Η κάρτα Ταρώ της Ημέρας- Πέμπτη 15/06/17

Η κάρτα Ταρώ της Ημέρας- Πέμπτη  15/06/17

 

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Είσαστε μονίμως μέσα σε ένα άγχος και ανασφάλεια, για όλα αυτά που πρέπει να κάνετε, και πιστεύετε ότι δεν θα τα προλάβετε. Θα τα προλάβετε λοιπόν, βάζοντας πάντα μια προτεραιότητα στα οικονομικά σας, και μετά στις δημόσιες σχέσεις.

Love: ***

 

Ταύρος : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Έχετε ξεχάσει όλα αυτά τα δύσκολα, που σας έχουν τύχει στην αισθηματική σας ζωή, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει μια καλύτερη ψυχολογία για να φέρετε εις πέρας, όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας.

Love: ***

 

Δίδυμοι: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Είσαστε πραγματικά μόνοι, σε όλα αυτά που περνάτε αυτήν την εποχή. Ίσως καλύτερα έτσι. Αν κάνετε λίγη ακόμη υπομονή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθεί και το κατάλληλο ταίρι να σας αγαπήσει.

Love: ***

 

Καρκίνος: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Όλα τα βλέπετε μέσα από το πρίσμα της ωριμότητα και της σοφίας, που πια έχετε αποκτήσει. Αυτό είναι και κάτι που θα σας λύσει όλα αυτά, τα μικρά και τα μεγαλύτερα προβλήματα στον δεσμό σας.

Love: ***

 

Λέων : Η ΔΥΝΑΜΗ

Έχετε πολλά να ολοκληρώσετε πριν φύγει αυτός ο μήνας. Μην χάνετε τον χρόνο σας, και μιλήστε πιο ανοιχτά σε αυτόν που σας ενδιαφέρει για τα αληθινά σας συναισθήματα και προθέσεις.

Love: ***

 

Παρθένος: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Είσαστε μέσα σε μια μόνιμη αναστάτωση, για όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην αισθηματική και την οικογενειακή σας καθημερινότητα. Φέρετε ευθύνη για την στάση και την παθητικότητα σας.

Love: ***

 

Ζυγός: Η ΣΕΛΗΝΗ

Είναι μια πολύ καλή εποχή, που μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση, μέσα από ακούσματα και δράσεις που θα σας οδηγήσουν, σε μια οικονομική ανεξαρτησία.

Love: **

 

Σκορπιός: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είσαστε ανάμεσα σε πολλά φλερτ αυτό το χρονικό διάστημα και αυτό είναι κάτι που σας ανανεώνει, προς όλες τις κατευθύνσεις. Πάντως κάποιος νέος έρωτας σας πλησιάζει.

Love: **

 

Τοξότης: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο λόγος σας είναι δυναμικός και κάθετος. Αυτό σαν χαρακτηριστικό σας, δίνει και μια αίσθηση ασφάλειας στον άνθρωπο σας… αλλά και στους κοντινούς σας ανθρώπους- συνεργάτες

Love: ***

 

Αιγόκερως: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι σκέψεις και οι εικόνες από το παρελθόν, σας έχουν κολλήσει μέσα στο  μυαλό και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε το παρόν σας, αλλά και όλα αυτά που σας έρχονται.

Love: **

Υδροχόος: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μπορείτε να ανοίξετε το στόμα σας και να ξεδιπλώσετε τις σκέψεις που έχετε κάνει, όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι και το ταίρι σας έχει ακριβώς τις ίδιες απόψεις.

Love: **

 

Ιχθείς: ΤΟ ΑΡΜΑ

Μην χάνετε την πίστη στον εαυτό σας. Μια ερωτική απογοήτευση, δεν είναι ποτέ αρκετή για να ρίξει ένα τόσο δυνατό ζώδιο σαν το δικό σας. Οι μέρες μέχρι να βγεί ο μήνας, θα σας κάνουν δώρα οικονομικά, αλλά και νέες επαφές που θα σας πλησιάσουν.

Love: **

Αρέσει σε %d bloggers: