Η Ερωτική Ταρω, δίνει απαντήσεις για τις σχέσεις!

Η Ερωτική Ταρω, δίνει απαντήσεις για τις σχέσεις!

Ο καινούργιος μήνας…πλησιάζει και μαζί έρχονται και οι ευκαιρίες …που ζητά κάθε ζώδιο για όλους τους τομείς της ζωής του. Σίγουρα η τωρινή εποχή, θα φέρει μια παραπάνω σταθερότητα στα οικονομικά, και θα δώσει τις σωστές επικοινωνίες ανάμεσα στα ζευγάρια και σίγουρα ανάδρομη κίνηση του Ερμή…μόνο φρέσκους έρωτες θα φανερώσει!!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΚΡΙΟΣ: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Συντελείται τις επόμενες ημέρες μια ιδιαίτερη Πανσέληνος και σας επηρεάζει άμεσα …αλλά και σας δίνει τις ευκαιρίες για λύσετε εκκρεμείς υποθέσεις που σας κρατάνε δέσμιους. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η προσωπική σας ζωή, που δεν εκφράζει αυτά που ονειρεύεστε για τον εαυτό σας. Καλή εποχή και για το επάγγελμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ:  ΤΟ ΑΡΜΑ

Προφυλαχτείτε από λόγια και κινήσεις των τριγύρω σας, που σίγουρα δεν ξέρουν πως να σας ‘διαχειριστούν’.  Καλείστε αυτές τις ημέρες να μείνετε περισσότερο παρατηρητές, σε όλα αυτά που συμβαίνουν και σε εσάς και στα περιβάλλοντα σας. Ενεργό ρόλο και δίπλα σας θα σταθεί ο άνθρωπο σας. Κάντε κάτι ανάλογο και εσείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

 Οι ημέρες των αποφάσεων… που πλησιάζουν σας προσθέτουν έναν ακόμη πονοκέφαλο σε όλα αυτά που ήδη τρέχετε να προλάβετε…. και να ευθυγραμμίσετε. Ένας ακόμη λόγος να το κάνετε στο τώρα, και πριν φύγει -λήξει η θετική εποχή του Τοξότη. Προστατέψτε και τα οικονομικά σας, που έχουν ξεφύγει του ελέγχου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι συναισθηματικές συγκρούσεις έχουν τον πρώτο ρόλο αυτές τις ημέρες σε όλα τα υδάτινα ζώδια, και πολύ περισσότερο στο δικό σας. Η σελήνη που σας κυβερνάει, μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη – Πέμπτη … θα κάνει δύσκολες όψεις με τον Άρη και θα σας δίνει εντάσεις. Ευτυχώς αυτό είναι προσωρινό. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Η εξωτερική σας εμφάνιση είναι κάτι που έχετε αφήσει στα αζήτητα εδώ και εβδομάδες, κάτι που όμως άμεσα θα πρέπει να επιληφθείτε, καθώς δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον κόσμο! Σίγουρα απορρέει από την άσχημη ψυχολογία ένεκα ερωτικών απογοητεύσεων… που έχετε περάσει. Οι επόμενες ημέρες… σας δίνουν καλές παρέες και ανεβασμένη διάθεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι πλανητικές όψεις, οι ανάδρομοι πλανήτες, η πανσέληνος 03/12… δεν σας ακουμπούν ούτε στο ελάχιστο. Άρα μπορείτε να συνεχίσετε και να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας, όπως τα έχετε προγραμματίσει. Ωστόσο αν δείτε προβληματικές συμπεριφορές σε τρίτους, μην δώσετε μεγάλη σημασία, από αύριο όλα θα επανέλθουν.

 

ΖΥΓΟΣ: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Σχέσεις και στενές συνεργασίες θα ανατραπούν. Πολλά αυτά που ήδη έχετε βάλει στο στόχαστρο σας και επιθυμείτε να σας αλλάξετε και άμεσα. Η ανάγκη σας για εξελίξεις και στα προσωπικά σας αλλά και στην εργασιακή σας ζωή, έχει μεγαλώσει και απαιτούνται πια δράσεις. Ξεκινήστε από τον δικό σας εαυτό και τις ανάγκες του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Η ΣΕΛΗΝΗ

Παλεύετε με τα κύματα και αυτό σας έχει πια κουράσει. Σε όλο αυτό σήμερα και μέχρι την Κυριακή 03/12….θα είναι σύμμαχος η όψη Αφροδίτης -Άρη, και σας φωτίσει μυαλό και ψυχή …για να ενεργοποιήσετε τις δράσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, που τους βλέπετε σε καθίζηση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ΗΛΙΟΣ

Το μόνο που πρέπει να κυνηγήσετε αυτήν την εποχή είναι η αισθηματική σας ζωή, που δείχνει σημάδια βαρεμάρας και απομάκρυνσης από τους αρχικού – συμφωνημένους στόχους. Οι μέρες μέχρι να λήξει η επήρεια της Πανσελήνου…θα δώσουν τις καλύτερες των όψεων των αργοκίνητων πλανητών, για να λύσετε οτιδήποτε σας ενοχλεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Έχετε εριστική ίσως και επιθετική διάθεση. Σίγουρα με τόσους ανάδρομους πλανήτες όλα μπορούν να συμβούν. Μην δώσετε έκταση σε μικρό-καυγάδες και εντάσεις που θα αποσβεστούν από μόνοι τους. Οικογένεια και κάποια κληρονομικά ζητήματα, μπορούν να περιμένουν τον μήνα του Δεκεμβρίου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο μήνας αλλάζει με τις καλύτερες ενδείξεις για τα σχέδια σας. Συναισθηματικά είστε από τα λίγα ζώδια που έχετε βρει τις ισορροπίες σας με τον σύντροφο σας και όλα δείχνουν πολύ υποσχόμενα. Σίγουρα και τα οικονομικά έχουν την ίδια διαδρομή. Προσοχή μόνο …στα περιττά έξοδα των ημερών.

ΙΧΘΕΙΣ: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Οι προσωπικές σας εμμονές μόνο νεύρα και αδιαφορία, εν τέλει μπορούν να φέρουν. Η Αφροδίτη στον Τοξότη 01/12…. που επηρεάζει άμεσα τα νερά, σίγουρα σας έχει βγάλει ‘έξω από τα δικά σας νερά’! Μην πείτε πολλά. Αντιθέτως χαλαρώστε με τις παρέες σας. Εργασιακά – οικονομικά θέματα, θα σας φέρουν ευχάριστες ειδήσεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: