Οι Κάρτες  του Αγγέλων. Προβλέψεις 15-20/09

Οι Κάρτες  του Αγγέλων. Προβλέψεις 15-20/09

Από τις πιο γνωστές μαντικές τράπουλες, της Doreen Virtue,  που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο παρελθόν.

Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα.

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός: Η κάρτα – Η Μουσική

Είσαστε αυτό το χρονικό διάστημα, αρκετά ασαφείς στις επιδιώξεις σας. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς αλλαγές. Από τις 18/09 και ύστερα που το αστρολογικό σκηνικό θα έχει νέες θέσεις, όλα μπορούν να τροποποιηθούν προς όφελος σας. Αφήστε για τον Χειμώνα, αγορές και μεγάλες επενδύσεις.

Ταύρος: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Πολλές οι θετικές εξελίξεις σε θέματα εργασίας και σπουδών. Τυχόν αναποδιές του παρελθόντος απομακρύνονται και στην θέση τους έρχονται νέες ευκαιρίες. Με λίγη παραπάνω οργάνωση μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα, κάτι που θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας. Είναι άλλωστε, γνωστό, ότι αν ο οικονομικός σας τομέας, δεν είναι σταθερός, όλα τα άλλα μετριάζονται.

Δίδυμοι: H  κάρτα – Ο Εορτασμός

Σπουδές, μετακινήσεις, επενδύσεις και αγορές, είναι στο μυαλό των περισσοτέρων Διδύμων. Οι στάσιμες καταστάσεις πια ενεργοποιούνται και σας βάζουν σε μια εγρήγορση προκειμένου να προλάβετε τα πάντα. Επιπροσθέτως, πολύς και ο νέος κόσμος …που θα εισέλθει στην ζωή σας και θα ζητήσει μερίδιο από τον χρόνο σας.

Καρκίνος: H  κάρτα – Η Φιλία

Θα αναζητήσετε λύσεις πρακτικές, σε ζητήματα από το παρελθόν. Έχει έρθει πια η ώρα να ασχοληθείτε με υποθέσεις που άπτονται κληρονομιών, δημοσίου, περιουσίας κτλ. Μείνετε μακριά από σπατάλες και υπερβολές, χάριν άσχημης ψυχολογίας. Αποφύγετε επίσης και τα πολλά και ανούσια έξοδα γύρω από ταξίδια, και υπερβολική ψυχαγωγία.

Λέων: Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας

Αποφύγετε τις υπερβολές και γίνετε πιο διαλλακτικοί. Ο οίκος των Λεόντων….φωτίζεται από την ενέργεια τριών πλανητών, κάτι που σας κάνει το απόλυτο επίκεντρο πολύ κόσμου, και από το παρελθόν  φυσικά. Τα ερωτικά παιχνίδια θα αποκαλύψουν μεγάλους έρωτες, που θα δώσουν την θέση τους σε μικρό χρονικό διάστημα σε αγάπες ζωής. Ποντάρετε τώρα που γυρίζει

Παρθένος: Η κάρτα – Η Υλοποίηση  

Έχετε γίνει πολύ ευαίσθητοι σε όλα τα επίπεδα, και αυτό ίσως και να σας καθυστερεί, από μια σειρά από πρωτοβουλίες και πράματα που θέλετε να ολοκληρώσετε. Σχέσεις που έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους, θα ανανεωθούν μέσα από δράσεις και προτάσεις που θα προκύψουν από την πλευρά του συντρόφου σας.

Ζυγός: Η κάρτα – Η Αγάπη

Αναβάλετε οποιαδήποτε επαγγελματική σας κίνηση – δραστηριότητα που έχει να κάνει με το εξωτερικό. Η επιπολαιότητα που τυχόν να υπάρξει από την άλλη μεριά των συνεργατών, και κάτω από την τις έντονες όψεις του Πλούτωνα -Άρη, ίσως μακροπρόθεσμα να σας στεναχωρήσει. Κρατήστε γενικότερα μικρό καλάθι και χαμηλούς τόνους.

Σκορπιός: Η κάρτα – Η Αρμονία

Καλές ημέρες για ροή χρήματος και νέες επενδύσεις. Θα πρέπει να είστε όμως προσεχτικοί, σε επαγγελματικές προτάσεις, που δεν είναι και τόσο πειστικές για τα συμφέροντα σας. Μπορείτε αυτήν την περίοδο, να ταξιδέψετε και να απολαύσετε με τον άνθρωπο σας νέες εμπειρίες.

Τοξότης: Η κάρτα – Η Θεραπεία  

 Έρχεται ένα κύμα αισιοδοξίας σε όλους τους τομείς. Η ψυχραιμία σας είναι αυτό που θα κρατήσει τελικά τις ισορροπίες. Όσοι έχουν βιώσει άσχημο χωρισμό, θα μπορέσουν μέσα από τα κοινά – κοινωνικά – φιλικά τους περιβάλλοντα, να προσπαθήσουν επικοινωνίες επανασυνδέσεις. Η Αφροδίτη δίνει μια παραπάνω υπεροχή και λύσεις σε προβλήματα ‘καρδιάς’

Αιγόκερως:  Η κάρτα – Η Δύναμη

Είσαστε ίσως στην καλύτερη φάση της ερωτικής σας ζωής. Αυτό το διάστημα….σας έβαλε σε μια ανατρεπτική πορεία, που μόνο προβλήματα δημιούργησε. Αυτό τελειώνει, και πια άνετα μπορείτε να βάλετε σε μια λογική σειρά τα συναισθήματα, το συντροφικό σας ταίρι και τις κοινές σας επιδιώξεις. Απομακρύνετε τις σκέψεις – προτάσεις των τρίτων.

Υδροχόος: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Θα μπορέσετε να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση αυτήν την εβδομάδα, καθώς αναπάντεχα χρήματα σας έρχονται από ξεχασμένες υποθέσεις – ίσως και τυχερά.  Ξεκινήστε με το να καλύψετε υποχρεώσεις και ανάγκες που πρωτεύουν. Η ψυχαγωγία και οι σπατάλες μπορούν να περιμένουν.

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Φιλία

Η δημιουργικότητα σας και η καλή διάθεση είναι στο ζενίθ. Η νέα σελήνη  19/09… αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια τον δημιουργικό σας εαυτό, κάτι που θα φανεί χρήσιμο και τους τριγύρω σας.  Οι μέρες είναι κατάλληλες για αλλαγές μέσα στο σπίτι, τον εργασιακό σας χώρο…και γενικότερα για ανακαινίσεις

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: