H σοφία του Feng Shui μιλάει για το 2017

H σοφία του Feng Shui μιλάει για το 2017

 

Η εποχή αλλάζει και δίνει την σκυτάλη στο νέο έτος, που ήδη αποδίδει την θετική του ενέργεια, σε κάθε τομέα της ζωής των ζωδίων. Οι πρακτικές εξελίξεις θα είναι ορατές από τις πρώτες ημέρες, και θα δείξουν την τάση και τον δρόμο στον κάθε έναν, που πραγματικά επιζητεί να ζήσει κάτι διαφορετικό αλλά και πάντα ταιριαστό με τα δεδομένα του.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια: 

 

Κριός: Η δύσκολη προσωπικότητα σας, ευτυχώς δεν επηρεάζει το σύμπαν, που θα σας αποδώσει μια σειρά από ευκαιρίες και ευκολίες για να οδεύσετε προς την ολοκλήρωση των στόχων. Από τις πρώτες κιόλλας εβδομάδες, θα είτε ότι η προσωπική σας ζωή, θα αρχίσει να ηρεμεί, και να δρομολογούνται περαιτέρω δεσμεύσεις. Τα εργασιακά- οικονομικά σας θα είναι και αυτά ανθηρά.

Τυχερά Νούμερα:  2, 7, 9

Αγάπη: ***/**

Οικονομικά: ****/*

 

Ταύρος: Μπορεί το 2016 να δυσκολευτήκατε να βρείτε τις ισορροπίες σε αισθηματικά και οικονομικά, αλλά ευτυχώς τώρα που έχετε την γνώση και την εμπειρία, όλα τα ολοκληρωθούν, νωρίς και μέσα στον Ιανουάριο. Τύχη και ευτυχία θα υπάρξει και στα ζευγάρια, που μπορεί να έχουν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα μπορέσουν και πάλι να γεφυρώσουν τα άκρα τους. Επαγγελματικές επιτυχίες για τους τολμηρούς.

Τυχερά Νούμερα:1, 3, 5

Αγάπη: ****/*

Οικονομικά:***/**

 

Δίδυμοι: Η αγάπη που έχετε για την ζωή, σίγουρα σας κάνει και τους πιο αγαπητούς όλων των ζωδίων. Αυτό με απλά λόγια, σημαίνει ότι από τους πρώτους μήνες του έτους, θα δείτε, την ερωτική σας ζωή, να σας αποδίδει όλα αυτά που πραγματικά σας αξίζουν. Πολλοί από εσάς, μέσα στο πρώτο εξάμηνο, θα έχουν πάρει και την καθοριστική απόφαση για να δεσμευτούν επίσημα. Νέοι έρωτες και για τους μοναχικούς, που το έχουν ρίξει στην εργασία.

Τυχερά Νούμερα: 2, 4, 6

Αγάπη: ***/**

Οικονομικά: ****/*

Καρκίνος: Εσάς το 2017, έχει να σας προσφέρει πολλά… το δικαιούστε. Οι συναισθηματικά μόνοι, θα βρουν το ιδανικό τους ταίρι και θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε κάτι πιο δεσμευτικό από το Καλοκαίρι και μετά. Αυτοί που εύχονται για μια επανασύνδεση, θα την έχουν μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου και ίσως και μέσα από την παρότρυνση των οικείων περιβαλλόντων. Πολλές και οι επαγγελματικές δραστηριότητες σας, που θα σας στηρίξουν.

Τυχερά Νούμερα: 1, 5, 9

Αγάπη: ****/*

Οικονομικά: ***/** 

 

 

Λέων: Δεν υπάρχουν πια άλλα περιθώρια, για να γίνουν καινούργια λάθη. Αυτά έγιναν μέσα στο 2016 μαζεμένα και το μόνο που απομένει είναι, αυτήν την εμπειρία να την χρησιμοποιήσετε σε κάθε επίπεδο για το από εδώ και πέρα. Μην στεναχωριέστε, για αυτά και αυτούς που έφυγαν, αντιθέτως ανοίξτε τα μάτια σας, σε όλα αυτά που σας φέρνει το νέο έτος, που πραγματικά θα σας ενθουσιάσουν, αλλά και θα σας κάνουν να βρείτε και πάλι τον ρυθμό σας. Νέα φλερτ και έρωτες για τους μόνους, που θέλουν να φτιάξουν την ζωή τους, μέχρι τον Μάιο.

Τυχερά Νούμερα: 2, 4, 6

Αγάπη: ****/*

Οικονομικά: ****/*

 

Παρθένος: Είστε από τα πιο ανθεκτικά ζώδια. Αυτό είναι κάτι που συνεχίζεται και μέσα στο νέο έτος, και που προμηνύεται υπερβολικά καλό, σε όλα αυτά που έχετε ζητήσει. Έχετε σίγουρα τα πρωτεία σε γάμους και νέους καρμικούς έρωτες. Το χρήμα που θα σας υποστηρίξει στις δράσεις σας, αλλά και σε νέα επιχειρηματικά σας πλάνα. Πολλοί και αυτοί που θα αποφασίσουν να μετοικήσουν για άλλη πόλη, ακόμη και για το εξωτερικό.

Τυχερά Νούμερα:  1, 4, 8

Αγάπη: **/***

Οικονομικά:****/*

 

Ζυγός: Εσείς είστε σε μια διαρκή εσώτερη αναστάτωση, για όλα αυτά που περάσατε και ακόμη σας έχουν αφήσει μέσα στην καρδιά σας πληγές. Το νέο έτος, θα τα διαγράψει όλα, και θα σας βάλει σε μια πιο σταθερή πορεία και σε ζητήματα καρδιάς αλλά και οικονομικών. Μπορείτε να κάνετε και εσείς την προσωπική σας προσπάθεια, για να αγκαλιάσετε όλα αυτά τα καλά, που θα σας φέρει το νέο έτος. Ακόμη και ένα συγκλονιστικό έρωτα για όσους τον αποζητούν.

Τυχερά Νούμερα: 2, 4, 7

Αγάπη: ***/**

Οικονομικά: ****/*

 

Σκορπιός: Πολλά σενάρια έχουν καταρριφθεί από το 2016.  Αυτό σας δίνει την δυναμική, για να πάρετε και τις κάθετες σας αποφάσεις σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οι σχέσεις και οι γενικότεροι δεσμοί, που δεν εξελίσσονται πια, ίσως και να έχει έρθει η ώρα να απελευθερώσουν τα ταίρια τους. Πολλοί και αυτοί που το πρώτο δίμηνο του 2017, θα πάρουν τα ρίσκα για να προχωρήσουν σε μόνιμες – επίσημες δεσμεύσεις. Εργασία και χρήμα, είναι κοντά να σας αποδώσουν ευκαιρίες για αλλαγές.

Τυχερά Νούμερα: 1, 5, 9

Αγάπη:***/**

Οικονομικά: *****

Τοξότης: Με τόσα που έχουν υποστεί το 216, το 2017 θα σας φανεί όαση, σε κάθε επίπεδο. Από το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα πλησιαστείτε από άτομο του παρελθόντος σας, ίσως μια παλιά αγάπη, που στο τώρα θα σας κάνει προτάσεις αισθηματικές που σίγουρα θα σας δελεάσουν. Ο μήνας θα φέρει και πολλούς καινούργιους έρωτες, για αυτούς που έχουν βαρεθεί πια την μοναξιά τους. Ταξίδια και ευχάριστα επαγγελματικά δρώμενα σε όλους του ζωδίου, που θα δουν την επαγγελματική τους κατάσταση να σταθεροποιείτε.

Τυχερά Νούμερα: 2, 6, 8

Αγάπη: ****/*

Οικονομικά: */****

 

Αιγόκερως: Όλες οι σχέσεις σας έχουν περάσει από φίλτρο. Τίποτα δεν πρόκειται να περάσει στο νέο έτος που δεν θα πληρεί τις δύσκολες προδιαγραφές σας. Θα συναντήσετε πολλούς νέους ανθρώπους, που θα σας κάνουν ν δείτε την ερωτική σας ζωή, με μια τελείως διαφορετική ματιά. Αφήστε τα παλιά πρότυπα, και μην χάσετε ευκαιρίες ζωής. Γάμοι, που έχουν προγραμματιστεί για το δεύτερο 6μηνο του έτους, θα υποστηριχτούν και από αναπάντεχο χρήμα.

Τυχερά Νούμερα: 1, 3, 4

Αγάπη: ***/**

Οικονομικά:****/*

Υδροχόος: Υπάρχει η αίσθηση αναδόμησης σε κάθε τομέα της ζωής σας. Αυτό σημαίνει ότι μόνο ότι αξίζει και σας κάνει να αισθάνεστε καλά, θα συνεχίσει δίπλα σας, για το 2017. Δεν θα δεχτείτε να κάνετε άλλες εκπτώσεις σε υποθέσεις αισθηματικών που σας πλήγωσαν. Τα ζευγάρια που έχουν πάρει την απόφαση, για συγκατοίκηση και νέα ξεκινήματα, θα έχουν πολλές ευκαιρίες να το καταφέρουν μέσα στο πρώτο 3μηνο του έτους. Πολλές και οι επανασυνδέσεις που θα δώσουν χαμόγελα παντού. Η σκληρή σας εργασία, θα σας αποφέρει άμεσα και τους καρπούς.

Τυχερά Νούμερα: 2, 5, 8

Αγάπη: **/***

Οικονομικά:*****

 

Ιχθείς: Το καινούργιο έτος, είναι ένα βήμα πριν σας ανοίξει πραγματικά τις πόρτες του παραδείσου.  Αγάπη για τους μόνους, επανενώσεις συντρόφων, εύκολο χρήμα και πολλά ακόμη καλά σας περιμένουν, μέσα στο πρώτο 2μηνο του 2017. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι, απλά να συνεχίσετε να είστε ο καλός σας εαυτός σας. Θα σας γίνουν και ξαφνικές προτάσεις πριν την Άνοιξη για επαγγελματικές συνεργασίες, αλλά και πιο σοβαρές δεσμεύσεις με τον άνθρωπο σας.

Τυχερά Νούμερα: 1, 7, 9

Αγάπη: ****/*

Οικονομικά: **/***

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: