Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Οι Κάρτες  του Αγγέλων. Προβλέψεις 24-30 Ιουλίου

Οι Κάρτες  του Αγγέλων. Προβλέψεις 24-30 Ιουλίου

Από τις πιο γνωστές μαντικές τράπουλες, της Doreen Virtue,  που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο παρελθόν.

Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα.

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός: Η κάρτα – Η Μουσική

Το κεφάλι σας είναι γεμάτο ερωτηματικά και απορίες. Αφήστε τον παρορμητισμό σας για καταστάσεις, που δεν ελέγχετε πλήρως. Οι νέες γνωριμίες σε ουδεμία περίπτωση, δεν είναι πεδίο ανωριμότητας και πειραματισμών. Ο Άρης σε όψεις με την Αφροδίτη, θα δώσει δεσμεύσεις ζωής σε αυτούς που έχουν βρει το αληθινό τους ταίρι. Οι έχοντες πολλά πρόσωπα που τους απασχολούν, θα χρειαστεί να διαλέξουν ένα, τελικά.

Ταύρος: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Η ερωτική σας πλευρά θα βγει στην επιφάνεια, και αυτό θα σας βάλει και πάλι στον χορό των ερωτικών παιχνιδιών. Για του όποιους, που σκέφτονται πια να χωρίσουν ή να απομακρυνθούν μερικώς, από την σχέση τους, θα χρειαστεί πρώτα να το διευθετήσουν μέσα τους. Η Αφροδίτη αυτήν την εποχή, λειτουργεί σαν ελατήριο επιστροφής.

Δίδυμοι: H  κάρτα – Ο Εορτασμός

Τα ενεργειακά – ψυχικά σας επίπεδα είναι στα κατώτατα όρια τους, και αυτό σας κάνει να σκέφτεστε πια σοβαρά τη πορεία, της προσωπικής σας ζωής. Αυτοί που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν χωρίσει, μέχρι τα τέλη του Ιουλίου, θα έχουν βρει τους κατάλληλους τρόπους επικοινωνίας και συμβιβασμού. Η Αφροδίτη , λειτουργεί για όλα τα ζώδια τoυ αέρα με δεσμευτικό τρόπο.

Καρκίνος: H  κάρτα – Η Φιλία

Τώρα που η Αφροδίτη και ο Ερμής, κάνουν ευνοϊκές όψεις πάνω σας, θα καταφέρετε να δείτε και πιο καθαρά τα δώρα που σας προσφέρουν. Αυτοί που αναζήτησαν μια ελπίδα σε κάτι παλιό, θα το ξανακερδίσουν, και αυτοί που επιθυμούν μια νέα αγάπη, θα την έχουν τις προσεχείς εβδομάδες. Δραστηριοποιηθείτε και θα δείτε τα καλύτερα να σας πλησιάζουν, και στα οικονομικά σας.

Λέων: Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας

Είσαστε ιδιαίτερα δύσκαμπτοι αυτή την περίοδο. Ο κυβερνήτης σας είναι σε ένα ζώδιο άστατο, αλλά σας βοηθάει να ξεκλειδώσετε την καρδιά και το μυαλό σας, στις σοβαρές προτάσεις που θα σας γίνουν. Όσοι είναι μόνοι μέσα στο τρέχοντα μήνα, θα εντοπίσουν κάτι αξιόλογο και όσοι έχουν προβλήματα επικοινωνίας συναισθηματικά, με τον άνθρωπο τους, θα βρουν την χρυσή τομή.

Παρθένος: Η κάρτα – Η Υλοποίηση  

Σίγουρα είσαστε κάτω από αστρολογική δυσμένεια. Αυτό όμως ευτυχώς δεν είναι κάτι που θα κρατήσει, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δείτε την ψυχολογία σας να ανεβαίνει στα ύψη. Αυτοί που έχουν χωρίσει, καλό θα ήταν να μην κάνουν ακόμη βήματα αισθηματικής προσέγγισης, δεν θα υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Επίσης, για αυτήν την περίοδο μην κάνετε επενδύσεις στα εργασιακά σας.

Ζυγός: Η κάρτα – Η Αγάπη

Αβάσιμες είναι γενικότερα οι σκέψεις σας, για όλα αυτά που κατηγορείτε το ταίρι σας. Αφεθείτε στις όμορφες ημέρες, με τον Ήλιο από τον Λέοντα σας γεμίσει τις μπαταρίες. Εσείς που κάνετε σοβαρές σκέψεις για γάμο ή κάποια άλλη δέσμευση, μέσα στους επόμενους  μήνες, καλύτερα τσεκάρετε όλες τις παραμέτρους. Ο κυβερνήτης σας, θα βάλει τρικλοποδιές παντού.

Σκορπιός: Η κάρτα – Η Αρμονία

Είσαστε σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση. Αυτό έχει ξεκινήσει ίσως και από τις αρχές του μήνα, καθώς βλέπετε, ότι η ερωτική σας ζωή δεν ανταποκρίνεται καθόλου σε αυτά που ζητάτε. Οι πιο τυχεροί είναι αυτοί που έχουν μείνει πολύ καιρό μόνοι τους, και συνειδητά μακριά από προχειρότητες. Το αστρολογικό σκηνικό των ημερών θα δώσει ευκαιρίες.

Τοξότης: Η κάρτα – Η Θεραπεία

Πολλά και δύσκολα τα ζητήματα που καλείστε μέσα στις επόμενες 1-3 εβδομάδες να ρυθμίσετε, και όχι μόνο στην αισθηματική σας ζωή. Ο Ερμής είναι σε μια ιδανική θέση, που μπορεί να σας φέρει έμπνευση και επιτυχίες. Αυτοί που περιμένουν το παρελθόν κάποιος να φανερωθεί, θα λάβουν ευχάριστες ειδήσεις, από την άλλη πλευρά σύντομα.

Αιγόκερως:  Η κάρτα – Η Δύναμη

Επιδίδεστε σε πράματα και καταστάσεις που δεν σας ευχαριστούν. Η όψη της Αφροδίτης – Ποσειδώνα, σας δίνει μια νέα πνοή, σε στατικές καταστάσεις που μπορούν και να διευρυνθούν. Αυτοί που έχουν σοβαρή σχέση, θα την δουν μέσα στις επόμενες μέρες να ανθίζει, και να τους αποδίδει τα μέγιστα, στις συναισθηματικές επενδύσεις του μέχρι τώρα.

Υδροχόος: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Έχετε ένα μοναδικό και αξιοζήλευτο ταλέντο, στο να πείθετε τους άλλους για την γνώμη / θέση σας. Σε όλο αυτό θα καταφέρετε να παγιδεύσετε και μια νέα γνωριμία, που θα σας συμπληρώσει, αυτά που επιθυμείτε. Οι περισσότεροι, θα έχουν νέους έρωτες που θα τους απογειώσουν. Οι υπόλοιποι θα διευρύνουν τον κοινωνικό τους κύκλο. Προσέχετε επίσης, τα περιττά έξοδα.

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Φιλία

Πολλά τα εμπόδια που έχουν προστεθεί στην ερωτική σας καθημερινότητα. Η ευτυχία αυτόν τον καιρό δεν είναι κάτι που το κυνηγάτε ευθέως, όμως είναι αυτό που σας λείπει. Οι μέρες γύρω τις ημέρες της αλλαγής μήνα, θα σας φέρουν μπροστά σας, έναν παλιό έρωτα/ γνωριμία, που θα σας διεκδικήσει σθεναρά.

 

Αρέσει σε %d bloggers: