Αστρολογικές προβλέψεις για όλους: 27/11-03/12

Αστρολογικές προβλέψεις για όλους: 27/11-03/12

 

ΚΡΙΟΣ:

Υπάρχουν νέα που σας πλησιάζουν τάχιστα και αφορά, μια παλιά ιδιαίτερη σχέση… που θα σας ξανα – πλησιάσει για να σας κάνει προτάσεις που θα αφορούν μόνιμη επανασύνδεση και υπό πιο σοβαρές συνθήκες.

ΤΑΥΡΟΣ :

Η κτητικότατα και η εφεκτικότητα …παραμένει έντονη από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ωστόσο τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλον είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ δημιουργική για σας …και θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο από τα θέματα εργασίας που σας βαρύνουν και να φροντίσετε να δώσετε… την προσοχή σας. Ένας νέος έρωτας, σας προσεγγίζει και σας ανεβάζει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν στον ερωτικό τομέα τις επόμενες μέρες . Φίλοι πιστοί θα είναι γύρω σας και θα σας φροντίσουν με το καλύτερο τρόπο. Εσείς, είτε θέλετε να αναθερμάνετε μια παλιά φιλία, είτε να κάνετε μια καινούργια, και στις δύο περιπτώσεις η επιτυχία σας είναι δεδομένη.

ΛΕΩΝ:

Η εβδομάδα η νέα, σας δίνει πολλά εφόδια για να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ξεκινάτε πολύ πιθανόν, ένα νέο έρωτα που θα σας συναρπάσει. Στα επαγγελματικά σας ο λόγος σας είναι δεσμευτικός.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Άπειρη υπομονή και σταθερότητα σας κυριεύει αυτή τη εβδομάδα …και στα ερωτικά σας. Ξεκινάτε μια ελπιδοφόρο περίοδο στα οικονομικά σας, που σας είχαν ταλαιπωρήσει αυτό το διάστημα. Στα ερωτικά σας φλερτ και νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους μέσα από φίλους και παρέες.

ΖΥΓΟΣ:

Μέσα στις επόμενες μέρες έχετε σημαντική εύνοια στον τομέα των προσωπικών σας, και περισσότερες ευκαιρίες για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Βοήθεια επίσης έχετε στα επαγγελματικά σας, από ανθρώπους κύρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Μέχρι τα μέσα της νέας εβδομάδος προετοιμάζεται τα επόμενα ώστε να δείξετε τα ταλέντα σας στην διαχείριση των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Οι νέοι ορίζοντες που σας ανοίγουν στα ερωτικά σας πλημμυρίζουν …από αισιοδοξία φέροντας παράλληλα νέες γνωριμίες στα πόδια σας.

 

Τοξότης : 

Ο νέος μήνας του Δεκεμβρίου…φέρνει μηνύματα από τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Είναι εξαιρετική περίοδος για να προωθήσετε ζητήματα προσωπικά και επαγγελματικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ίσως σας απασχολούν πολλά αυτό τον καιρό γύρω από τα αισθηματικά σας και όχι μόνο. Πρέπει να αφήσετε πίσω τους φόβους σας και τα κολλήματα σας, έχετε γιατί το ¨κλειδί¨ που θα φέρει ικανοποιητικές λύσεις για εσάς…. και την αισθηματική σας ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  

Ιδανικές οι γνωριμίες…. για την  εν δυνάμει Χειμερινή περίοδο. Μια αλλαγή στην ζωή σας ή ένα ταξιδάκι… θα γεμίσει τις μπαταρίες σας που τόσο έχετε ανάγκη. Όσοι είστε μόνοι είναι το κατάλληλο διάστημα… για να κάνετε εργασιακή σας πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΣ: 

Πολλές οι ευκαιρίες για συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις …θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα πρέπει να βάλετε νερό στο κρασί σας, δίχως να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σας λόγο πολλών υποχρεώσεων.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: