Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Οι Κάρτες  του Αγγέλων. Προβλέψεις 05-11/03

Οι Κάρτες  του Αγγέλων. Προβλέψεις 05-11/03

Από τις πιο γνωστές μαντικές τράπουλες, της Doreen Virtue,  που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο παρελθόν.

Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα.

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Δεν έχετε δώσει ποτέ δικαιώματα, για να σας σχολιάζουν μέσα στην σχέση σας. Ακόμη και αν αυτό συμβαίνει, στο τώρα, φροντίστε για χάρη του ανθρώπου και της κοινής σας πορείας, να το συνεχίσετε. Είναι γνωστή άλλωστε η φράση που λέει… ‘ όπου μπαίνουν γνωστοί-φίλοι και συγγενείς’ η συνταγή χαλάει.

Ταύρος: H  κάρτα – Ο Εορτασμός

Δεν έχετε ακόμη καταλήξει σε αυτά που θέλετε να πείτε στον άνθρωπο σας, γύρω από κάποια θέματα που σας απασχολούν. Το πιο πιθανόν είναι με την αγάπη που σας έχει, να σας βοηθήσει κιόλας. 

 

Δίδυμοι: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Μπορεί να είστε απογοητευμένοι από το παρελθόν σας, αλλά αυτό είναι κάτι που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σβήσει, καθώς στον δρόμο σας  θα βρεθεί ένας καινούργιος έρωτας που θα σας βάλει σε διαδικασίες αισθημάτων. Σε αυτόν τον δρόμο θα σας συναντήσουν και κάποια λεφτά – οικονομική άνεση.

 

Καρκίνος:Η κάρτα – Ο Διαλογισμός

Μην πιέζετε κάποιον από το παρελθόν σας, που ζητάει χρόνο για να λύσει τις δικές του καταστάσεις, για να έρθει και πάλι στο παρόν σας. Το όλα μαζί, δεν ευνοεί ποτέ και κανέναν. Οι σύντροφοι που μένουν σε χιλιομετρικές αποστάσεις, θα πρέπει  να σκεφτούν, την πορεία τους.

 

Λέων: Η κάρτα – Κύματα ευημερίας

Υπάρχουν ακόμη ενεργά και αληθινά συναισθήματα από την μεριά κάποιου πρώην σας, που επιθυμεί να σας συναντήσει και κάτω από πιο ώριμες και χαλαρές συνθήκες αυτήν την φορά…και όλα είναι πιθανά.

 

 

Παρθένος: Η κάρτα – Ιδέες και Έμπνευση

Δεν θα καθυστερήσετε για πολύ ακόμη, για όλα αυτά που έχετε εδώ και καιρό συμφωνήσει με τον αγαπημένο σας. Οι οικονομικές σας επιδιώξεις θα σας καλύψουν αυτά που έχετε σχεδιάσει. Τύχη στην αγάπη έχουν και οι μόνοι, που θα βρεθούν μέσα σε νέες αγκαλιές.

 

 

Ζυγός: Η κάρτα – Η Υλοποίηση  

Δεν έχετε ακόμη πάρει αποφάσεις, και μάλλον για αυτό το διάστημα, έχετε σκοπό να δώσετε προτεραιότητα σε άλλες πιο επείγουσες καταστάσεις της ζωής σας. Επιπροσθέτως, αυτοί που σας θέλουν και σας διεκδικούν ας κάνουν και αυτοί, μια πρώτη κίνηση!

 

Σκορπιός: Η κάρτα – Η Αγάπη

Κάποιος που κατά καιρούς σας πλησιάζει, θέλει να σας μιλήσει πιο καθαρά για τα συναισθήματα του. Πιθανόν και να σας ενδιαφέρει το έν λόγω άτομο. Το σύμπαν θα φερθεί ευνοϊκά σε όλoυς σας, σε επίπεδο οικονομικών και ερωτικών.

 

Τοξότης: Η κάρτα – Η Θεραπεία

Έχετε την τύχη στο πλευρό σας, και αυτό θα το δείτε σε όλα τα επίπεδα. Από την νέα εβδομάδα 12/03, θα σας πλησιάσει περισσότερο επικοινωνιακά ο άνθρωπος σας, και πιθανόν να καταφέρετε να κάνετε μια νέα αρχή, με πιο σταθερές βάσεις αυτήν την φορά. Τα επαγγελματικά σας, θα σας φέρουν πολύ χρήμα.

 

Αιγόκερως: Η κάρτα – Η Αρμονία

 Εσείς και με ερωτικό ταμπεραμέντο που έχετε, σίγουρα μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου, που σας ενδιαφέρει. Το επόμενο βήμα, αφήστε το να το κάνει η άλλη πλευρά…έτσι για να βγάλετε και εσείς τα συμπεράσματα σας.

 

Υδροχόος: Η κάρτα – Η Φιλία

Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις μέσα στην σχέση σας, που δεν τις εγκρίνετε. Αυτό λοιπόν είναι και το μόνιμο μήλον της έριδος, που σας αποτρέπει να βελτιώσετε την ποιότητα των αισθημάτων και να βρείτε τον τρόπο να εξελιχθείτε. Οι μέρες μέχρι το τέλος του Μαρτίου, πάντως θα προκαλέσουν συζητήσεις.

Ιχθείς:  Η κάρτα – Η Δύναμη

Έχετε πια ξεχάσει αλλά και ξεπεράσει τα  παλιά και αυτό που ζητάτε στο τώρα, είναι να πάτε την αισθηματική σας ζωή, με όποιον και να υπάρχει τώρα στο παρόν σας. Πολλά και τα ευχάριστα …που θα σας ανακοινωθούν στον εργασιακό σας τομέα.

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: