ΕΡΩΤΟΜΑΝΤΕΙΑ- Η τράπουλα ΧΑΛ, μιλά για το μέλλον. 25-27/02

ΕΡΩΤΟΜΑΝΤΕΙΑ- Η τράπουλα ΧΑΛ, μιλά για το μέλλον. 25-27/02

Αναλυτικά για όλους:

Κριός :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δεν υπάρχει κάτι που να σκιάζει την σχέση σας, ή έστω την μελλοντική σας πορεία με τον άνθρωπο που αγαπιέστε. Λίγο ακόμη υπομονή, να στρώσουν τα οικονομικά σας, και οι δεσμεύσεις θα έρθουν αβίαστα και από μόνες τους.

Ταύρος : Ο ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΆΝΤΡΑΣ

Αυτές τις ευκαιρίες, που έχετε ζητήσει, από τον άνθρωπο σας, θα τις έχετε, άρα φροντίστε από τώρα  να δείτε τι μπορεί να γίνει και πως …θα καταφέρετε τα είστε και πάλι μαζί…και καλά! Στα οικονομικά σας, σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη που θα σας κάνει να ανακουφιστείτε.

Δίδυμοι : ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ

‘Έχετε την τύχη στο πλευρό σας, και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει στην πόρτα σας, όλα αυτά που επιθυμείτε. Για αρχή, θα στρώσουν οι επικοινωνίες και θα πολλαπλασιαστούν οι ερωτικές συναντήσεις… με το άτομο που αγαπάτε, και από τον νέο μήνα, θα έχετε και άφθονο χρήμα, για να κινηθείτε όπως θέλετε.

Καρκίνος : Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Κάποια καλή είδηση θα πέσει στον δρόμο σας, από έναν πιο παλιό σας εραστή, που τώρα και με μια διαφορετική νοοτροπία θέλει να σας ξανα-πλησιάσει και να σας κάνει τις νέες προτάσεις του.  Χρήμα πλησιάζει.

Λέων : Ο ΗΛΙΟΣ

Κάποιος σας αποφεύγει αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς είναι ο ίδιος μπλεγμένος με τα δικά του θέματα, ή είναι πολύ θυμωμένος μαζί σας. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό, απλά περιμένετε και πριν να έρθει ο Μάρτιος, θα είστε και πάλι μαζί.

Παρθένος :  Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Μπορεί κατά καιρούς, να έχετε επικοινωνιακές εντάσεις και διαφορές, με τον άνθρωπο σας, όπως και αυτήν την εποχή… αλλά μην πτοείστε. Μέχρι τα τέλη του μήνα ….θα έχετε και πάλι την καλή ατμόσφαιρα, στο μεταξύ σας.

Ζυγός : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ

Πιθανόν ο άνθρωπος σας, να μην σας τα έχει πει όλα, για το παρελθόν του ή το παράλληλο παρόν του. Πάντως κάποια πληροφορία, που θα πέσει στα χέρια σας, καλό θα ήταν να την αξιοποίησετε…και αν κάτι δεν σας αρέσει…απλά να ρωτήσετε.

Σκορπιός : Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις, που θα πρέπει πρώτα, από την πλευρά του ο σύντροφος σας, να λύσει και σε δεύτερο στάδιο, να κάνετε πιο αναλυτικές κουβέντες για το κοινό σας μέλλον. Από εσάς, καλό θα ήταν αυτήν την εποχή, να μην τον πιέζετε επικοινωνιακά.

Τοξότης : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Υπάρχει ένα ξεχωριστό άτομο, που σας αγαπάει ακόμη και πού, ασχέτως των άσχημων καταστάσεων, που έχετε βιώσει στο παρελθόν.  Οι μέρες του Ιχθύ, θα δώσουν ευκαιρίες διαλόγου και ποιοτικών συναντήσεων που ίσως και να φέρουν, μια ισχυρή επανασύνδεση.

Αιγόκερως : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Μπορεί να έχετε περάσει δύσκολα, αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά αυτό από την ερχόμενη εβδομάδα αλλάζει, μέσα από καταστάσεις, που θα σας σταθεροποιήσουν οικονομικά και εργασιακά. Είναι κάτι για το οποίο έχετε παλέψει…και η ανταπόδοση θα σας δικαιώσει.

Υδροχόος : Ο ΕΡΜΗΣ

Μέσα από πολλά που κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και την έντονη σας κοινωνική ζωή, θα βρεθείτε τετ-α-τετ, με έναν νέο και ποιοτικό έρωτα που θα σας σβήσει ότι πόνο έχετε στην καρδιά σας. Τουλάχιστον για αρχή, πηγαίνετε σιγά – σιγά !

Ιχθείς : ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΛΟ

Πιθανόν οι μέρες οι τελευταίες του Φεβρουαρίου, να σας βρίσκουν σε μια άσχημη κατάσταση μέσα στον δεσμό σας. Ότι και όποιος και να φταίει, μην δώσετε παραπάνω συνέχεια. Από τις 28/02 και μετά, που τα αστρολογικά σας ευνοούν, θα δείτε μια καλύτερη επικοινωνιακή ατμόσφαιρα.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: