: Μπορεί στο τώρα να υπάρχει μια σύγχυση και μπέρδεμα με τον άνθρωπο σας, όμως αυτό που έχετε στο μεταξύ σας, είναι πιο πάνω.

Ένας καινούργιες και μεγάλος θα σας εμφανιστεί πριν να λήξει ο Μάος. Είναι κάτι που το είχατε ζητήσει, το είχατε ευχηθεί και θα γίνει.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Λέων :   Δεν μπορείτε τις περίεργες και τις προβληματικές συμπεριφορές. Αν κάτι τελικά σας ενοχλεί, καλύτερα να το πείτε ευθέως.

Μην σπαταλάτε τον χρόνο και την πολύτιμη ενέργεια σας, σε άτομα που δεν έχουν κάτι ταιριαστό με την δική σας προσωπικότητα.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Παρθένος  : Τα αστρολογικά για το επόμενο χρονικό διάστημα, σας δίνουν την απαραίτητη δυναμική έτσι ώστε να κυνηγήσετε τους στόχους σας.

Το μόνο που δεν θα πρέπει να κυνηγήσετε είναι, το άτομο που σας ενδιαφέρει, καθώς θα έρθει άμεσα αυτό προς εσάς.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00

 

Ζυγός: Δεν είστε και ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από αυτά που ζείτε μέσα στον δεσμό σας. Ίσως και να πρέπει να κάνετε τις αντιπροτάσεις σας.

Εσείς που έχετε μείνει σε μοναχική φάση, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, στην ζωή σας, ίσως και κάτι μετά την νέα σελήνη να σας ζυγώσει.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Σκορπιός :  Αυτά που επιθυμείτε να γίνουν, θα γίνουν και αυτό θα ξεκινήσει με την άμεση πρωτοβουλία του ανθρώπου σας.

Καλά νέα θα σας έρθουν από τον οικονομικό σας τομέα, όπου θα σας δώσουν πρακτικές λύσεις, αλλά και μια καλύτερη ψυχολογία.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Τοξότης: Δεν είστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, από την ποιότητα της σχέσης που έχετε, πόσο μάλλον αν αυτή είναι φρέσκια.

Η οικογένεια σας και κάτι φίλοι, θα σας κάνουν παράπονα, καθότι σας έχουν χάσει, από την καθημερινότητα τους.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Αιγόκερως : Κρατήστε τις κεραίες σας ανοιχτές. Υπάρχει κάποιος από το παρελθόν σας, που σας ψάχνει και αυτό είναι κάτι που σας πλησιάζει.

Θα πρέπει αυτήν την εποχή να ασχοληθείτε πολύ πιο ενεργά με τα οικονομικά – εργασιακά σας, που έχουν ανοδικές – σταθεροποιητικές τάσεις.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Υδροχόος: Είσαστε αυτό το διάστημα πάρα πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αυτό είναι και κάτι που όμως δεν σας αξίζει.

Το ταίρι σας, που δεν έχει μάτια για κανέναν άλλο, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας αποκαλύψει τα σχέδια του, για τις Καλοκαιρινές σας διακοπές.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Ιχθείς:  Σίγουρα με έναν κυβερνήτη σε δύσκολες όψεις- φορά, σίγουρα θα έχετε ξαφνικές επισκέψεις από το παρελθόν που μόνο θα σας εκπλήξουν.

Αυτό είναι και κάτι που ήδη το διαισθάνεστε. Άρα, από τώρα να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς οι προτάσεις για σμίξιμο σας πλησιάζουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: