Η τράπουλα της Κατίνας 15-31/12. Απαντήσεις για όλα!

Η τράπουλα της Κατίνας 15-31/12. Απαντήσεις για όλα!

 

 

Κριός: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Κάποιες φορές, ξεχνιέστε και πάτε να κάνετε τα ίδια λάθη …με αυτά του παρελθόντος. Μπορεί να έχετε στο παρόν σας μια νέα γνωριμία, να έχετε σίγουρα ενθουσιαστεί, αλλά μην χαλαρώνετε τόσο.

Ταύρος:  Η ΑΛΕΠΟΥ

Ακουμπάτε όλη την αγάπη σας, σε άτομα, που κάποιες φορές σας έχουν απογοητεύσει. Το πιο πιθανόν είναι στο μέλλον αυτό να ξαναγίνει. Εσείς μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα πρέπει να αποφασίσετε, τι τελικά θα κάνετε.

 

Δίδυμοι: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Οι δεσμοί σας με το παρελθόν παραμένουν ενεργοί, και κάπως έτσι ο άνθρωπος σας ζηλεύει πολύ. Μην το κάνετε, τουλάχιστον όχι τόσο έντονα. Η κατάσταση στο τέλος, ίσως και κάποιον να πικράνει.

 

Καρκίνος: ΑΡΑΛ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Από τις επόμενες ημέρες, που έχετε και την εύνοια του σύμπαντος, θα σας έρθουν κάποια καλά οικονομικά νέα, που θα σας κάνουν να φτιάξετε άμεσα και την αισθηματική σας ζωή.

 

Λέων: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ  ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Είναι σημαντικό για εσάς, να έχετε στο πλάι σας, άτομα που μπορούν να σας καταλάβουν. Εσείς που είστε αυτήν την εποχή μόνοι, το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα βρείτε άμεσα το άλλο σας μισό.

 

Παρθένος: ΤΑ ΑΝΘΗ

Η υπομονή σας έχει αρχίσει και εξαντλείται και αυτό είναι και κάτι που το ταίρι σας, το έχει διαπιστώσει. Μπορεί να φταίει η οικονομική κατάσταση, ίσως και κάποιες ειδήσεις σας από το παρελθόν.

 

Ζυγός: ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ  ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Απολαύστε αυτήν τη καλή εποχή, που θα δώσει σε όλους χαρά, και οικονομική άνεση. Από τον ερχόμενο μήνα-έτος, θα δείτε και την ερωτική σας ζωή να ισορροπεί. Όλα τα ζευγάρια θα έρθουν πιο κοντά.

 

Σκορπιός: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

 Ίσως και να είναι περιττό, να πιέζετε τόσο πολύ για να βρείτε την κοινή συνισταμένη, με κάποιο πρώην ταίρι σας. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν και θα δείτε, ότι μέσα στις συζητήσεις σας, τα συναισθήματα να ζωντανεύουν.

 

Τοξότης: ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Έχετε ανταλλάξει πολλά λόγια με τον σύντροφο σας και αυτό είναι κάτι, που τον έχει ενοχλήσει και έχει σκοπό να σας το πεί. Όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, κάτι δείχνουν.

Αιγόκερως: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Εσείς όπου και να βρεθείτε κερδίζετε τις εντυπώσεις. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει εσάς, των ελεύθερων, και μια νέα ουσιαστική γνωριμία, που πιθανόν αυτό το διάστημα, να γίνει μεγάλος έρωτας.

 

Υδροχόος: ΤΟΥΡΑΝ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Μπορεί να έχετε πληγωθεί από τις πράξεις του ανθρώπου σας.Αυτό είναι και κάτι που συμβαίνει αυτόν τον καιρό, συχνά – πυκνά. Ίσως και να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκαθαρίσετε αισθήματα και θέσεις – προθέσεις.

 

Ιχθείς:  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είσαστε λίγο χαμένοι στον κόσμο σας. Υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, μια ερωτική απογοήτευση, που δεν την έχετε αποβάλλει.  Ωστόσο, τα καλά που περιμένετε εξελίσσονται… και εσείς θα βρεθείτε μέσα σε νέες παρέες.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: