Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Η Τράπουλα της Κατίνας -DESTE κάνει ερωτικές προβλέψεις: 18-24/12

Η Τράπουλα της Κατίνας -DESTE κάνει ερωτικές προβλέψεις: 18-24/12

ΚΡΙΟΣ: Το Ερωτικό Γράμμα

Οι αντιθέσεις και οι ρήξεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Αυτό ακουμπάει την προσωπική και την εργασιακή σας κατάσταση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μείνετε απόμακροι από υπερβολές. Επίσης ρίξτε και μια πιο σοβαρή ματιά στα οικονομικά σας που, δεν σας ευχαριστούν αυτήν την εποχή.

ΤΑΥΡΟΣ: ΑΜΧΑΜΝΤΕΒΑ – Η Σουλτάνα του Διαμαντιού 

Η δράση σας είναι υποτονική και δεν σας ευχαριστεί τίποτα πια. Σε αυτό έχουν παίξει ρόλο και οι άσχημες παρελθούσες υποθέσεις, που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ερωτικές περιπέτειες, που σίγουρα και μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο, θα σας ανανεώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Μπρατσέρα

Το αισθηματικό σας μέλλον χαρακτηρίζεται αβέβαιο. Και εσείς οι ίδιοι δεν είστε σε φάση ζωής, για να κάνετε και κάτι πιο σοβαρό. Τα περισσότερα θέματα στην καθημερινότητα σας, είναι στάσιμα και αυτό σας ρίχνει ψυχολογικά. Μην απελπίζεστε όμως. Καθότι αυτή η εποχή είναι παροδική. Από τις 25/12, θα αισθανθείτε μια παραπάνω σιγουριά για τον εαυτός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο Πασάς του Διαμαντιού 

Θα αναπτύξετε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να φέρετε και πάλι τις ισορροπίες μέσα στην σχέση σας. Οι μέρες με μια την νέα σελήνη 18/12-αλλαγή ζωδίου 21/12 να πλησιάζει, σίγουρα θα χρειαστούν την διπλωματία σας. Επιπροσθέτως, μην δώσετε μεγάλη σημασία και βαρύτητα, σε διενέξεις μέσα σε οικογενειακούς και εργασιακούς χώρους.

ΛΕΩΝ: Η Αλεπού

Είσαστε κάτω από μια μόνιμη αίσθηση καθήκοντος και υποχρέωσης απέναντι σε όλους. Αυτό σίγουρα σας αγχώνει και σας στρεσάρει σε υπερθετικό βαθμό. Έχετε αφήσει την φροντίδα του εαυτού σας, και γενικότερα δεν είστε ο παλιός καλός σας εαυτός. Χαλαρώστε, και από τις 24/12, που τα άστρα σας χαμογελούν, κάντε τις απαραίτητες αλλαγές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα Άνθη

Εφοδιαστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Οι μέρες μεταξύ 24-28/12, είναι άκρως σημαντικές για όλους τους Παρθένους, που θα δουν ερωτικές ευκαιρίες να παρουσιάζονται και να γοητεύουν. Ακόμη και οι δεσμευμένοι θα τύχουν πειρασμών, που θα τους βάλουν σε διλήμματα. Οι ελεύθεροι θα έχουν τα τυχερά τους.

ΖΥΓΟΣ: ΣΕΛΑΝΑ – Το Τζαν του Εβένου

Είσαστε εξαντλημένοι από τις παράλογες συμπεριφορές του συντρόφου σας. Αυτό θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες. Δεν χρειάζεται να πιέζεστε και να αποδώσετε στο τώρα λύσεις. Την ακριβώς αντίθετη συμπεριφορά πρέπει να έχετε στα εργασιακά σας, που χαρακτηρίζονται άκρως ικανοποιητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το Μέγα Διαμάντι

Ο δικός σας ο χαρακτήρας, δεν ταιριάζει με κανέναν αυτές τις ημέρες. Είσαστε σε μόνιμη ανησυχία. Ο κυβερνήτης σας κάνει πολλές και ΄δύσκολες΄ όψεις με τον Ερμή και σας δημιουργεί, την τάση για κίνηση και επικοινωνία ερωτική. Σε ζητήματα δουλειάς, θα έχετε την ευκαιρία για να αναπτυχθείτε, και να πατήσετε καλύτερα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ:  ΒΑΑΛΙΝΤΕ – Το Σκότος

Αιφνίδιες καθυστερήσεις στα εργασιακά σας, θα σας κάνουν λίγο οξύθυμους. Ωστόσο, τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα, σας βάζουν σε λογική να τα φέρετε όλα στα δικά σας μέτρα. Αφήστε εκτός από όλο αυτό τον άνθρωπο σας και την γενικότερη οικογένεια σας, που δεν αντιλαμβάνονται την περίεργη συμπεριφορά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το Δέντρο 

Απαιτείτε τα πάντα να γίνονται σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές και στους δικούς σας χρόνους. Αυτό καλύτερα να μην τα καταφέρετε να το εφαρμόσετε και στον άνθρωπο, που υπάρχει στην ζωή σας. Εφοδιαστείτε με υπομονή και μην δέχεστε τις απόψεις των τρίτων, που δεν σας εκφράζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΜΙΝΤΑ – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Η ανοδική σας πορεία κάνει την τσέπη σας, βαρύτερη και τον σύντροφο σας ακόμη πιο υπερήφανο από κάθε άλλη φορά. Η κίνηση – πρόταση από τον άνθρωπο σας, για κάτι πιο σοβαρό, θα δώσει μια νέα ερωτική διάθεση, στους αδέσμευτους και τους πολύ καιρό χωρισμένους. Όλα εξελίσσονται προς το καλύτερο

ΙΧΘΕΙΣ: Στρόβιλος Εβένινος

Η εργασία σας και η ανάπτυξη της, είναι στα πρωτεύοντα σχέδια σας. Δεν χρειάζεται όμως μέσα σε όλο αυτό το κλίμα να συμπεριλαμβάνεται και την συναισθηματική σας ζωή. Η διάθεση των αδέσμευτων θα είναι στάσιμη, για νέες κατακτήσεις. Οι πρώτες μέρες του τρίτου δεκαημέρου, θα σας βελτιώσουν την ψυχολογία σας.

Αρέσει σε %d bloggers: