Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Οι Κάρτες  του Αγγέλων. Προβλέψεις 01-10 Δεκεμβρίου

Οι Κάρτες  του Αγγέλων. Προβλέψεις 01-10 Δεκεμβρίου

Από τις πιο γνωστές μαντικές τράπουλες, της Doreen Virtue,  που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο παρελθόν.

Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα.

Κριός: Αισθηματικές προβλέψεις: H  κάρτα – Η Φιλία

Ανατροπές θα υπάρξουν σε όλους τους Κριούς, που επιθυμούν να αλλάξουν το ίδιο και επαναλαμβανόμενο τρόπο, της ερωτικής τους καθημερινότητας. Σε αυτό θα χρειαστεί και η συμμαχία του ταιριού σας. Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του  μήνα , είναι ιδανικές για να ξεκαθαρίσετε έκαστος τις προθέσεις σας.

Ταύρος: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Όλες οι αισθηματικές υποθέσεις θα ανοίξουν. Παλιές ιστορίες που ακόμη είναι στο μυαλό σας, θα χρειαστεί να κάνετε την ψυχολογική σας κίνηση και να τις αφήσετε στην λήθη πλέον. Είσαστε το πιο συναισθηματικό ζώδιο του κύκλου, αλλά δεν χρειάζεται πια να υποφέρετε. Ακόμη και οι αδέσμευτοι, θα χρειαστεί να φιλτράρουν πιο σωστά τις επιλογές τους.

Δίδυμοι: H  κάρτα – Ο Εορτασμός

Πολλές από τις προβληματικές αισθηματικές σας σχέσεις θα δείτε, να βελτιώνονται άμεσα. Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια μέχρι και τα μέσα του μήνα . Δεχτείτε να ακούσετε τα παράπονα του συντρόφου σας, και πράξτε για να αλλάξετε προς το καλύτερο την μεταξύ σας κατάσταση. Θα δικαιωθείτε εν τέλει.

Καρκίνος: Η κάρτα – Η Αρμονία

Θα λύσετε πολλές υποθέσεις που ακουμπάνε οικογένεια και δεσμούς ερωτικούς γενικότερα. Η εύνοια του σύμπαντος, θα είναι επάνω σας, για τον μήνα του Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά τα θέλω σας. Σχέσεις που έχουν φθαρεί από το πέρασμα του αδυσώπητου χρόνου, θα δώσουν μια τελευταία μάχη, και ανάλογα θα τερματιστούν ή θα αναζωογονηθούν.

Λέων: Η κάρτα – Η Υλοποίηση  

Θα χρειαστεί, δυστυχώς, να πάρετε πίσω τις ανακοινώσεις που έχετε κάνει σε άτομα πολύ κοντινά σας. Οι συμπεριφορές και οι πράξεις τους, δεν σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε τον αγώνα – κόπο σας. Αυτοί που είναι μόνοι, καλύτερα να κάνουν την κίνηση τους, για νέα κατάκτηση, μετά τις 05/12 που τα αστρολογικά θα δώσουν την καλύτερη εύνοια τους σε όλα τα ζώδια της Φωτιάς.

Παρθένος: Η κάρτα – Η Αγάπη

Δεν μπορείτε να μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα. Οι μέρες του νέου μήνα σας ταρακουνούν και σας ζητούν λύσεις. Διαζύγια χωρισμοί και γενικότερα δύσκολες αισθηματικές καταστάσεις, πρέπει να μπουν πια σε ένα ισοζύγιο. Ο κύκλος σας και οι φίλοι, σας πιέζουν ασφυκτικά για να προχωρήσετε μπροστά, και χωρίς αρρωστημένους συναισθηματισμούς.

Ζυγός: Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας

Οι παρεξηγήσεις και οι αναβολές, θα είναι διάσπαρτες όλον αυτόν τον νέο μήνα. Οι δυσκολίες στην συνεννόηση με τον άνθρωπο σας, θα χρειαστεί να μπουν κάτω από έναν όριο. Οι παρεξηγήσεις και τα λόγια δημιουργούν παντού προστριβές. Δεν χρειάζεται να λέτε πολλά. Ακούστε, σκεφτείτε και κάντε την κίνηση σας, στο σωστό χρόνο.

Σκορπιός: Η κάρτα – Η Ισορροπία

Είσαστε στριμωγμένοι από το παρελθόν και αυτό σας ταράζει κάθε λίγο τις προσπάθειες για οικογενειακή και αισθηματική σταθερότητα. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή ακόμη. Από την πανσέληνο του μήνα και μετά …03/12, πολλά θα ξεκαθαρίσουν. Ακόμη και χωρισμένοι θα ξανασμίξουν.

Τοξότης: Η κάρτα – Η Θεραπεία

Πολλές και ευχάριστες οι επαφές σας με νέα άτομα, που θα σας προκύψουν μέσα από τους κοινωνικούς και εργασιακού κύκλους. Οι μέρες μέσα στον νέο μήνα, θα δώσουν έρωτες μακράς διαρκείας. Θα χρειαστεί μια παραπάνω προσοχή, και τάκτ, σε άτομα που θα σας πλησιάσουν από το παρελθόν. Οι εμπειρίες δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο.

Αιγόκερως:  Η κάρτα – Η Δύναμη

Έχουν πολλαπλασιαστεί τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα σε σχέσεις. Έχετε παροπλίσει τις επιθετικές σας συμπεριφορές, και αυτό σίγουρα πια θα σας φέρει κοντά σε εποικοδομητικό διάλογο και επίλυση των μεγάλων διαφορών, που έχετε με τα κοντινά σας πρόσωπα. Δεχτείτε την καλή κριτική και τις απόψεις τους και δώστε χρόνο σε όλους να βρουν την ισορροπία τους.

Υδροχόος: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Τα καταφέρατε ήδη από τον προηγούμενο μήνα και προσφέρατε, και με πολύ κόπο, τις πολύτιμες ισορροπίες μέσα στον σπιτικό σας. Αυτό ισχύει και για τους χωρισμένους συντρόφους, που στο τώρα είναι και θα είναι καλύτερα από ποτέ. Συνεχίστε την επιτυχημένη σας πορεία.

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Φιλία

Είσαστε σε μια ευνοϊκή περίοδο που όλα θα έρθουν όπως τα είχατε προγραμματίσει. Επιχειρηματική κινητικότητα θα έχουν οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, που θα αποδώσει καρπούς πέραν από κάθε προσδοκία. Όσοι θελήσουν να κάνουν αγορές – επεκτάσεις, ας το αφήσουν καλύτερα από τα τέλη του έτους.

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: