Εβδομαδιαίες προβλέψεις: 14-20 / 08

Εβδομαδιαίες προβλέψεις: 14-20 / 08

 

Αναλυτικά για όλους:

 

Κριός:  Είσαστε σε μια σχέση που δεν σας αποδίδει αυτά που ζητάτε, αλλά ωστόσο παραμένετε από ανασφάλεια και άγχος της μοναξιάς. Αυτό δεν είναι και κάτι που αντικατοπτρίζει και τον πύρινο χαρακτήρα σας. Οι μέρες και οι αστρολογικές όψεις των εσωτερικών πλανητών, θα σας δώσουν την δυναμική για να κάνετε την εν λόγω αρχή.

Ταύρος:  Ανήκετε στους προνομιούχους της εποχής. Αυτό θα σας δώσει και την ψυχική δύναμη να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε μαζί μέσα στον μήνα. Πολλοί που έχουν την στάση του εργένη, μέσα από έναν νέο και σημαντικό  έρωτα, θα αλλάξουν νοοτροπία.

 

Δίδυμοι: Δεν ακούτε εσείς κανέναν. Αυτό είναι και κάτι που έχει προβληματίσει τον άνθρωπο σας, που έχει την ανάγκη να σας ξεκαθαρίσει τα μελλοντικά του πλάνα. Αν είσαστε  αντίθετοι, τότε καλό θα ήταν να το αναφέρετε από τώρα. Δέλεαρ και νέα φλερτ θα προκύψουν άμεσα, για τους μόνους του ζωδίου σας.

Καρκίνος:  Εσείς είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο πολύ κόσμου, που μέσα από διπλωματικές συμπεριφορές θα σας πλησιάσει και θα θελήσει να κάνει κάτι περισσότερο για εσάς. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε σχέση, σίγουρα θα πρέπει να περιορίσετε το ερωτικό σας ταμπεραμέντο. Δεν είναι οι εποχές για πειράματα.

 

Λέων:  Μην κάθεστε λοιπόν με σταυρωμένα χέρια, αν υπάρχει η ανάγκη να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε κάποια κομμάτια της ερωτικής σας ζωής. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν, και επί του παρόντος, μπορεί να βολεύει τον άνθρωπο σας, αλλά όχι εσάς. Επίσης, κάποια καθυστερούμενα χρήματα πέφτουν στα χέρια σας.

 

Παρθένος: Υπάρχει άτομο, που σας κρυφοκοιτά με έρωτα καταπιεσμένο. Το ξέρετε. Ίσως φίλος, ίσως συνεργάτης, ίσως μια παλαιότερη ιδιαίτερη γνωριμία. Θα κάνει κίνηση για ξεκαθάρισμα. Μπορεί να είναι και μια ιστορία μισοτελειωμένη, που μόνο τώρα μπορεί να σας πλησιάσει.

 

Ζυγός:  Αυτό το άτομο που είναι στο μυαλό σας, δεν σας αγνοεί, απλά δεν είναι ακόμη ώριμες οι συνθήκες της ζωής του, για να κάνει το επικοινωνιακό βήμα και να σας πλησιάσει. Θα γίνει. Πολλές οι ερωτήσεις που θα σας γίνουν και ο απαντήσεις, που πρέπει να δώσετε.

Σκορπιός: Πολλά τα θέματα που έχετε με την ερωτική σας ζωή, που σίγουρα δεν είναι αυτό που έχετε φανταστεί. Το να την αφήνετε έρμαιο των καταστάσεων, σίγουρα δεν σας φτάσει στο επιθυμητό σημείο. Εσείς που διατηρείτε, παράλληλες διαδρομές, θα χρειαστεί πρώτα να γίνετε ίσως λίγο πιο αυστηροί με τον εαυτό σας.

 

Τοξότης: Το βλέμμα σας προδίδει πόνο και απόγνωση. Αυτό είναι κάτι που διαρκεί καιρό, και έχει τη βάση του στον ερωτικό σας δεσμό, που δεν σας αποδίδει τίποτα. Έχει έρθει η ώρα πια, να χρησιμοποιήστε την λογική που διακατέχει το ζώδιο σας και να βάλετε, σε όλην αυτήν την παραφροσύνη ένα στοπ. Μιλήστε – προτείνετε, και αφήστε την άλλη πλευρά, να σας απολογηθεί.

Αιγόκερως: Είναι μια εποχή που θα πρέπει να κινητοποιηθείτε και να βγείτε επιτέλους από την μελαγχολία. Αυτό είναι και κάτι που δεν μπορεί να γίνει φυσικά από την  μια μέρα στην άλλη, αλλά κάπου θα πρέπει να υπάρξει μια αρχή. Επίσης, κάποιος από το παρελθόν σας, μέσα στις ερχόμενες ημέρες

  

Υδροχόος: Η ζήλια που έχετε για το άλλο πρόσωπο, τον σύντροφο του και την ζωή τους, απλά σας καθυστερεί από την δική σας ζωή. Ωστόσο, λίαν συντόμως θα ακούσετε νεότερα τους, ίσως και για απομάκρυνση του ζευγαριού. μόνο τώρα μπορεί να σας πλησιάσει.

 

Ιχθείς: Είσαστε πολύ καλά αυτήν την εποχή, και αυτό μέχρι να φύγει ο Αύγουστος… θα έχει πολλαπλασιαστεί. Εσείς που έχετε την αγωνία, για κάποιο άτομο από το παρελθόν σας, θα καταφέρετε να μιλήστε και να βρείτε τις κοινές συνιστώσες. Αυτοί που έχουν σοβαρή σχέση, ίσως και να αρχίσουν άμεσα, κάποιοι δειλοί διάλογοι, γύρω από  μελλοντικές δεσμεύσεις.

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: