Η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου πλησιάζει…και φέρνει δώρα + εκπλήξεις!

Η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου πλησιάζει…και φέρνει δώρα+εκπλήξεις!

Προβλέψεις… μόνο για Ερωτευμένους!         

Η μέρα του Έρωτα και των αληθινών Εραστών 14/02, πλησιάζει και φέτος θα είναι ακριβώς δίπλα στην νέα σελήνη 15/02, που είναι εξαιρετική σαν αστρολογικό φαινόμενο, όπου και θα ενισχύσει αισθήματα και προσπάθειες για επανασύνδεση ή αποκατάσταση επικοινωνιών.

Για όλους:

Κριός : Εσείς έχετε πολλά καλά και εκπλήξεις να περιμένετε από την σχέση σας, σε όποιο στάδιο και να είναι αυτήν την εποχή. Ο Άρης από τον Τοξότη, και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, σας στρώνουν τους δρόμους για να φέρετε πιο κοντά σας τον αγαπημένο σας, που πιθανόν αυτό το διάστημα, να αντιμετωπίζει δικά του προβλήματα.

 Ταύρος : Σίγουρα είστε άκρως σκεπτικοί, με όλα αυτά που βλέπετε μέσα στον δεσμό σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο, από το να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και το αστείρευτο χιούμορ σας, και να κάνετε διπλωματικά τις υποδείξεις και τα παράπονα σας. Τα υπόλοιπα είναι δικά του έργα.

 Δίδυμοι : Ο θυμός που έχετε για όλα τα συνεχόμενα λάθη που κάνει ο άνθρωπος σας, δεν μπορεί να κρυφτεί. Αυτό είναι και κάτι που έχει δημιουργηθεί λόγω άλλων τρίτων –παλιών δεσμεύσεων, οικονομικών δυστοκιών και γενικότερης ασυνεννοησίας, που κινείτε στο μεταξύ σας, Κάντε ένα διάλειμμα και προτείνετε κάτι λογικό.

Καρκίνος : Είστε αυτοί, που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε μεγάλες εκπλήξεις και δώρα από τον άνθρωπο σας, που επιθυμεί μια και με τι χέρι στην καρδιά, χωρίς άλλες καθυστερήσεις, να περάσετε τον δεσμό σας, σε ένα άλλο επίπεδο. Ευτυχώς τα οικονομικά σας θα πάρουν την μόνιμη άνοδο, υποστηρίζοντας τα όνειρα σας. 

Λέων : Με τον Άρη να είναι στον συγγενικό Τοξότη, εσείς θα έχετε όλα όσα σκεφτείτε…πραγματικά στο πιάτο. Οι δυσκολίες και τα λάθη μέσα σε σχέσεις και γάμους υποχωρούν. Η άλλη πλευρά, δεν θα θελήσει να κάνει άλλα πειράματα, άρα θα  δείτε επικοινωνίες και συναντήσεις να πολλαπλασιάζονται.

Παρθένος : Μπορείτε να πείτε αυτά που έχετε μέσα στην καρδιά και στο μυαλό σας, χωρίς να φοβάστε ότι θα πιέσετε κάποιον ή θα τον στεναχωρήσετε. Το πιο πιθανόν, με το σύμπαν να είναι μόνιμος και μέχρι το Καλοκαίρι, υποστηρικτής σας σε υποθέσεις οικονομικών, θα φέρετε την κατάσταση στο επίπεδο που επιθυμείτε.

Ζυγός : Έχετε κάνει μια σειρά από κουβέντες με τον άνθρωπο σας,  για τα σχέδια που πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και που μάλλον τα βλέπετε να καθυστερούν. Καλό θα ήταν, μιας και τα αστρολογικά πάνω στο ζώδιο σας, σας ευνοούν, να μην κάνετε κάτι παραπάνω, από το να περιμένετε λίγο ακόμη.

Σκορπιός : Δεν έχετε μάθει να χάνετε στο ερωτικό παιχνίδι…και κάπως έτσι θα γίνει και αυτήν την φορά. Το άτομο που αγαπάτε, έχει ήδη έλλειψη από εσάς και την αγάπη – φροντίδα σας, και μέσα στις επόμενες ημέρες, με πολλές διπλωματικές κινήσεις και κόλπα έρωτα, θα σας αναζητήσει.

Τοξότης : Ο αστρολογικός θόλος, είναι γεμάτος με ευνοϊκές αστρολογικές όψεις, που ενισχύουν το ζώδιο σας, σε υποθέσεις αγάπης και σχέσεων. Όλοι θα έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που θέλετε, και με προτάσεις – κινήσεις που θα προκύψουν από την άλλη πλευρά.

Αιγόκερως : Οι ισορροπίες μέχρι την μέρα των Ερωτευμένων, θα παρουσιαστούν και σίγουρα θα φέρουν τους συντρόφους και συζύγους πιο κοντά. Ευκαιρίες διαλόγου έχουν και οι χωρισμένοι – τσακωμένοι …που μέσα από πλησιάσματα θα καταφέρουν να είναι μαζί και καλύτερα, από το παρελθόν.

Υδροχόος : Μπορείτε να ανοίξετε την αγκαλιά σας, θα γεμίσει πραγματικά από άτομα που σας αγαπάνε. Οι μέρες μέχρι και τα τέλη του Φεβρουαρίου, θα έχουν εκπλήξεις για εργένηδες και χωρισμένους, που θα βρούν την αγάπη, στο πρόσωπο κάποιου από το φιλικό – κοινωνικό τους περιβάλλον.

Ιχθείς : Η είσοδος της Αφροδίτης στις 11-02, μέσα στον οίκο σας, θα σας δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να φέρετε σε μια ισορροπία σχέσεις και συνεργασίες. Με την αφορμή του Αγ. Βαλεντίνου,  θα έχετε και επικοινωνίες με κάποια παλιά σας γνωριμία – υπόθεση, που θέλει κάτι να σας πει! 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: